Modré Krídla – SR 18 4:1 (kon.)
konec
Modré Krídla Slovan
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Pondělí 30.01.2023, 14:00 • TIPOS Aréna Bratislava • 1. liga (SR) • 57. kolo
Partner:
     
    Štyridsať minút to bolo vyrovnané a napínavé, ako sme predpovedali. Modré Krídla prejavili svoju silu počas poslednej tretiny. Slováci sa zmohli už len na skorigovanie konečného skóre na 1:4 z ich pohľadu. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (16:05:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Samuel Urban na striedačke! Záverečná power-play reprezentácie!
     
    59:25
    SR 18 oddychový čas!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    56:03
    Slovensko U18 dalo gól! Reprezentanti parádne vyšachovali zadné rady domácich. Brankár Marossy si sám ukradol čisté konto. Presne nahral Pobežalovi, a keďže absentoval medzi žŕdkami, KAMIL ROHAĽ tvrdou strelou trafil bránu. Asistencia: Tomáš Pobežal.
     
    54:19
    Do Beňovej schovanej strely z modrej čiary len na základe inštinktu vložil pravý betón Samuel Urban. Akýkoľvek výhľad pred seba mal znemožnený.
     
    53:29
    Adam Bezák tvrdo dohral Lišku a nie tak ďaleko od zraku jedného z hlavných rozhodcov. Bolo to vyhodnotené v rámci dovoleného a ďalšie vylúčenie nepríde.
     
    52:02
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Toto je už klinec do reprezentačnej rakvy. ĽUBOMÍR FETKOVIČ z bezprostrednej blízkosti slávi úspech ranou z pokľaku. Presilová hra úspešne ukončená. Asistencie: Lukáš Lipiansky a Michal Beňo.
     
    51:30
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Šlank – 2 min., hákovanie.
     
    51:09
    Milan Jobek so solídnym streleckým pokusom k tyčke Marossyho, ale jeho nula na konte trvá. Nič na tom nezmenil krátko na to ani Liščinský.
     
    50:32
    Nepresná rozohrávka Bezáka v tretine nemusela mrzieť. Slováci neudržali puk pri sebe a v stredovom kruhu ostal Daniel Demo.
     
    49:08
    Pekne si to prehadzoval Polák, ktorý v prvej tretine skončil v mantineli kvôli ryhe, ale nemusel odstúpiť pre zranenie. Išiel však do miest, kde mali hostia hráčov, a tak bol domáci zdvojený.
     
    48:15
    Po tomto sa nebude hra prerušovať. František Dej zakončoval cez Ďurinu a puk mieril vysoko, no neuviazol na ochrannej sieti. Hráči na sekundu prestali hrať.
     
    47:34
    Nikto nezachytil voľný puk hosťujúceho výberu. Zakázané uvoľnenie.
     
    46:02
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Bratislavské víťazstvo by sa malo premietnuť do reality. Náskok Krídla postupne navyšujú. LUKÁŠ LIPIANSKY trestal mladíkov za slabý dôraz pred bránkou a pohodlne skóroval švihom. Asistencie: František Dej a Ľubomír Fetkovič.
     
    45:24
    Modré Krídla Slovan hrajú s piatimi hráčmi.
     
    44:51
    Královič nezvládol pokus zápästím a takmer hokejkou švihol do tváre Žabku, ktorý ho ihneď vyhnal z ďalšej palebnej pozície.
     
    44:08
    Bezák chcel súperovi pohroziť vo vlastnom oslabení, ale napokon si to rozmyslel a šancu na to ponúkol Matouškovi, ktorý nezakončil. Na druhej strane prevetraná lapačka Marossyho.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 39. Ožvald (R. Petráš, Klučiar), 43. R. Petráš (Mamonov), 47. L. Lipiansky (F. Dej, Fetkovič), 53. Fetkovič (L. Lipiansky, Beňo) – 57. K. Rohaľ (T. Pobežal)


    Modré Krídla Slovan: Marossy – Demo, Žabka, Krakovský, Bohunický, Beňo, Myšiak – F. Dej, L. Lipiansky, Fetkovič – Klučiar, Polák, R. Kukumberg ml. – Ožvald, Bezák, M. Matoušek – Mamonov, R. Petráš, Hamer.
    Trenér: Ján Lipiansky.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Urban – M. Pišoja, Sakmár, Beluško, Královič, Šlank, Kupec, Petras, Ďurina – Masnica, Párička, Sobotka – Maruna, T. Pobežal, Ridzoň – K. Rohaľ, Gron, Varga – Liščinský, Jobek, Liška.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    Rozhodčí: Mĺkvy, Valachovič – Ščurka, Šefčík.
    thejrc.org