Švýcarsko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:2 (0:0, 3:0, 1:2)
Česko
Pátek 23.12.2022, 00:30 • Scotiabank Centre, Halifax • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 ZANETTI - 4:2
     
    59:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Tlak českého týmu vyústil v několik nebezpečných střel. Nakonec ale Švýcaři vybojovali puk a BRIAN ZANETTI střelou přes celé kluziště trefil prázdnou branku a pojistil tak vítězství Švýcarů. Další branka Švýcarů v oslabení. Bez asistence.
    52:37 ŠAPOVALIV - 3:2
     
    52:37
    Česko právě vstřelilo branku! Také Češi podruhé v zápase využívají přesilovku a jsou na dostřel! Po váhavé rozehrávce Švýcarů sklepl na modré čáře puk Ryšavý na MATYÁŠE ŠAPOVALIVA, který v rychlosti přešel přes dva švýcarské hráče a rychlou kličkou do forhendu překonal Beglieriho nad lapačku. Asistence: Eduard Šalé a Tomáš Hamara.
    46:55 KULICH - 3:1
     
    46:55
    Česko právě vstřelilo branku! I Češi se dočkali využité přesilovky a snižují! Český národní tým předvedl skvělou přesilovkovou kombinaci. Hamara našel na levém kruhu Šalého, který naznačil střelu a posunul puk na JIŘÍHO KULICHA, jenž ranou z první vypálil nechytatelně a prostřelil Beglieriho. Asistence: Tomáš Hamara a Eduard Šalé.
    36:57 ROBIN - 3:0
     
    36:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Další pohledná přesilovková kombinace Švýcarů! Canonica zavezl puk do útočného pásma, a pak předal puk Biascovi. Ten křížným pasem našel LOUISE ROBINA, který z mezikruží trefil přesně. Asistence Attilio Biasca a Lorenzo Canonica.
    31:55 JABOLA - 2:0
     
    31:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Velmi povedená přesilovka Švýcarů nakonec končí druhým gólem! Obranu českého týmu rozhodili dvěma křížnými přihrávkami a JEREMY JABOLA se díky tomu ocitl sám před Suchánkem a dokázal ho překonat nadvakrát. Asistence: Attilio Biasca a Rodwin Dionicio.
    25:00 CANONICA - 1:0
     
    25:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Švýcaři se prosazují v oslabení a dostávají se do vedení! Při rozehrávce za brankou proběhla nedohoda mezi Svozilem a Suchánkem a LORENZO CANONICA vypíchl kotouč Svozilovi a bekhendovým blafákem překonal Suchánka. Bez asistence.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 25. Canonica, 32. Jabola (Biasca, Dionicio), 37. Robin (Biasca, Canonica), 60. Zanetti – 47. Kulich (Hamara, Šalé), 53. Šapovaliv (Šalé, Hamara)


    Švýcarsko: Beglieri (Croce) – Streule, Bichsel (A), Deussen, Zanetti, Dionicio, Despont, Boss, Terraneo – Biasca (C), Canonica (A), Robin, Henry, Alge, Truog, Jabola, Taibel, Muggli, Ramel, Müller, Perrenoud
    Trenér: Marco Bayer

    Česko: Suchánek (Šatný) – Ticháček (A), Chabada, Svozil (C), Špaček, Hamara, Moravec, Čech, Alscher – Kulich, Šapovaliv, Šalé, Szturc (A), Brabenec, Chmelař, Kos, Menšík, Ryšavý, Měchura, Marcel, Hauser, Sapoušek, Pajer
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Langille, Thomander – Currie, Hagen
    bahis siteleri