Washington – Carolina 2:3 (kon.) | Montreal – Chicago 4:0 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:3 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Florida 6:2 (kon.) | Winnipeg – Seattle 3:2 (2:0 po s.n.)
Dallas – Boston 2:3 (po pr.) | Colorado – Tampa 3:4 (0:1 po s.n.) | San Jose – Pittsburgh 1:3 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Boston Bruins
Středa 15.02.2023, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:44 David PASTRŇÁK - 2:3
     
    63:44
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins nakonec slaví vítězství v prodloužení, když se McAvoyovi podařilo křižně nahrát puk na DAVIDA PASTRŇÁKA, který pohotovou střelou překonal Oettingera. Asistence: Charlie McAvoy, Pavel Zacha.
    50:12 Pavel ZACHA - 2:2
     
    50:12
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins se však okamžitě vrátili zpět do útoku, kde nakonec Carlo nahrál do levého kruhu PAVLOVI ZACHOVI, jenž se trefil přesně k vzdálenější tyči, od které se touš odrazil do brány Dallasu. Asistence: Brandon Carlo, David Pastrňák.
    24:17 Jason ROBERTSON - 2:1
     
    24:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí stav utkání na svou stranu! Robertson si narazil kotouč s Pavelským, který mu jej poslal za obránce Bostonu a JASON ROBERTSON poté napodobil svého kolegu z první třetiny, když poslal puk mezi betony Ullmarka. Asistence: Joe Pavelski.
    13:11 Roope HINTZ - 1:1
     
    13:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars z rychlého protiútoku vyrovnávají stav utkání! Miller nahrál zpoza domácí klece až na útočnou modrou Pavelskému, který poté posunoval touš pod sebe na Robertsona, který si jej nedokázal pořádně zpracovat, ale to Dallasu nevadilo, protože se kotouč dostal mezi kruhy, kam si najel ROOPE HINTZ, jenž poté bekhendem poslal touš mezi betony Ullmarka. Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.
    10:33 Taylor HALL - 0:1
     
    10:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Aktivnější Bruins se dostávají do vedení, když se Lindholm dostal s pukem až za bránu Dallasu, odkud nahrál pod sebe na zcela volného TAYLORA HALLA, jenž už před Oettingerem poslal touš k vzdálenější tyči domácí klece. Asistence: Hampus Lindholm, David Krejčí.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. Hintz (J. Robertson, Pavelski), 25. J. Robertson (Pavelski) – 11. Hall (H. Lindholm, Krejčí), 51. Zacha (Carlo, Pastrňák), 64. Pastrňák (McAvoy, Zacha)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, Lundkvist, R. Suter – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Faksa, Seguin – Ja. Benn, W. Johnston, Dellandrea – Studenič, Glendening, Gurjanov.
    Trenér: Peter DeBoer

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Forbort, Clifton – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Hall, Krejčí, Zacha – N. Foligno, Coyle, Cr. Smith – Greer, Frederic, Lauko.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Schlenker – Pancich, Johnson

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri