Ottawa – Calgary 4:3 (po pr.) | Nashville – Arizona 2:4 (kon.) | Minnesota – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Detroit 1:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Buffalo Sabres
Úterý 14.02.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:09 Peyton KREBS - 5:2
     
    55:09
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují na 2:5! Olofsson už měl pozici na střelu z mezikruží, místo toho ale chytrou přihrávkou našel PEYTONA KREBSE, který nasměroval puk do odkryté branky. Asistence: Victor Olofsson, Casey Mittelstadt.
    50:18 Dylan COZENS - 5:1
     
    50:18
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Čisté konto pro Copleyho to dnes nebude, Buffalo snižuje na 1:5. Olofsson vyslal přihrávkou do šance DYLANA COZENSE, kterému sice třela moc nesedla, ale to Copleyho docela zaskočilo a kotouč si po odrazu od jeho betonu našel cestu do sítě. Asistence: Victor Olofsson, Casey Mittelstadt.
    45:14 Viktor ARVIDSSON - 5:0
     
    45:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hráčům Los Angeles dnes vyjde opravdu vše, na co sáhnou. Nahozený puk se díky prazvláštního odrazu dostal do brankoviště Buffala pod brusli brankáře Andersona, který kotouč neviděl. Jako první přispěchal s úspěšnou dorážkou VIKTOR ARVIDSSON. Asistence: Phillip Danault, Sean Durzi.
    39:15 Matt ROY - 4:0
     
    39:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou znovu o něco blíž k vítězství! Hráči Los Angeles vyhráli souboj o puk za brankou Buffala, kotouč se pak dostal ke Kempemu a ten ho nabil na levý kruh pro obránce MATTA ROYE, který trefil přesně horní růžek branky Buffala. Asistence: Adrian Kempe, Quinton Byfield.
    38:41 Sean WALKER - 3:0
     
    38:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Povedená druhá třetina domácích pokračuje, Los Angeles zvyšuje už na 3:0! Sledovali jsme trochu neurovnanou pasáž plnou ztrát puku. Právě po jedné takové se dostal k puku SEAN WALKER, který na nic nečekal a vypálil a překonal rychlou střelou Andersona, který měl zakrytý výhled. Asistence: Phillip Danault, Viktor Arvidsson.
    32:35 Arthur KALIYEV - 2:0
     
    32:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově proměňují přesilovku a jdou do vedení 2:0! Arvidsson hledal před brankou Danaulta, tomu však kotouč podjel pod čepelí a doklouzal až k ARTHURU KALIYEVOVI, který rychlou střelou překonal Andersona, který neměl šanci se přesunout. Asistence: Phillip Danault, Viktor Arvidsson.
    29:20 Adrian KEMPE - 1:0
     
    29:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí nejenže se dobře brání, oni se v oslabení dokonce prosazují! Švédský útočník ADRIAN KEMPE, který hraje v poslední době ve skvělé formě, pronikl do útočného pásma a pak z levé strany schovanou střelou za obráncem překonal Andersona. Asistence: Blake Lizotte.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 30. Kempe (Lizotte), 33. Kaliyev (Danault, Arvidsson), 39. Se. Walker (Danault, Arvidsson), 40. M. Roy (Kempe, Byfield), 46. Arvidsson (Danault, Durzi) – 51. Cozens (V. Olofsson, Mittelstadt), 56. Krebs (V. Olofsson, Mittelstadt)


    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Iafallo, Lizotte, Fiala – Kaliyev, Kupari, Anderson-Dolan.
    Trenér: McLellan

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, Cozens, J. Skinner – Okposo (C), Ta. Thompson, Mittelstadt – V. Olofsson, Jost, Asplund – Quinn, Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Granato

    Rozhodčí: O’Rourke, Syvret – Apperson, Fournier
    bahis siteleri