Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:1 (kon.) | Zvolen – Poprad 6:2 (kon.) | Prešov – Košice 5:2 (kon.)
Nitra – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | HC Slovan – Michalovce 2:3 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Úterý 14.02.2023, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:28
    Dukla Michalovce dala gól!
    Slovan sa z nerozhodného stavu tešil iba 24 sekúnd. Michalovce nádhernou akciou vyšachovali defenzívu belasých, veľmi dobrá bola prihrávka Paločka na os klziska, ZACH OSBURN prudkou strelou prestrelil Coreaua.
    Asistencie: Matúš Paločko, Peter Bjalončík
     
    41:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    MARCEL HAŠČÁK si vymenil prihrávku s Kallenom na modrej a potom z jeho typickej pozície zvnútra ľavého kruhu zamieril, ako to len on vie, puk následne skončil v sieti.
    Asistencia: Nathaniel Kallen
     
    30:19
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce využívajú aj ďalšiu presilovku a otáčajú skóre! Glazkov pozeral na bránu, no vykúzlil krížnu prihrávku na voľného ROMANA ŽITNÉHO, ktorý z prvej trafil výborne a rozvlnil sieť.
    Asistencia: Ivan Glazkov
     
    28:15
    Dukla Michalovce dala gól!
    Prvá polovica presilovky je už zabudnutá, Michalovce ju napokon využívajú! PATRIKS ZABUSOVS dostal prihrávku od Glazkova, puk si potiahol do stredu ľavého kruhu, odkiaľ trafil vzdialenejší horný roh Coreauovej brány.
    Asistencie: Ivan Glazkov, Jakub Suja
     
    01:19
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan ide veľmi skoro do vedenia. Hammond zaváhal za bránou pri rozohrávke, puku sa zmocnil Duke, ktorý ho hneď naservíroval pred bránu k opačnej žŕdke a tam nikým nekrytý DANIIL FOMINYKH prekonal Škorvánka z bezprostrednej blízkosti.
    Asistencia: Reid Duke

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Fominykh (Duke), 42. Haščák (Kallen) – 29. Zabusovs (Glazkov, Suja), 31. Žitný (Glazkov), 42. Osburn (Paločko, Bjalončík)


    HC SLOVAN Bratislava: Coreau (Hlavaj) – MacKenzie, Golian, Kallen, Maier, Gachulinec, Sersen, Beňo – Pecararo, Harris, Shcherbak – Fominykh, Duke, Takáč – Zigo, Kytnár, Haščák – Török, Preisinger, Šotek – Dej
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Košarišťan) – Macejko, Glazkov, Osburn, Hammond, Michalčin, Mihálik – Puliš, Suja, Buc – Pereskokov, Pavlovs, Zabusovs – Žitný, Bjalončík, Paločko – Vašaš, Galamboš, Chalupa

    Rozhodčí: Novák, Rojík – Haringa, D. Konc ml.
    bahis siteleri