NY Rangers – Seattle 6:3 (kon.) | Columbus – Toronto 0:3 (kon.) | Chicago – Arizona 4:3 (po pr.)
Anaheim – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Detroit – Vancouver 5:2 (kon.) | Buffalo – Calgary 2:7 (kon.)
Ottawa – Edmonton 3:6 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Nashville 1:2 (po pr.)
Dallas – Tampa 1:3 (kon.) | Boston – Washington 1:2 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
New York Islanders
Sobota 11.02.2023, 18:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:39 Michael MATHESON - 4:3
     
    64:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po nevyužité přesilovce 4 na 3 hosté odevzdali kotouč v útočném pásmu, MICHAEL MATHESON vyslal kolmicí do samostatného nájezdu Hoffmana a když ten po zpracování oběma bruslemi nepřekonal Varlamova, dokončil za něj práci dorážkou sám. Asistence: Mike Hoffman.
    56:44 Kirby DACH - 3:3
     
    56:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z protiútoku se domácí hokejisté natlačili před Varlamova, jenž nic neviděl, a Mathesonovo nahození od modré chytře tečuje mezi jeho betony KIRBY DACH. Asistence: Michael Matheson a Mike Hoffman.
    50:54 Matt MARTIN - 2:3
     
    50:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    V napínavém duelu mají opět navrch hosté. MATT MARTIN nejprve nastřelil boční konstrukci brány, ale jeho spoluhráči obehráli útočné pásmo a Martin skvěle tečoval Romanovovu střelu zády k bráně do sítě. Asistence: Alexandr Romanov a Scott Mayfield.
    44:02 Justin BARRON - 2:2
     
    44:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z poměrně nenápadné akce, započaté u mantinelu, prostřelil Varlamova švihem z uctivé vzdálenosti JUSTIN BARRON a začíná se odznova. Asistence: Jevgenij Dadonov a Mike Hoffman.
    39:56 Bo HORVAT - 1:2
     
    39:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Už se zdálo, že hosté do sirény přesilovku nestihnou využít. Kotouč skončil v rohu kluziště, jenže hvězdná posila BO HORVAT nalezl řešení a odrazem o beton brankáře Montembeaulta dostal i z nemožného místa kotouč do brány. Asistence: Noah Dobson a Brock Nelson.
    15:01 Brock NELSON - 1:1
     
    15:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po vyhraném buly v útočném pásmu propálil vše, co mu stálo v cestě, golfákem od modré čáry BROCK NELSON. Asistence: Noah Dobson a Sebastian Aho.
    12:57 Nick SUZUKI - 1:0
     
    12:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš platí i v Kanadě. Z protiútoku zavezl kotouč Anderson po pravé straně, Harvey-Pinard napříč brankovištěm našel NICKA SUZUKIHO a ten z úhlu překonává Varlamovův beton u poloodkryté tyčky.
    Asistence: Rafaël Harvey-Pinard a Josh Anderson

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 13. Suzuki (Harvey-Pinard, Jos. Anderson), 45. J. Barron (Dadonov, Hoffman), 57. Dach (Matheson, Hoffman), 65. Matheson (Hoffman) – 16. Nelson (Dobson, S. Aho I), 40. Horvat (Dobson, Nelson), 51. M. Martin (Romanov, Mayfield)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Allen) – Xhekaj, Savard, Matheson, J. Barron, Harris, Kovacevic – Harvey-Pinard, Suzuki, Jos. Anderson – Dadonov, Dach, Hoffman – R. Pitlick, Dvorak, Ylönen – Pezzetta, Drouin, Belzile.
    Trenér: St.Louis

    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pelech, Pulock, Romanov, Mayfield, S. Aho I, Dobson – Bailey, Horvat, Barzal – Lee, Nelson, Palmieri – Parise, Pageau, Holmström – M. Martin, Cizikas, Fasching.
    Trenér: Lambert

    Rozhodčí: Rehman, Markovic – Cormier, Kelly

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri