Česko – Finsko cz 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Finsko
Středa 14.12.2022, 17:00 • Catena Arena, Ängelholm • Turnaj pěti zemí (ženy)
Partner:
     
    59:04
    Škodová je na střídačce, lvice to zkouší v šesti!
    58:48 NYLUND - 2:3
     
    58:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská smůla. Finky se krátce po vhazování prosazují, puk za záda Škodové poslala JENNIINA NYLUNDOVÁ, pro kterou je to už druhý přesný zásah v dnešním duelu. Asistence: Ronja Savolainenová.
     
    56:14
    Velmi důležitý zákrok Škodové! Nahozený kotouč se totiž snažila dorážet úplně osamocená Vainikková, ovšem česká gólmanka zaklapla své betony a udržela puk v bezpečí.
     
    55:32
    Vendula Přibylová je dnes při chuti! Krásnou individuální akcí se dostala až před finskou branku a jen tak tak že kotouč neskončil v sítí! Keisalová se štěstím vyrazila nad.
    50:15 HYMLÁROVÁ - 2:2
     
    50:15
    Česko právě vstřelilo branku! Další krásný gól z dílny českých děvčat a je opět vyrovnáno! Vendula Přibylová ujela se svými spoluhráčkami do přečíslení, na úrovni vrcholu kruhu pro vhazování předala na druhou stranu a KLÁRA HYMLÁROVÁ poslala touš nekompromisně za záda bezmocné Keisalové! Asistence: Vendula Přibylová.
     
    50:04
    Jůzková si zkušeně počkala, až projede finská útočnice kolem ní, a poté vyslala nebezpečnou střelu, kterou Keisalová vůbec neviděla! I přesto ale Finka kotouč ukryla ve své náruči.
     
    49:20
    Velkou chybu Vanišové u modré čáry Finky nedokázly potrestat. Škodová reflexivně vykopla svůj levý beton a kotouč odklidila do bezpečí.
    41:08 NYLUND - 1:2
     
    41:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že nebezpečí je zažehnáno, ale nakonec se seveřanky dostávají do vedení. Nieminenová šikovně posunula kotouč na najíždějící si JENNINU NYLUNDOVOU, která se natáhlo po puku špičkou hole a doklepla jej mezi betony překvapené Škodové. Asistence: Petra Nieminenová.
     
    39:33
    Škoda! Pejzlová vybojovala puk na modré čáře a na pravé straně měla hned dvě spoluhráčky, které čekaly na její přihrávku. Bohužel, přihrávka skončila na první finské hokejce.
     
    33:00
    A byla z toho obrovská šance seveřanek! Vainnikková předala křižnou přihrávkou kotouč na Holopainenovou, avšak ta v jasné příležitosti netrefila odkrytou část české svatyně! Velké štěstí pro Škodovou, na tento kotouč by neměla šanci dosáhnout.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Viitasuo – 2 min., nedovolené bránění.
     
    25:49
    Velká šance i na druhé straně! Havanová se z ničeho nic objevila osamocená před Škodovou, ovšem bekhendové zakončení ji absolutně nevyšlo a kotouč poslala hodně nad českou svatyni.
     
    24:58
    Nebezpečnou střelu Jůzkové od modré čáry viděla finská brankářka až na poslední chvíli a se štěstím vyrazila kotouč do rohu!
     
    19:55
    Nahození od modré čáry bylo snad dvakrát tečováno, ovšem i přesto si se skákavým kotouč Škodová poradila! Česká brankářka vypadá dnes ve velmi dobré pohodě.
     
    19:11
    Vyloučení v týmu Česko:
    Přibylová – 2 min., držení.
     
    14:02
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Holopainen – 2 min., podrážení.
    12:00 MLÝNKOVÁ - 1:1
     
    12:00
    Česko právě vstřelilo branku! Krásná akce českých lvic a v Ängelhomu je vyrovnáno! Pejzlová zavezla puk do útočného pásma, elegantní kličkou se zbavila dotírajících útočnic a přihrála NATÁLII MLÝNKOVÉ. A ta to udělal prostě parádně! S finskou brankářkou si doslova pohrála a téměř z nulového úhlu zasunula puk do branky. Asistence: Michaela Pejzlová, Sára Čajanová.
     
    10:22
    Viitasuová vyslala od modré čáry schovanou střelu a Škodová měla úplně zakrytý výhled! Naštěstí pro českou gólmanku dokázala naposlední chvíli puk vyrazit pravým betonem
     
    07:47
    Liikalová překvapila českou obranu svou rychlostí a rychle servírovala kotouč na pravou stranu, kde si nebezpečně sjížděla Nieminenová. Druhá jmenovaná pálila z první ale Škodová se stačila přesunout a nebezpečí zažehnala.
    03:48 NIEMINEN - 0:1
     
    03:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Trnková si dlouho na trestné lavici neposeděla. Seveřanky totiž vyhrály vhazování, přihrály puk na modrou čáru a PETRA NIEMINENENOVÁ rozvlnila síť za záda brankářky Škodové. Asistence: Jenni Hiirikoski.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu Česko:
    Trnková – 2 min., držení.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 12. Mlýnková (Pejzlová, Čajanová), 51. Hymlárová (Přibylová) – 4. Nieminen (Hiirikoski), 42. Nylund (Nieminen), 59. Nylund (Savolainen)


    Česko: Škodová (Švejdová) – Tejralová (A), Jůzková, Čajanová, Seroiszková, Trnková – Mlýnková, Pejzlová, Vanišová – Hymlárová, Přibylová (A), Neubauerová – Sarnovská, Pátková, Haasová – Kalová, Mills (C), Gruntová.
    Trenér: Carla MacLeod

    Finsko: Keisala (Ahola) – Viitasuo, Hiirikoski, Rantala, Savolainen, Yrjölä, Lindstedt, Parkkonen – Holopainen, Tulus, Vainikka – Nieminen, Nylund, Liikala – Katajamäki, Rakkolainen, Montonen – Antti-Roikko, Havana, Pirttijärvi.
    Trenér: Juuso Toivola

    Rozhodčí: Staiger, Lovensnö – Egli, Lundgren
    bahis siteleri