Finsko – Česko cz 6:1 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:0 (kon.)
konec
Finsko
6:1 (2:0, 4:0, 0:1)
Česko
Sobota 11.02.2023, 12:00 • Malmö Arena, Malmö, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:31 Hynek ZOHORNA - 6:1
     
    41:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace se konečně prosazuje! Střela Jiřího Smejkala se odrazila příhodně pro HYNKA ZOHORNU, jenž kotouč protlačil kolem pravé tyče za brankovou čáru. Asistence: Jiří Smejkal a Vladimír Sobotka.
    36:20 Juha JÄÄSKÄ - 6:0
     
    36:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Rychlá protiakce a síť v české bráně se znovu rozvlnila! Finové ubránili tlak národního týmu a po zisku kotouče se ihned vydali do útoku. JUHA JÄÄSKÄ si najel na střed odkud propálil Aleše Stezku ránou pod vyrážečku. Asistence: Jere Sallinen a Elmeri Eronen.
    28:45 Vili SAARIJÄRVI - 5:0
     
    28:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Né, pětku né! To si přáli všichni čeští fanoušci, jejich přání však rychle zmařil VILI SAARIJÄRVI, Po vyhraném buly Matilly se dostal kotouč na Jereho Innalu. Ten přihrál finskému střelci na ránu z první od modré, která se od vzdálěnější tyčky odrazila až do sítě. Asistence: Jere Innala a Julius Mattila.
    23:55 Arttu RUOTSALAINEN - 4:0
     
    23:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další Finský gól a Petr Kváča míří ven z brankoviště! Ahti Oksanen přihrál na připraveného ARTTU RUOTSALAINENA, ten ještě chtěl znovu pobídnout exhradeckého tahouna, ovšem do jeho přihrávky šáhnul jeden z českých hráčů a puk si sám sklepl do vlastní klece. Asistnce: Ahti Oksanen.
    21:09 Arttu RUOTSALAINEN - 3:0
     
    21:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velmi špatný vstup českého týmu do prostřední části hry. Kotouč nebezpečně poskakoval před Petrem Kváčou, následně se po krátké šermovačce českých hokejek dokutálel až na Ahtiho Oksanena, jenž nádhernou zadovkou pobídl ARTUU RUOTSALAINENA na levé tyči, jenž hrací předmět umístil do prázdného prostoru. Asistence: Ahti Oksanen a Juha Jääskä.
    14:56 Juhamatti AALTONEN - 2:0
     
    14:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce finského výběru končí další brankou! Jere Sallinen poslal kotouč na pravý mantinel, tam se puku ujal Kalle Kossila, jenž nádhernou přihrávkou napříč českým obranným pásmem našel úplně volného JUHAMATTIHO AALTONENA. Ten už pouze trefil zcela odkrytou klec. Asistnce: Jere Sallinen a Kalle Kossila.
    11:56 Nikolas MATINPALO - 1:0
     
    11:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Výběr Suomi se ujímá vedení! Juhamatti Aaltonen našel z pravého mantinelu v prostoru mezi kruží NIKOLASE MATIPALA, který prostřelil Petra Kváču přesnou ránou pod lapačku. Asistence: Juhamatti Aaltonen
    Marken.cz

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 12. Matinpalo (J. Aaltonen), 15. J. Aaltonen (Sallinen, Kossila), 22. Ruotsalainen (Oksanen, Jääskä), 24. Ruotsalainen (Oksanen), 29. Saarijärvi (Innala, Mattila), 37. Jääskä (Sallinen, Eronen) – 42. H. Zohorna (Smejkal, Sobotka)


    Finsko: Jatkola (Larmi) – Riikola, Kemiläinen, Lindbohm (A), Saarijärvi, Friman, Matinpalo, Pulli, Eronen – Sallinen (C), Kossila, J. Aaltonen (A) – Oksanen, Jääskä, Ruotsalainen – Innala, Leino, Ikonen – Kuokkanen, Mattila, Hartikainen.
    Trenér: Mikko Manner

    Česko: Kváča (24. Stezka) – Jordán, Zámorský, Kempný, Jeřábek, Klok, Zábranský, Pýcha, Mozík – Chlapík, Kovář (C), H. Zohorna – Smejkal (A), Sobotka (A), Lakatoš – Bambula, Černoch, Beránek – Flek, Musil, Flynn – Kovařčík.
    Trenér: Kari Jalonen

    Rozhodčí: Björk, Holm – Nyqvist, Lundgren

    Diváci: 1215
    bahis siteleri