HK MD Šumperk – Přerov 1:7 (kon.) | Vsetín – Chrudim 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 7:1 (kon.)
Písek – Slavia 0:2 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
1:7 (0:2, 1:2, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Neděle 05.02.2023, 12:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    51:03
    Přerov právě vstřelil branku! Přerovu přesilové hry jdou, k vidění byly střely ze všech možných pozic a následně gólový zásah MICHALA ŠILHAVÉHO. Asistence: Jaroslav Pekr a Radim Hradil.
     
    48:10
    Přerov právě vstřelil branku! Přerov se prosazuje v oslabení. Billa našel za domácími beky vyjetého RADIMA HRADILA, který zvyšuje vedení svého týmu. Asistence: Jan Billa a Petr Žurek.
     
    41:46
    Přerov právě vstřelil branku! Hosté okamžitě zužitkovávají přesilovou hru, přes hradbu těl vystřelil od modré čáry JAROSLAV PEKR. Křivohlávek ještě sahal za Ryšavého, kterému puk vypadl, ale brance nezabránil. Stav je Škoda aréně je aktuálně 1:5. Asistence: Adam Holík a Matěj Halík.
     
    39:18
    Přerov právě vstřelil branku! Kombinace do prázdné branky z holí hostů a Přerov si krátce do konce druhé třetiny bere svůj tříbrankový náskok zpět. PETR ŠVEJDA získal kotouč v moment, kdy se Ryšavý přesouval a zakončil. Stav je 43 sekund před koncem druhé dvacetiminutovky 1:4. Asistence: Ludvík Lysoněk a Jan Billa.
     
    31:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk v přesilové hře snižuje, puk získal na modrou čáru od Jeřábka ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který se prosazuje střelou mezi nohy – 1:3. Asistence: Dominik Jeřábek a Miroslav Slováček.
     
    26:10
    Přerov právě vstřelil branku! Přerov se po pásmu hry, kdy byl prakticky jen o u kotouče a zkoušel se všemožně prosadit, se mu to povedlo. PETR ŠVEJDA poslal za záda domácího gólmana přesnou teč z brankoviště. Asistence: Vladimír Brázda a Tobiáš Kuchta.
     
    19:44
    Přerov právě vstřelil branku! 16 sekund do konce jdou hosté do dvoubrankového vedení. Hosté i domácí zahustili prostor před domácí klecí, puk dostal na čepel JAN HANÁK, který vystřelil za nic nevidícího Ryšavého. Asistence: Patrik Hyža.
     
    04:22
    Přerov právě vstřelil branku! Přerov využívá přesilovou hru a otevírá skóre dnešního duelu. Holík s Halíkem postupovali do pásma dva na jednoho. Přičemž Holík si obešel obránce, nahrál puk do středu Halíkovi, který prostřelil Ryšavého. Asistence: Adam Holík a Radim Hradil.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 32. Šotkovský (Jeřábek, Slováček) – 5. Halík (Holík, Hradil), 20. Hanák (Hyža), 27. Švejda (Brázda, Kuchta), 40. Švejda (Lysoněk, Billa), 42. Pekr (Holík, Halík), 49. Hradil (Billa, Žurek), 52. Šilhavý (Pekr, Hradil)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ježek) – Plhal, Cekr, Netolický (A), Compel, Křivohlávek, Slabý – Tomeš, Jeřábek, Haas, Ševčík, Slováček (A), Bařica, Miškovský, Seidenglanz, Najman, Minařík (C), Szabó, Šotkovský.
    Trenér: Petr Rutar

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Billa (A), Holík, Pekr, Nesvadba (C), Nášel, Harásek, Brázda – Švejda, Halík, Mašek, Hradil, Štíbr, Kuchta, Hyža, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Lysoněk, Hanák.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Tomas Šico — Tomáš Bezděk, Jaroslav Peluha
    bahis siteleri