Nový Jičín – Havířov 0:5 (kont.) | Kopřivnice – Opava 6:5 (3:0 po s.n.) | Znojmo – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.)
SHKM Hodonín – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Řisuty 8:4 (kon.)
Letňany – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 2:8 (kon.) | Písek – Mostečtí Lvi 5:4 (po pr.)
Tábor – Chomutov 4:3 (po pr.) | Klatovy – Příbram 1:5 (kon.) | Cheb – Kobra 5:3 (kon.)
Děčín – Hronov 12:3 (kon.)
konec
SHKM Baník Hodonín
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 14.12.2022, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky u online přenosu ze zápasu 24. kola 2. ligy skupiny Východ mezi celky SHKM Baník Hodonín a SKLH Žďár nad Sázavou.
     
    SHKM Baník Hodonín
    V souboji tabulkových sousedů je na tom aktuálně Hodonín o tři body lépe a v případě výhry tak může Žďáru odskočit ještě na větší bodový rozdíl. Hodonín má nyní na kontě tři porážky v řadě, o gól podlehl Havířovu a Opavě, s vedoucím Znojmem dokázal držet krok jednu třetinu a Orli o své výhře 4:2 rozhodli v prostředním dějství. Naposledy Hodonínští zapsali bodový zisk v 19. kole, kdy po nájezdech porazili Kopřivnici.

    Nejprodutkivnější hráč: Aleš Dufek (9+10)
    Nelepší střelec: Aleš Dufek (9)
    Nejlepší nahrávač: Aleš Dufek (10)
    Umístění v tabulce: 9. místo (3-4-3-10, 20 b.)
     
    SKLH Žďár nad Sázavou
    Žďáru vyšel start sezony, kdy vyhrál tři z prvních pěti zápasů. Potom už se ovšem Žďárští na svou další tříbodovou výhru načekali a celkově ji od té doby zapsali jen jednou, a to proti poslednímu Velkému Meziříčí. Plameny v posledních kolech podlehly Kopřivnici (3:4), Novému Jičínu (1:3) a Valašskému Meziříčí (4:5 po prodloužení).

    Nejprodutkivnější hráč: Lukáš Bureš (4+11)
    Nelepší střelec: Robin Kaplan (6)
    Nejlepší nahrávač: Lukáš Bureš (11)
    Umístění v tabulce: 10. místo (4-0-5-11, 17 b.)
     
    Vzájemná utkání v sezoně:
    28. 9. 2022 Hodonín – Žďár nad Sázavou 3:4
    2. 11. 2022 Žďár nad Sázavou – Hodonín 4:5 po samostatných nájezdech
     
    Úvodní sestavy:

    SHKM Baník Hodonín: Šurý (Zollpriester) – Kališ, Škápik (A), Vyrůbalík, Polesný (A), Rauš, Kučera – Štědrý, Medek, Bořuta, Halík, Matějka, Bartes, Charvát, Peš (C), Krejčí, Dufek.
    Trenér: Aleš Bachánek

    SKLH Žďár nad Sázavou: Nečas (Sláma) – Vašíček, Ludvík, Macek, Pleva (C), Svoboda, Půža – Štola, Vaňkovský, Michalčuk, Kulhánek, Bureš (A), Prokš, Jícha, Chlubna, Gregar, Kunstmüller, Pilný, Rohlík, Čejka.
    Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Hübl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Domácí jsou v úvodu aktivnější, ale mají problém rozestavit v útočnou formaci v pásmu soupeře. Hosté drží svého soupeře kolem mantinelu.
     
    01:06
    Do útoku se dostává také Žďár. První bekhendový pokus Kulhánka zastavil u levé tyče brankář Šurý. Střelu Čejky z vrcholu levého kruhu zblokoval Kučera.
     
    02:07
    Hodonín se více drží v útočném pásmu, ale Nečasovu branku ještě neohrozil. To Šurý má na druhé straně víc práce, Žďár se zatím snaží střílet ze všech pozic.
     
    03:21
    Matějka nahrával z rohu kluziště do předbrankového prostoru a jeho pas byl skvělou nabídkou pro dojíždějícího Peše. Domácí kapitán se ovšem ke střele nedostal.
     
    03:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Petr Peš sice v minulé akci nezakončil, tentokrát se mu však povedlo vyslat do útoku MATĚJE HALÍKA, který se ocitl sám před gólmanem. Mladý útočník zamíchal s kotoučem a poslal jej nad gólmanův pravý beton. Asistence: Petr Peš, David Polesný.
    03:55 Matěj HALÍK - 1:0
     
    05:07
    Hosté se snaží rychle odpovědět, ale jejich ofenzivu zastavuje postavení mimo hru.
     
    05:33
    Hra je nyní hodně kouskovaná. Po zakázaném uvolnění Hodonína se hra dostala před Šurého branku.
     
    05:48
    Domácí opět vyhazují přes všechny čáry a je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    06:17
    Od modré čáry pálil Vašíček, jeho pokus se od pravého betonu hodonínského brankáře odrazil zpět do hry. Žďár pokračuje ve své kombinaci.
     
    06:56
    Hosté jsou po inkasované brance častěji na kotouči. Velmi rychle se po hodonínském vyhození opět zformovali v pásmu a kombinují. Jako první zamířil od modré Ludvík.
     
    07:36
    Nepozornosti ve žďárské obraně se snažil využít Medek, ale jeho střela z pravého křídla ze situace dva na dva skončila daleko od pravé tyče.
     
    08:13
    Hodonín nyní spoléhá spíše na defenzivní činnost. Hosté jsou totiž na kotouči, ale k ničemu se nedostávají.
     
    08:53
    Charvátovi se nejprve nepodařilo obejít podél mantinelu na levém křídle Macka. Povedlo se mu to až na druhý pokus a spolu s Pešem zahrozil v předbrankovém prostoru. Hostující brankář měl ovšem o celé akci přehled a kotouč zastavil.
     
    09:19
    Vhazování před svým gólmanem vyhráli hokejisté Žďáru a okamžitě se vydali do útoku. Kunstmüller neměl komu přihrát, a proto z velké vzdálenosti vystřelil nad.
     
    10:16
    Do mezikruží se dral s kotoučem na holi Bořuta, ale na pravém kruhu byl zastaven. Domácím fanouškům se tato skutečnosti nelíbí, o nedovolený zákrok se ovšem nejednalo.
     
    11:42
    Michalčuk měl na hokejce vyrovnávací branku. V přečíslení dva na jednoho to vzal na sebe, sjel si do předbrankového prostoru a pokusil se obhodit pravý beton přemisťujícího se gólmana. Zakončení mu ale nesedlo.
     
    12:32
    Na druhé straně zahrozili Rauš se Štědrým, kteří se nastěhovali na hranici žďárského brankoviště. Nečas měl stejně jako v předchozím podobném případě situaci pod kontrolou.
     
    12:43
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Pleva – 2 min., podrážení.
     
    13:21
    Hosté se na začátku svého oslabení velmi rychle osvobodili, ale nyní už musí náporu domácího celku čelit. Nečas likviduje hlavně střelecké pokusy z pravého křídla.
     
    14:07
    Žďáru se už potřetí v této početní nevýhodě podařilo vyhodit kotouč na druhou stranu kluziště. Hodonín se tak v přesilovce dostal zatím jen k jedné nebezpečnější střele.
     
    14:25
    Nyní dokonce hostující čtveřice zahrozila. Žďár vyhozený puk za Šurého brankou dobruslil a z ostrého úhlu se pokusil soupeřova gólmana překvapit Rohlík. Hodonínský brankář na poslední chvíli zasáhl.
     
    14:43
    Hosté v plném počtu.
     
    15:53
    Od chvíle, co hrají hosté v plném počtu, se hra přesouvá z jedné strany na druhou a oba týmy do svého útočného pásma spíše jen nahazují.
     
    16:31
    Až nyní musel jeden z gólmanů zasahovat. Konkrétně to byl Nečas v hostující brance, který zastavil střelu Charváta. Hra je přerušena.
     
    16:43
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli vhazování před brankářem soupeře a šli si za druhým gólem v dnešním utkání. Za brankou si vyměnili kotouč Robin Medek a Aleš Dufek, přičemž druhý jmenovaný dobře věděl, že v předbrankovém prostoru čeká MATĚJ CHARVÁT. Ten taky dostal přihrávku a střelou z první se prosadil pod lapačku. Asistence: Aleš Dufek.
    16:43 Matěj CHARVÁT - 2:0
     
    18:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Třetí brance Hodonína předcházela situace, kdy byl Petr Peš po přechodu útočné modré čáry faulován, ale v pádu stačil přihrát Janu Matějkovi, který se tak spolu s PETREM KREJČÍM dostal do situace dva na jednoho. Dvojice si vyměnila kotouč a poslední jmenovaný zakončil k odkryté levé tyči. Asistence: Jan Matějka, Petr Peš.
    18:42 Petr KREJČÍ - 3:0
     
    19:14
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Škápik – 2 min., hákování.
     
    19:40
    Domácí útočník Štědrý ve vlastním oslabení zahorzil z individuální akce, ale kotouč mu při zakončení z pravé tyči utekl.
     
    19:56
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté v početní výhodě přece jen snižují, a to čtyři sekundy před koncem první třetiny. Sedm sekund před sirénou bylo nařízeno vhazování po Šurého pravici. Hosté buly vyhráli a Miroslav Rohlík vystřelil od modré. Jeho prudká rána byla dvakrát tečovaná a do branky nasměroval kotouč LUKÁŠ BUREŠ. Asistence: Tomáš Kulhánek, Miroslav Rohlík.
    19:56 Lukáš BUREŠ - 3:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Hodonínem a Žďárem nad Sázavou přinesl hned čtyři branky. O tu první se postarali domácí po necelých čtyřech minutách hry, konkrétně otevřel skóre Matěj Halík, pro kterého to byl první gól jak v hodonínském klubu, tak v seniorském hokeji. Po inkasované brance se Žďár herně zvedl a Hodonín spoléhal spíše na defenzivu. I tak ale domácím ojedinělé útočné šance stačily na navýšení vedení. V 17. minutě se přesnou ranou z první prosadil Matěj Charvát a po pohledné kombinaci jej následoval Petr Krejčí. Ani hosté ovšem po první třetině neodešli bez vstřelené branky. Čtyři sekundy před koncem snížil v přesilové hře Lukáš Bureš.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    ze hřiště odchází Nečas, přichází Sláma.
     
    20:22
    Kotouče se po úvodním buly druhé třetiny chopili jako první domácí. Kučera za brankou svého celku vyčkával s rozehrávkou, ale celá akce nakonec končí jen na zakázaném uvolnění.
     
    20:55
    Hosté této přiležitosti využili a začali s kombinací v útočném pásmu. Od modré čáry zahrozil Macek, ale jeho pokus byl zblokovaný. Stejně tak neprošla přes domácí obranu střela Prokeše.
     
    21:40
    Na druhé straně se do zakončení z větší vzdálenosti dostal Škápik. Domácí obránce pak ještě vybojoval kotouč pro svůj tým ve středním pásmu a zkusil se do útoku prodrat sám, proti přesile ale neuspěl.
     
    22:44
    Hostům se nepodařilo prodrat do zakončení. Hráči Hodonína ve svém obranném pásmu dobře pracujía a soupeře ke střelám nepouští, snaží se hru držet převážně kolem mantinelu.
     
    23:33
    Baník nyní opět jen nahazuje do útočného pásma. Sláma si tentokrát ovšem musel na kotouč sáhnout, protože směřoval na jeho branku, což také znamená, že icing odpískán nebude.
     
    24:25
    Jícha vybídl ke střele najíždějícího Vašíčka. Hostující obránce nebyl proti a střelou bez přípravy ohrozil domácí branku. Šurý zasahuje špičkou pravého betonu.
     
    24:50
    Čejka vystihl jednu z přihrávek Hodonína a po levém křídle se vydal sám na branku. Zakončení ovšem směřovalo příliš vysoko.
     
    25:49
    Domácí se snaží trochu uklidnit hru a drží kotouč ve svém pásmu. Oba celky střídají.
     
    26:09
    Opět byla k vidění individuální akce Žďáru. Ocitl se v ní Gregar, kterého stínoval domácí obránce Vyrůbalík. Právě přes dotěrného beka neměl Gregar možnost zakončit.
     
    26:48
    Hosté si nerozuměli při přechodu středního pásma a tak se stalo, že puk jenom odevzdali.
     
    27:12
    Hodonínští téměř přesně zopakovali akci, z které padl jejich druhý gól. Charvát byl před brankou připraven na přihrávku, tu taky dostal a pálil z první. Tentokrát vyšel úspěšněji gólman.
     
    27:16
    Domácí pokračují v náporu, ihned po buly pálil Kališ, hostující brankář zasahuje lapačkou.
     
    27:50
    Také Žďár se dostal do zakončení. Pokus Jíchy končí na prvním bránícím hráči.
     
    28:15
    Baník právě vstřelil branku!
    Po akci soupeře se domácí celek opět přesunul do útočného pásma. Od modré vypálil DAVID RAUŠ, trefil jednoho z bránících hráčů, od kterého se puk odrazil zpět na Raušovu hokejku. Obránce Baníku to proto zkusil podruhé, a to už mohl slavit, protože jeho pokus zapadl přesně do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
    28:15 David RAUŠ - 4:1
     
    29:30
    Hodonínu to ovšem nestačí a dál drží svého soka pod tlakem. Na hranici brankoviště neúnavně operuje Dufek, jenž čeká na vhodnou příležitost k dorážce.
     
    30:23
    Peš neměl komu přihrát, protože mu hostující obránci nedali dostatek prostoru. Proto se uchýlil k nahrávce na modrou čáru, kde už vše vyřešil Polesný. Peš si totiž mezitím najel na protější kruh, dostal kotouč od Polesného zpátky a snažil se zakončit k pravé tyči. Střela mu ovšem nesedla a do prostoru třech tyčí nedoputovala.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Kučera – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.

    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Ludvík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    31:30
    Žďár se po delší době dostal ke střele, Šurý proti pokusu z levého kruhu vytasil vyrážečku. Do další akce už se ale dostávají domácí, a to i při hře čtyři na čtyři.
     
    32:07
    Dufek neprošel přes Macka, který pak vzal vše na sebe a rozhodl se, že přechod do útočné třetiny zajístí sám. V tom ale zasáhl právě Dufek, který svou chybu napravil a hostujícímu obránci puk odebral.
     
    32:50
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    33:09
    Štědrý se natlačil k levé tyči žďárské brány, odkud zakončil. Sláma úspěšně zakročil, hned ale ovšem čelí dalším pokusům.
     
    34:08
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění. Po následném buly se opět osvobodili vyhozením, ale tentokrát už podle pravidel.
     
    34:42
    Icing je tentokrát odpískán na druhé straně. Hra je hodně rozkouskovaná.
     
    35:14
    Pleva nejprve poslal přihrávku o mantinel od modré pro Prokše, ten ji však nezpracoval. Následně se celá situace odehrála ještě jednou s tím rozdílem, že Prokš byl u pravé tyče připraven tečovat. Ani v tomto případě souhra žďárské dvojice neuspěla.
     
    36:45
    Kulhánek připravil kotouč pro Vašíčka, který vypálil od modré. Následně se do kombinace v oblasti brankoviště vložil ještě Rohlík. Šurý kotouč akci přerušil přikrytím puku u levé tyče.
     
    37:29
    Na druhé straně se v dobré příležitosti ocitl Medek. Ten se sice vydal do ofenzivy proti dvěma hráčům Žďáru, přesto dokázal zakončit a vybojoval pro svůj tým vhazování v útočném pásmu.
     
    38:05
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Šurý – 2 min., nedovolené bránění, odpyká Bořuta,
    Charvát – 2 min., hákování.
     
    38:15
    Dvojnásobnou přesilovku hostů doprovází hlasitý pískot domácích fanoušků. Jíchova střela z vrcholu kruhů končí na Šurého levém betonu. Domácí brankář puk vykopááv před sebe a jeho spoluhráči vyhazují.
     
    39:40
    Hosté před brankou soupeře jen kombinovali a nijak výrazně ji neohrozili. Opačná situace ovšem málem vznikla na druhé straně, kde se do útoku dral Matějka.
     
    39:49
    Vašíček si našel prostor pro střelu z mezikruží, dostal přihrávku z rohu kluziště a z hranice levého kruhu poslal kotouč do vzdálenějšího horního rohu. Mnoho nechybělo. Puk se otřel o Šurého lapačku a skončil na brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí ve druhé třetině navýšili svůj náskok, a to zcela zaslouženě, protože měli po celou dobu více ze hry. Hosté ze Žďáru se do větších šancí dostali až díky přesilové hře pět na tři, kterou měli v posledních dvou minutách. Ani tam se jim ovšem nepodařilo skórovat, a tak se o jedinou branku druhé periody postaral David Rauš.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Domácí hrají v plném počtu. I přesto ještě hosté zkusili z dvojnásobné přesilové hry zahrozit. Kulhánek zavezl puk do útočného pásma a nabídl jej svým spoluhráčům na levém křídle. Přes bránící hráče se však kotouč ke žďárské dvojici nedostal a kontrolu nad hrou získává Hodonín.
     
    41:55
    Hráči Baníku jsou velmi aktivní. Dufkova střela z ostrého úhlu končí na boční síti.
     
    42:50
    Hraje se především ve středním pásmu. Ani jednomu celku se nedaří dostat kotouč přes útočnou modrou čáru.
     
    43:23
    Kunstmüller nenápadně prokličkoval mezi hráči Hodonína a byl to on, kdo zakončil z přečíslení tři na dva. Šurý proti jeho pokusu z mezikruží zasahuje betony.
     
    44:07
    Po přihrávce zpoza branky se na vrcholku kruhů napřáhl Rohlík. Jeho rána letěla nad.
     
    44:59
    Na druhé straně se do přečíslení dostali Halík se Štědrým. První jmenovaný nejprve naznačil přihrávku a poté se snažil přidat svůj druhý gól v utkání. Hostující gólman se ovšem po naznačení vůbec nepohnul, takže jej střela k bližší tyči trefila do hrudi.
     
    46:49
    Do šancí se teď dostávají oba celky. Nejedná se ale o nic nebezpečného a oba brankáři an všechny střelecké pokusy dobře vidí.
     
    47:28
    Je odpískáno zakázané uvolnění hostujícího celku. Jedná se o první přerušení hry ve třetí třetině, což značí, že do této chvíle plyne třetí část zápasu velmi rychle a bez prodlev.
     
    47:47
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se sice v obranném pásmu Žďáru, hosté se ale dokázali rychle prodrat dopředu, kde nejprve zahrozili v předbrankovém prostoru. Odtud domácí kotouč vyhodili, ale ne dost důrazně, protože jej volný našel ADAM SVOBODA, napřáhl se a trefil prostor nad Šurého lapačkou. Asistence: Bez asistence.
    47:47 Adam SVOBODA - 4:2
     
    48:00
    A hosté pokračují. Puk po souhře Kulhánka s Ludvíkem protelěl nad spojnicí pravé tyče a břevna.
     
    48:30
    Pozadu ovšem nezůstávají ani domácí, za ně se v individuální akci ukázal kapitán Peš, ovšem také jeho střelecký pokus z pravého křídla nebyl přesný.
     
    50:21
    Svobodovu střelu z vrcholu pravého kruhu zablokoval Polesný. Kotouč však nezachytil úplně a puk stále letěl směrem k Šurého brance. Domácí brankář si celou situaci u levé tyče pohlídal a přerušil hru.
     
    51:07
    Nyní se dopředu vydali zase hráči Baníku, kteří ovšem ve středním pásmu zaostali, a tak to musel vzít Halík na levém křídle na sebe. Jeho střela k tyči mířila příliš daleko.
     
    52:10
    Vidíme hru nahoru dolů s velmi obdobnými střeleckýmu pokusy na obou stranách.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Ludvík – 2 min., držení.
     
    54:04
    Raušova přihrávka z levého kruhu byla ztečována a hosté vyhazují.
     
    54:32
    Tentokrát Rauš ze stejného pozice vystřelil, ale trefil jen bránícího Půžu. Hodonín stupňuje svůj tlak.
     
    54:55
    Hostující brakář nyní předvedl dva velmi dobré zákroky u levé tyče. Nejprve vykryl střelu z téměř nulového úhlu a následně schoval do lapačky střelu z vrcholu pravého kruhu, která šla přes bránícího hráče.
     
    55:33
    Polesný střílel od modré, jeho pokus ještě na hranici brankoviště tečoval Kučera, který gólmanovi bránil ve výhledu. Puk trefil žďárského gólmana a odrazil se za branku. Polesný se okamžitě dostal do další šance, ale ani nyní neuspěl.
     
    55:45
    Hosté v plném počtu.
     
    56:50
    Michalčukova střela z levého křídla byla ztečována nad. Hostující celek to však vzal jako příležitost k usazení se v útočném pásmu a snaží se o kombinaci.
     
    57:26
    Zakázané uvolnění Hodonína. Žďár si vybírá oddechový čas.
     
    57:26
    Hosté se po oddechovém čase vrací na led bez brankáře a s šesti hráči v poli.
     
    57:36
    Hodonín vyhazuje na zakázané uvolnění. Opět se bude vhazovat před Šurým.
     
    58:09
    Byly ohlášeny poslední dvě minuy třetí třetiny a hosté jsou s kotoučem u své prázdné brány. Hodonín aktivně napadá, aby měl příležitost se puku ujmout a přidat pátý gól.
     
    58:19
    Vše končí vhazováním ve středovém kruhu. Alespoň na chvíli se mezi tři tyče vrací žďárský brankář.
     
    58:35
    Hosté opět v šesti.
     
    58:50
    Baník právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku risk bez brankáře nevyšel. Hráči Baníku se ujali puku a DAVID POLESNÝ jej poslal od mantinelu útočného pásma do prádzné branky. Asistence: Petr Peš, Petr Krejčí.
    58:50 David POLESNÝ - 5:2
     
    59:50
    Domácí už se jen snaží dostat kotouč co nejdál od své branky, a to se jim daří. Nahodili jej na druhou stranu kluziště, odkud už se hosté do žádné ofenzivy neženou.
     
    Konec zápasu. (20:05:09)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Halík (Peš, Polesný), 17. Charvát (Dufek), 19. Krejčí (Matějka, Peš), 29. Rauš, 59. Polesný (Peš, Krejčí) – 20. Bureš (Kulhánek, Rohlík), 48. Svoboda


    SHKM Baník Hodonín: Šurý (Zollpriester) – Kališ, Škápik (A), Vyrůbalík, Polesný (A), Rauš, Kučera – Štědrý, Medek, Bořuta, Halík, Matějka, Bartes, Charvát, Peš (C), Krejčí, Dufek.
    Trenér: Aleš Bachánek

    SKLH Žďár nad Sázavou: Nečas (21. Sláma) – Vašíček, Ludvík, Macek, Pleva (C), Svoboda, Půža – Štola, Vaňkovský, Michalčuk, Kulhánek, Bureš (A), Prokš, Jícha, Chlubna, Gregar, Kunstmüller, Pilný, Rohlík, Čejka.
    Trenér: Martin Sobotka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Hübl

    Diváci: 623
    bahis siteleri