Jihlava – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 0:1 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 1:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:1, 3:1, 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 14.01.2023, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 40. kolo
Partner:
     
    38:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přeci jenom využívají svého tlaku v útoku. DAVID SENČÁK se dokázal rychle zorientovat před bránou a dorazit Böhmovu střelu.. Asistence: Martin Böhm a Andrej Fábry.
     
    27:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává do dvoubrankového vedení zásluhou ANDREJE KLAPICI, který dokázal dorazit kotouč od Matějíčka . Asistence: Martin Matějíček a Šimon Báťa.
     
    21:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu další rychlá branka na straně jihlavský Dukly. Tu střílí ŠIMON BÁŤA po povedeném bekhendu. Asistence: Kevin Coufal a Filip Maláč.
     
    20:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlá akce se Dukle vyplatila. Po buly poslal Coufal puk doprostřed modré čáry, kde stál ANDREJ KLAPICA. Ten si kotouč zpracoval a poslal ho do brány. Asistence: Kevin Coufal a Šimon Báťa.
     
    02:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skóre zápasu otevírá BOGDAN STEPANCHUK. Ten dostal přihrávku k modré čáře a dobruslil si ke kruhu. Odtud vypálil a trefil se nad lapačku Maláče. Asistence: David Senčák a Martin Böhm.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 21. Klapica (Coufal, Báťa), 22. Báťa (Coufal, Maláč), 28. Klapica (Matějíček, Báťa) – 3. Stepanchuk (Senčák, Böhm), 39. Senčák (Böhm, Fábry)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Ludvík, Topol, Matějíček, Číhal, Vovsík (C), Tomšík, Vandas – Klapica, Pavelec, Broš , Kravec (A), Kudrna, Modl, Rauš (A), Coufal, Peš, Báťa, Straka
    Trenér: Michal Broš

    HC Sparta Praha: Artsatbanov (Přikryl) – David, Ducháč (C), Šindelka, Červenka (A), Böhm, Pavlák – Krupička, Hamršmíd, Fábry, Senčák, Novák, Stepanchuk, Vašíček, Theimer, Mácha, Žmola
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Skopal, Maršálek – Roupec, Viskot
    bahis siteleri