K. Vary – Třinec 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
Kladno – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.01.2023, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Jan HLADONIK - 4:1
     
    58:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak toto bylo lehce bizarní, energetici si v útočném pásmu před prázdnou klecí přihrávali, jakoby chtěli jeden druhému věnovat gól, nakonec Dávid Gríger nabil JANU HLADONIKOVI, ten se z nápřahu do prázdné už trefil. Asistence: Dávid Gríger.
    51:16 Jiří ČERNOCH - 3:1
     
    51:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Uklidnění pro Energii, Ondřej Beránek našel v mezikruží najíždějícího JIŘÍHO ČERNOCHA, který bez problému dorazil touš do odkryté sítě. Asistence: Ondřej Beránek
    49:06 Aron CHMIELEWSKI - 2:1
     
    49:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Podobně jako u prvního gólu domácích se před brankou utvořila skrumáž, ve které se puk odrazil k ARONU CHMIELEWSKEMU, který rozvlnil odkrytou karlovarskou síť. Asistence: Patrik Hrehorčák.
    36:41 Martin KOHOUT - 2:0
     
    36:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vít Jiskra přihrál puk do prostoru mezi kruhy, kde byl připravený MARTIN KOHOUT, který prostřelil Marka Mazance. Asistence: Vít Jiskra.
    30:32 Dávid GRÍGER - 1:0
     
    30:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici v přesilovkové kombinaci utvořili u Marka Mazance skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval DÁVID GRÍGER, který důrazným zakončením posouvá domácí do vedení.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 31. Gríger, 37. Kohout (Jiskra), 52. Černoch (O. Beránek), 59. Hladonik (Gríger) – 50. Chmielewski (Hrehorčák)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (44. Lukeš) – Huttula, Mikyska, Stříteský, Bartejs, Dlapa, Rohan, Rulík – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Koffer – Juusola, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kohout.
    Trenér: David Bruk

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Zahradníček, J. Jeřábek, Čukste, Roth, Havránek – Nestrašil, Voženílek, M. Růžička (C) – Svačina, M. Roman, Hudáček – Chmielewski, Hrehorčák, Kurovský – Ramik, Dravecký (A), Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Pražák, Květoň – Gerát, Hynek

    Diváci: 3179
    thejrc.org