Česko – Slovensko 6:3 (kon.) | USA – Švédsko 1:2 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
Kanada – Finsko 3:2 (po pr.)
konec
USA
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
Švédsko
Sobota 14.01.2023, 16:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Semifinále
Partner:
    26:44 Astrid LINDEBERGOVÁ - 1:2
     
    26:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se podruhé v zápase trefují v přesilovce a rázem jsou ve vedení ony! ASTRID LINDEBERGOVÁ natáhla ke střele od modré čáry. Svou ránu umístila opravdu skvěle k tyči. 1:2. Asistence: Mira Markströmová.
    24:12 Mira JUNGAKEROVÁ - 1:1
     
    24:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec se MIRA JUNGAKEROVÁ opravdu trefila. Znovu to Švédky hrály na ni a Jungakerová si najela mezi kruhy a rychlou střelou zápěstím rozvlnila síť. Dá se čekat, že tento zápas bude ještě hodně dramatický. 1:1. Asistence: Jenna Rauniová a Ebba Hedqvistová.
    17:16 Lucia DIGIROLAMOVÁ - 1:0
     
    17:16
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V 18. minutě se Američanky dostávají do vedení. Puk získala v rohu kluziště Finley McCarthyová, jejíž přihrávka šla před brankoviště, kde nejlépe zapracovala LUCIA DIGIROLAMOVÁ, která prostrčila kotouč mezi betony Frankové. 1:0. Asistence: Finley McCarthyová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 18. Digirolamová (McCarthyová) – 25. Jungakerová (Rauniová, Hedqvistová), 27. Lindebergová (Markströmová)


    USA: Bergmannová (Hempová) – Jordanová (A), Healyová, Mummová, Kimová, Hauseová, Klepingerová, Dwyerová – Digirolamová, Scannellová (A), McCarthyová – Dunneová (C), Hallová, Fanaleová – St. Martinová, Lindsayová, Taberová – Lalondeová, Avarová, Comptonová – Distadová
    Trenér: Katie Lachapelleová

    Švédsko: Franková (Henrikssonová) – Aleniusová, Jungakerová (A), Lindebergová, Godingová, Natt Och Dagová, Rauniová, Sohrnerová – Leijonhielmová, Hedqvistová (A), Hallinová – Markströmová, Svenssonová, Gustafssonová – Utbultová, Anderssonová, Lindellová (C) – Hellmanová, Rehnová, Bergeby Hallbecková – Lindqvistová
    Trenér: Andreas Karlsson

    Rozhodčí: Anselmová (GER), Neenanová (GBR) – Krautová (USA), Witkowská (POL)
    bahis siteleri