Benátky n/J – Klatovy 2:1 (po pr.) | Hronov – Písek 7:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHKM Hodonín 4:3 (2:1 po s.n.)
Opava – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Havířov – Vel. Meziříčí 9:2 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 1:2 (kon.)
Chomutov – Tábor 2:3 (1:2 po s.n.) | Cheb – Děčín 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Znojmo 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 2:3 (po pr.)
Řisuty – Jablonec n/N 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Tábor
Sobota 11.02.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Souboj mezi Chomutovem a Táborem skončil vítězstvím hostujícího mužstva, který o druhém bodu rozhodl v samostatných nájezdech. Před Piráty se tak posunulo Ústí nad Labem, které dnešní souboj v Příbrami zvládlo. Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit zase někdy příště. (20:03:41)
     
    Konec zápasu.
    Milan DANČIŠIN - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Hockey Club Tábor.
    Autorem vítězné branky je MILAN DANČIŠIN.
     
    5. série
    1:2
    Lukešovu kličku vystihl Gába a puk mu vypíchl.
     
    4. série
    1:2
    Milfait trefil brankářovu lapačku, puk mířil nad branku.
     
    4. série
    1:2
    Hübl marně hledal mezeru mezi betony.
     
    3. série
    1:2
    Dančišin trefil přesně nad vyrážečku.
     
    3. série
    1:1
    Chrpa zamířil vedle pravé tyče.
     
    2. série
    1:1
    Endál chtěl vymíchat Běhulu, leč marně.
     
    2. série
    1:1
    Chlouba zamířil přesně nad lapačku!
     
    1. série
    0:1
    Matušík překonal Běhulu k levé tyči.
     
    1. série
    0:0
    Milan Kostourek trefil jen vyrážečku!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení vítěze nenašlo, a tak přijdou na řadu samostatné nájezdy. Nastavený čas asi více mrzí Tábor, který dvakrát nevyužil nabídnutou početní výhodu. Uvidíme, kteří střelci budou úspěšnější a nebo uvidíme show gólmanů?
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:21
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Karel Plášil – 2 min., nedovolené bránění.
     
    63:54
    Jan Milfai se snažil přihrát na modrou čáru, ale puk poslal mimo útočné pásmo. Chomutov střídá a posíla na hrací plochu Tomáš Koblížka.
     
    63:16
    Chomutovu se nelíbí vyloučení, Táboru zase, že se nepíská trestné střílení. Rozhodčí diskutuje s oběma stranami...
     
    63:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Matai – 2 min., sekání.
     
    63:16
    Po akci Chomutova ujížděl sám na domácího brankáře Jan Milfait, který mířil mezi jeho betony. Jenomže Richard Běhula byl na tuto variantu připravený a zasáhl.
     
    62:48
    Zleva se před branku natlačil Lukáš Prášek, ale Richarda Běhulu zblízka nepokořil. Následně ještě pálil Lukáš Kříž, jenomže domácí brankář se stal hrdinou okamžiku.
     
    61:32
    Chomutov už je kompletní a nastěhoval se do útočného pásma. Od mantinelu to zkoušel Michal Žižka, na jehož pokus si počíhal David Gába.
     
    60:46
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Karel Plášil, který nemířil přesně. Jeho druhý pokus srazil za branku zase Tomáš Koblížek.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut vítěze nepřineslo, a tak uvidíme minimálně ještě prodloužení. Chomutovu se povedlo v poslední dvacetiminutovce vyrovnat, avšak v závěru ještě mohl inkasovat. Jenomže zaváhání Richarda Běhuly ani početní výhodu hosté nevyužili. Jenomže v přesile bude Tábor pokračovat ještě na začátku nastaveného času.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 943 diváků.
     
    59:10
    Aleš Krátoška cítí šanci na vítězství, a tak si před přesilovou hrou bere oddechový čas!
     
    59:10
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Radek Havel – 2 min., hákování.
     
    58:56
    Nahození ze středního pásma vyrazil Richard Běhula před sebe a následně posunul puk k soupeři. Jenomže ten byl překvapený a utekl mu až k zadnímu mantinelu.
     
    57:55
    Tábor se chvíli nacházel v útočném pásmu, ale přihrávka zpoza brány vycestovala do neutrální zóny.
     
    56:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Tomáš Koblížek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Petr Krejčí – 2 min., hrubost.
     
    56:10
    Jakub Matai na vyhozený puk nedoskočil, a tak se před brankou nacházel nikým nehlídaný Filip Vlček, který hledal mezeru mezi betonu. Avšak Richard Běhula rychle reagovat a následně lapil i pokus od modré čáry.
     
    55:39
    Nahození Chomutova se zaseklo pod mantinelem v místech, kudy vjíždí záchranné složky na led. Hlavnímu rozhodčímu to chvíli trvalo, ale hru přerušil.
    54:09 Viktor HÜBL - 2:2
     
    54:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a vyrovnávají stav zápasu na 2:2! Na pravém kruhu se nacházel VIKTOR HÜBL, jehož přesná rána vymetla pavučinu v levém horním rohu. Asistence: Jakub Matai a František Lukeš.
     
    53:32
    Jakub Matai od modré čáry nastřelil jen soupeře a následně Viktor Hübl z rohu nedal přesnou nahrávku na modrou. Táborští tak mohou vystřídat.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Milan Dančišin – 2 min., hákování.
     
    52:50
    Zakončení z pravé strany se odrazilo před hostující brankou a zadovkou zakončoval Radek Havel. Jeho pokus David Gába neudržel a Chomutov se dostal ještě k dorážkám, avšak znovu nevyrovnal!
     
    52:05
    Cink! Po vyhraném vhazování vyplaval na pravém kruhu Vít Seemann, jehož pokus zamířil do vzdálenější tyče!
     
    52:01
    Nepřehledná situace probíhala u levé tyče, kde se nacházel důrazný Jakub Chrpa, který se snažil překonat Davida Gábu. Hostující gólman byl dobře přitisknutý na brankovou konstrukci a vyrovnání nepovolil.
     
    51:20
    Z rohu mezi kruhy přihrával Jakub Veselý a František Mála si klepal o černou gumu. Jenomže puk mu v rozhodujícím momentu ujel k soupeři.
     
    50:35
    Přihrávku Chomutova zachytil těsně za modrou čárou Tomáš Hubata, který hru vrátil za branku domácího mužstva. Piráti rozjeli další akci, ale nepřešli přes střední pásmo.
     
    49:45
    Rozehrávku na domácího kapitána zachytil Jakub Matušík, který v souboji jeden na jednoho vystřelil po ledě. Jeho pokus ale zamířil jen vedle vzdálenější tyče.
     
    49:16
    Ačkoliv Františka Lukeše bránil soupeř, který se nemohl vydat za pukem, rozhodčí odpískali další zakázané uvolnění.
     
    48:43
    Rozehrávku domácího brankáře zachytil soupeř, který kotouč směřoval k modré čáry. Z osy vystřelil Filip Vlček, ale Richard Běhula už byl v brankovišti připravený.
     
    47:46
    Po souboji u červené čáry se kotouč odrazil na chomutovskou střídačku, a tak se znovu přerušuje. Rozhodování sudích už nevydržel Milan Kostourek, který aktuálně s nimi debatuje...
     
    46:33
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Kamil Černý, který nemířil přesně. Na druhou stranu se vydal Jakub Zajíček, který byl sám proti trojici soupeřů.
     
    45:36
    Zprava zamířil Radek Havel vedle branky, ale kotouč si dojel a z úhlu hostujícího brankáře nepřekonal. Jenomže znovu si našel vyražený puk na druhé straně, ale nezametl jej za Gábova záda.
     
    44:54
    Ihned po vhazování vystřelil Jakub Chrpa, ale hostující brankář byl připravený zasáhnout. Chomutovští zůstávají v útočné pásmu.
     
    44:10
    Odražený puk našel u modré čáry Jakub Váchal, který jej ihned nahodil proti brance. Jenomže David Gába černou gumu viděl a ještě stihl rozehrát.
     
    43:39
    Chomutovští nebyli ani pod tlakem a znovu zahráli na zakázané uvolnění. Domácí celek není v pohodě a tahá za kratší konec provazu.
     
    42:35
    Táborští byli lepší už ve druhé periodě a teď se chytili dobrým nástupem. Rázem otočili skóre a znovu se nacházejí v útočném pásmu.
    40:59 Jan MILFAIT - 1:2
     
    40:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Na levé straně Petráska přetlačil JAN MILFAIT, který se dostal sám před brankáře. Počkal si na jeho pohyb k zadní tyči a zamířil do protipohybu! Asistence: Tomáš Hubata.
     
    40:13
    Jakub Chrpa přešel přes dvojici soupeřů a přihrával na obsazeného Lukeše, který puk posunul do pravého kruhu. Osamocený Viktor Hübl chtěl ještě přihrávat, ale trefil brusli soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce jsme se gólu sice nedočkali, avšak Táborští působili svižnějším dojmem. Ačkoliv si hostující celek připravil řadu zajímavých příležitostí, žádnou nedotáhl a nebo ztroskotal na Richardu Běhulovi. Naopak Chomutovští působili zakřiknutým dojmem. V jejich hře bylo hodně nepřesností, ale ze situace vyvázli vlastně dobře. Uvidíme, jak bude hra vypadat v poslední dvacetiminutovce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:04
    Sám před brankářem už se nacházel Filip Vlček, který ale svou šanci prováhal. Soupeř k němu totiž přijel a černou gumu mu odpálil za branku.
     
    37:44
    Hostující celek jel do přečíslení a po přihrávce přes obránce zakončoval Jakub Matušík. Nejlepší nahrávač druhé ligy nemířil přesně.
     
    37:11
    Nahození od modré čáry vyslal Michla Žižka, jehož pokus David Gába viděl, a tak jej schoval do lapačky.
     
    36:23
    Jakub Veselý hledal před branku najíždějícího Zajíčka, který ale neustál atak soupeře. Chomutov se tak znovu staví ve středním pásmu.
     
    35:33
    Po souboji u mantinelu se kotouč odrazil takovým způsobem, že skončil až v ochranné síti. Po komerční přestávce se bude vhazovat před svatyní Pirátů.
     
    33:54
    Zakončením se chtěl prezentovat Jakub Chrpa, který ale trefil hokejku prvního soupeře. Domácímu celku se ve druhé periodě vůbec nedaří.
     
    32:27
    K modré čáře přijel Dávid Kohút, jehož nahození bylo mezi kruhy sražené. Chomutovští následně mířili na druhou stranu, ale ztroskotali ve středním pásmu.
     
    30:30
    Richard Běhula přes Lukáše Endála nic neviděl, a tak Suchánkův pokus vyrazil jen před sebe. Jakub Matai se rychle otočil a puk před dojíždějícím hráčem odpálil k mantinelu.
     
    30:03
    Po souboji na levé straně kotouč mířil do chomutovského brankoviště, kde černou gumu pod lapačku schoval Richard Běhula.
     
    29:28
    Na levé straně nabral velkou rychlost Jakub Veselý, který se chtěl natlačit před obránce. Ovšem neuspěl, a tak poslal zakončení pouze po ledě. Gábův beton byl znovu na správném místě.
     
    28:50
    Na levé straně se pokoušel o stahovačku kolem obránce Roman Chlouba, ale hostující obrana byla na jeho snažení připravená.
     
    27:06
    Jan Milfait objel jednoduše Jakuba Veselého a přihrával na zadní tyčku, kde už číhal Lukáš Endál. Jenomže hostující útočník v dobré pozici nevystřelil.
     
    26:13
    Na pravém kruhu se nacházel Kamil Černý, jehož pokus Richard Běhula vyrazil. Kotouče se zmocnil Milan Kostourek, který jej vyvezl a domácí mohou konečně vystřídat.
     
    25:06
    Na pravé straně zůstal zcela osamocený Karel Plášil, kterého nikdo nenapadal, jelikož Chomutov stále nevystřídal. Hostující obránce mířil jen těsně vedle levé tyče!
     
    24:05
    Nahození od modré čáry bylo sražené a mezi kruhy se nacházel osamocená Lukáš Prášek. Ovšem jeho pokus zamířil do bojující dvojice před brankou.
     
    23:35
    Na přihrávku od zadního mantinelu si najížděl Samuel Duchan, jehož pokus byl před brankou zablokovaný. Piráti následně vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    22:52
    Rychlá akce Chomutova skončila přihrávkou do druhé vlny, ovšem z mezikruží zamířil Vít Seemann jen vedle pravé tyče!
     
    22:11
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Lukáš Kříž, do jehož pokusu se položil Tomáš Koblížek a černou gumu srazil do rohu hrací plochy.
     
    21:12
    Do souboje Milana Kostourka a Tomáše Hubaty se zapojil také jeden z čárových rozhodčích, který chvíli zůstal ležet na ledové ploše, a tak se raději přerušuje.
     
    20:18
    Na pravé straně se rozjel Jakub Matušík, který se snažil přihrávat na zadní tyčku. Ovšem Jakub Matai jeho přihrávku mezi kruhy zastavil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla velmi zajímavou podívanou a rychlý hokej. Oba celky vsítili po jedné brance, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Skóre zápasu otevřel Jakub Veselý, na jehož trefu odpověděl v přesilové hře Milan Dančišin. Uvidíme, jak střetnutí bude probíhat v prostřední dvacetiminutovce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Milan Kostourek prohodil posledního obránce a mezi kruhy už mířil Tomáš Koblížek. Domácí hráč se po puku natahoval, avšak černá guma mu přeskočila přes čepel.
     
    18:53
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Vít Seemann, jehož pokus mířil kousek vedle pravé tyče. Následně do pásma najel ze střídačky i Roman Chlouba, avšak David Gába byl znovu připravený.
     
    18:13
    Jakub Suchánek od modré čáry nastřelil Viktora Hübla, který už mířil do samostatného úniku. Jenomže hostující obránce máchl hokejkou a trefil černou gumu.
     
    17:29
    Těžkou přihrávku vymyslel přes osu Jakub Zajíček, který viděl osamoceného Michala Žižku. Ovšem chomutovský obránce z první černou gumu netrefil.
     
    16:45
    Chomutovští se nacházeli pod tlakem a chtěli si vypomoci dlouhou rozehrávkou, která skončila na zakázaném uvolnění.
     
    16:10
    Hned dvojice hostujících hráčů byla nepříjemná před chomutovskou brankou. Richard Běhula už měl kotouč pod lapačkou, ovšem soupeř mu ho vytáhl. Jenomže rozhodčí hru přerušili, což se pochopitelně Táboru nelíbilo.
     
    14:55
    Od modré čáry se napřáhl Lukáš Kříž, jehož pokus mířil na zadní tyčku. Avšak Richard Běhula měl beton na správném místě.
     
    13:37
    Nahození ze středního pásma vykřesal David Gába rychle z lapačky. Ovšem spoluhráče dostal pod tlak, a tak se hraje za jeho brankou.
     
    13:14
    Další přerušení, protože hostující mužstvo znovu vyhodilo na icing.
     
    13:04
    Chomutovští hráči se zlobí na hlavního rozhodčího, který neodpískal soupeři vysokou hůl. Avšak akce dál trvala a Tábor vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    12:14
    Odraženého puku se mezi kruhy chopil Jakub Veselý, který ihned hledal místečko v brance. Ovšem v dobré pozici trefil soupeře, od něhož puk zamířil nad branku.
     
    11:51
    Milan Kostourek přihrával na modrou čáru, kde ale ještě spoluhráče neměl, a tak se na druhou stranu vydal Tábor. Avšak Endálova střela po ledě skončila v lapačce domácího maskovaného muže.
     
    10:11
    Pokud od modré čáry vyslal Karel Plášil, jehož pokus byl několikrát tečovaný, ale zamířil vedle branky. Následně je hra přerušená, protože na ledě zůstal ležet Vít Seemann.
     
    09:33
    Další pokus od modré čáry vyslal Jakub Suchánek, avšak domácí brankář měl vyrážečku na správném místě. Na druhou stranu se vydal Roman Chlouba, ale ani jeho pokus od mantinelu neuspěl.
     
    08:54
    Po přejetí modré čáry zakončoval pod horní tyčku Roman Chlouba, na jehož pokus si počíhal David Gába, který hru znovu přerušil.
    08:07 Milan DANČIŠIN - 1:1
     
    08:07
    Tábor právě vstřelil branku!
    V přesilové hře přihrával Tomáš Hajič na osu, odkud vystřelil Jiří Severa. Na hranici brankoviště se nacházel MILAN DANČIŠIN, který černou gumu tečoval za Běhulova záda a vyrovnal na 1:1. Asistence: Jiří Severa a Tomáš Hajič.
     
    07:12
    Vít Seemann vybojoval po vhazování puk u mantinelu a po prknech jej vyhodil přes celé kluziště.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., krosček.
     
    06:03
    Na druhé straně se pokoušel překonat Richarda Běhulu Jakub Suchánek, avšak pokus od modré čáry neměl šanci na úspěch.
     
    05:23
    Ihned po vhazování vystřelil od modré čáry Radek Havel, avšak Gábova lapačka byla znovu na správném místě.
     
    05:16
    Milan Kostourek směřoval přihrávku nejprve před branku, avšak puk se k němu odrazil zpátky, a tak přišla nahrávka na modrou čáru. Od té to vyzkoušel David Petrásek, jehož snažení zastavila Gábova lapačka.
    04:05 Jakub VESELÝ - 1:0
     
    04:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásnou akci přetavili Piráti v úvodní branku zápasu! Jakub Zajíček pláchl na pravé straně soupeři a přihrával na zadní tyčku, kde už měl snadnou úlohu JAKUB VESELÝ. Asistence: Jakub Zajíček.
     
    Roman Chlouba zůstal u modré čáry a přihrávkou dostal pod tlak Radka Havla. Zakončení chomutovského obránce bylo zachyceno obráncem, ale Tábor prošel jen do středního pásma.
     
    02:29
    Viktor Hübl posunul černou gumu na osu hrací plochy, odkud František Lukeš zamířil do připraveného hostujícího brankáře.
     
    01:19
    Lukáš Endál už se radoval z branky, kterou avizoval i směrem k rozhodčímu. Buď kotouč rychle z branky vyletěl, a nebo zakročil Richard Běhula betonem.
     
    00:49
    Chvíli po vhazování se na levém kruhu zjevil Lukáš Endál, avšak chomutovský brankář byl znovu dobře postavený. Hostující útočník se podíval pouze ke stropu ROCKNET ARÉNY.
     
    00:42
    Z pravé strany nahazoval puk na branku Zdeněk Bahenský, jehož pokus skryl do lapačky Richard Běhula.
     
    00:10
    Viktor Hübl a Jakub Matušík se postavili na úvodní vhazování, které vyhrál domácí centr. Chomutov se nastěhoval do pásma, avšak nevystřelil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Petrásek, Havel (A), Váchal, M. Žižka, F. Hynek – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mála, Veselý – Vrhel, Mežnar, Ekrt.
    Trenér: Kamil Koláček.

    Hockey Club Tábor: Gába (Dvořák) – Hubata, Plášil, Kříž, Černý (A), Krejčí, Suchánek – Bahenský, Matušík, Seidl (C) – Severa, Milfait, Endál (A) – Dančišin, Vlček, Kohút – Prášek, Duchan, Hajič.
    Trenér: Aleš Krátoška

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček, Sýkora.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, tentokrát už z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Oba celky se již nacházejí na ledové ploše, kde právě začalo rozbruslení. Chomutov do dnešního souboje nastoupí v červených dresech, naopak Tábor zvolil bílou sadu. Za několik okamžiků se pak podíváme na soupisky obou mužstev.
     
    Souboj mezi Chomutovem a Táborem startuje v sobotu od 17 hodin 30 minut. Ze střetnutí z ROCKNET ARÉNY je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Doufejme, že pikantní souboj okoření zajímavá zápletka a budeme se společně bavit atraktivním hokejem.
     
    Aktuálně mají lepší výchozí pozici Chomutovští, kteří se o skóre drží před rivalem z Ústí nad Labem, a tak jim patří druhá příčka. Svěřenci Kamila Koláčka a Petra Martínka posbírali čtyřiaosmdesát bodů. Domácí mužstvo je v západní skupině nejnebezpečnější, vždyť vsítilo 192 branek. Táborští si musejí dávat pozor na střeleckou mušku Jakuba Chrpy, jenž vsítil už třicet branek a bojuje na dálku o korunu krále střelců. Ovšem ani jeho parťáci z útoku nejsou žádní nazdárci. Vždyť Viktor Hübl vede týmové bodování a jeho dlouholetý parťák František Lukeš má zase nejvíce asistencí. Naopak Severočeši musejí dobře strážit Jakuba Matušíka, jenž zaznamenal v táborském dresu už šestašedesát bodů, z čehož má devětačtyřicet asistencí. V tomto ohledu je nejlepším nahrávačem druhé ligy. Pokud se podíváme na týmovou tabulku, najdeme Tábor na čtvrté pozici – pouhé tři body za Piráty. Chomutovští navíc musejí hrát čistě, jelikož hostující mužstvo proměňuje téměř 31% početních výhod, což je nejvíce v západní skupině.
     
    Vítám vás u souboje o druhou příčku, a tak toto střetnutí nabízí pikantní podívanou. Oba celky by se chtěli po konci nadstavbové části vyhřívat právě na stříbrném stupínku. Kdo se vysněné pozici více přiblíží? Bude spokojenější Chomutov nebo Tábor?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Veselý (Zajíček), 55. Hübl (Matai, Lukeš) – 9. Dančišin (Severa, Hajič), 41. Milfait (Hubata), rozh. náj. Dančišin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Milan Kostourek (CHM)
    0:1   Matušík (TAB)
    2. série:
    1:1   Chlouba (CHM)
    1:1   Endál (TAB)
    3. série:
    1:1   Chrpa (CHM)
    1:2   Dančišin (TAB)
    4. série:
    1:2   Hübl (CHM)
    1:2   Milfait (TAB)
    5. série:
    1:2   Lukeš (CHM)


    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Petrásek, Havel (A), Váchal, M. Žižka, F. Hynek – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mála, Veselý – Vrhel, Mežnar, Ekrt – Svoboda.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Tábor: Gába (Dvořák) – Hubata, Plášil, Kříž, Černý (A), Krejčí, Suchánek – Bahenský, Matušík, Seidl (C) – Severa, Milfait, Endál (A) – Dančišin, Vlček, Kohút – Prášek, Duchan, Hajič.
    Trenér: Aleš Krátoška

    Rozhodčí: Hlinka – Janíček, Sýkora

    Diváci: 1943
    bahis siteleri