Zlín – Sokolov 5:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 1:3 (kon.)
Šumperk – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kolín – Přerov 1:3 (kon.) | Pardubice B – Slavia 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 01.02.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Martin PĚNČÍK - 3:6
     
    59:52
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ačkoliv se Jihlava v šesti snažila zabránit dalšímu gólu do volné klece, ten 7,8 sekundy před koncem skutečně padl. Hašek přihrál mezi kruhy MARTINU PĚNČÍKOVI a jeho rána nekompromisně prošla až do prázdné branky. Asistence: Petr Hašek.
    57:58 Tomáš JANDUS - 3:5
     
    57:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovská situace dva na jednoho končí trefou volné klece. Ačkoliv Harkabus dělal vše pro to, aby TOMÁŠI JANDUSOVI znepříjemnil zakončení do volné klece, trefu do prázdné branky neodvrátil. Prostějovský forvard vystřelil, kotouč se otřel o levou tyčku a zapadl do brány. Bez asistence.
    47:46 Tomáš CHLUBNA - 3:4
     
    47:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na pelhřimovském stadionu zní sportovní hit "Ole, ole ole ole, vyhrajeme, vyhrajeme". No a rozhodně ještě není jisté, kdo dnes zažije opojný pocit z výhry. Miškář přihrál mezi kruhy volnému Cachnínovi, který svou dobrou střelou ještě Pavelku nepřekonal, nicméně pohotový TOMÁŠ CHLUBNA zamířil z dorážky přesně. Asistence: Richard Cachnín, Patrik Miškář.
    46:29 Aleš POLEDNA - 2:4
     
    46:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jenže prakticky hned po buly přichází gól hostí, kterým Prostějov znovu uskakuje na dvoubrankový rozdíl. Velmi pěkná kombinační akce hostí šla od Buriana, který na modré dal puk Haškovi. Hráč s číslem osm jej poslal podél modré pro ALEŠE POLEDNU, který si sjel po ose hřiště téměř mezi kruhy a podruhé v tomto utkání zakončil přesně. Asistence: Petr Hašek, Vilém Burian.
    46:01 Josef SKOŘEPA - 2:3
     
    46:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Typická akce JOSEFA SKOŘEPY. Jihlavský kapitán vyhrál buly a rychle si najel před branku, kde usměrnil příhru Havránka přesně do sítě. Třetí gól pro kapitána Dukly během tří utkání. Asistence: Tomáš Havránek.
    33:56 Tomáš VALENTA - 1:3
     
    33:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Po vyhraném buly Prostějova zásluhou Ostřížka dostal puk na levou stranu modré TOMÁŠ VALENTA, který vystřelil. Kotouč byl zřejmě před Beranem tečován jedním z jihlavských hráčů a zapadl přesně k tyči. Asistence: David Ostřížek.
    28:39 Jan BARTKO - 1:2
     
    28:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se opět ujímá vedení. Na levém kruhu se k puku po Illéšově pasu dostal JAN BARTKO, který nic nevymýšlel a opřel se do rány. Ačkoliv se Beran stihnul přesunout, proti střele se natahoval marně. Asistence: Jakub Illéš, David Ostřížek.
    22:20 Matouš MENŠÍK - 1:1
     
    22:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tato jihlavská přesilovka byla výrazně lepší než předešlá. MATOUŠ MENŠÍK se před brankou dostal k puku a svým třetím gólem v sezoně během jedenácti jihlavských zápasů jistě srovnává stav zápasu. Asistence: Patrik Miškář, Václav Karabáček.
    06:26 Aleš POLEDNA - 0:1
     
    06:26
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Celá akce vedoucí k úvodní brance začala tím, že Jandus se kolem pravého kruhu prodral až před branku, ale nakonec mu puk při zakončení odskočil od hokejky. Co nesvedl on, to se povedlo ALEŠI POLEDNOVI, který se trefil z levé strany přesně. Asistence: Tomáš Jandus, Tomáš Jáchym.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 23. Menšík (Miškář, Karabáček), 47. Skořepa (T. Havránek), 48. Chlubna (Cachnín, Miškář) – 7. Poledna (Jandus, T. Jáchym), 29. Bartko (Illéš, Ostřížek), 34. Valenta (Ostřížek), 47. Poledna (Hašek, V. Burian), 58. Jandus, 60. Pěnčík (Hašek)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Dundáček, Haman, D. Kolář, Vala, Bilčík, Kachyňa, Chvátal – T. Havránek (A), Skořepa (C), Handl – Harkabus, Menšík, Karabáček – Meluzin, Miškář, Chlubna – Cachnín, Juda, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (J. Němeček) – Bartko, Valenta, Malák, Poledna, Staněk, Pěnčík – Jiránek, T. Jáchym, Jandus – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec, Jansa – Veselý, Vlach, Illéš – Maruna.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Hucl, Květoň – Jindra, Maňák

    Diváci: 455
    thejrc.org