Modré Krídla – Martin 3:4 (2:3 po s.n.) | Trnava – Žiar nad Hronom 1:5 (kon.) | Dubnica – Brezno 6:2 (kon.)
Levice – Vlci Žilina 2:3 (kon.) | Humenné – Pov. Bystrica 4:5 (kon.) | Topoľčany – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Levice
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
DOXXbet Vlci Žilina
sk Středa 15.02.2023, 18:00 • Zimný štadión Levice • 1. liga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Napriek tomu, že Žilina dnes bola lepším mužstvom a po dvoch tretinách viedla o 3 góly, Levice po krátkom výpadku Vlkov v tretej tretine znížili manko iba na jeden gól. V závere zápasu z toho bola ešte dráma, no napokon si minuloročný majster TIPOS Slovenskej hokejovej ligy odváža z ľadu súpera 3 body. (20:13:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:18
    Oddychový čas domáceho tímu.
     
    59:00
    V čase, keď už hrali domáci bez brankára sa Žilinčania rútili do 100% šance, no Varga pri strele na bránu trafil len obetavého levického obrancu.
     
    58:30
    Raisova strela z pravého kruhu skončila len na žrdi brány Romančíka, šťastena dnes nechce pomôcť domácim.
     
    58:00
    Posledné 2 minúty tretej tretiny.
     
    56:50
    Tužinský sa rútil do samostatného nájazdu, avšak v hodine dvanástej zapracoval hokejkou Paukovček.
     
    56:26
    Fantastický Beržinec! Posledné minúty na levickom zimnom štadióne musia hŕstku divákov baviť. Patrik Koyš dostal nádhernú prihrávku do jazdy pred bránu domácich od svojho spoluhráča, no nechal vyniknúť gólmana Levíc.
     
    54:28
    Koyš ponúkal exibičnú prihrávku pre Maceka pred Beržinca, no brankár Levíc bol v strehu.
     
    53:18
    Vorona sa pekne natláčal cez obranu súpera a následne "načapoval" puk pred bránu pre Przygodzkeho, no bola to prihrávka na korčuľu levického útočníka.
     
    52:30
    Domáci sú veľmi aktívni pred brankárom hostí. V posledných sekundách si pripísal Romančík snáď minimálne 3 úspešné zákroky.
     
    50:41
    Mohlo byť vyrovnané! Domáci išli do protiútoku dvoch proti jednému, zakončoval Vorona, ktorý však len opečiatkoval žrď brány Beržinca!
     
    50:16
    Žilinčania to hrajú vo svojej presilovke príliš profesorsky, napokon sa však do šance pred bránou Levíc dostal Lukáš Paukovček. Brankár Beržinec si pripisuje na svoje konto ďalší úspešný zákrok.
     
    48:26
    Vylúčenie v tíme HK Levice:
    Shishkov – 2 min., sekanie.
    PRZYGODZKI - 2:3
     
    47:42
    HK Levice dávajú gól! Čo sa to deje v Leviciach? Trojgólové manko domácich je za 47 sekúnd už len jednogólové. Brankár Romančík išiel von z brány, chcel pomôcť svojmu tímu pri rozohrávke, no namiesto toho chyboval a stratil puk. To využil Pohl, ktorý naservíroval puk MARTINOVI PRZYGODZKEMU, ktorý to mal so strelou do prázdnej brány jednoduché. Asistencia: Pohl.
    SHISHKOV - 1:3
     
    46:55
    HK Levice dávajú gól! Levice dnes na nule nezostanú. Postaral sa o to ruský útočník VLADISLAV SHISHKOV, ktorý sa zo samostatného úniku presadil zakončením z ľavého kruhu. Asistencia: Suľovský.
     
    45:07
    Po prihrávke od Maceka sa osamotený pred bránou ocitol Koyš, no lapačka Beržinca reagovala expresívne.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky: 47. Shishkov (Suľovský), 48. Przygodzki (Pohl) – 5. Tibenský (Macek, Koyš), 15. Tibenský (Rehák, Šidlík), 35. Halama (Varga, Kluka)


    HK Levice: Beržinec (Nagy) – Novák, Scheurer, Pánik, Shishkov, Rais, Moksunen, Korenko, Zajko – Vorona, Svitana, Przygodzki – Vorobyev, Král, Pohl – Gubo, Tužinský, Suľovský – Socha, Sulík, Hofer
    Trenér: Slavomír Chlebec

    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík (Kubiridžák) – Šidlík, Nahálka, Jakubík, Pišoja, Sloboda, Pobežal, Hajas, Lopušan – Kluka, Halama, Varga – Koyš, Paukovček, Macek – Melcher, Tibenský, Rehák – Uram, Ferenyi, Krajč
    Trenér: Jarrod Skalde

    Rozhodčí: Bachúrik, Mĺkvy – Olle, Ščurka
    thejrc.org