Modré Krídla – Martin 3:4 (2:3 po s.n.) | Trnava – Žiar nad Hronom 1:5 (kon.) | Dubnica – Brezno 6:2 (kon.)
Levice – Vlci Žilina 2:3 (kon.) | Humenné – Pov. Bystrica 4:5 (kon.) | Topoľčany – Skalica 3:1 (kon.)
konec
HK Levice
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
DOXXbet Vlci Žilina
sk Středa 15.02.2023, 18:00 • Zimný štadión Levice • 1. liga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    PRZYGODZKI - 2:3
     
    47:42
    HK Levice dávajú gól! Čo sa to deje v Leviciach? Trojgólové manko domácich je za 47 sekúnd už len jednogólové. Brankár Romančík išiel von z brány, chcel pomôcť svojmu tímu pri rozohrávke, no namiesto toho chyboval a stratil puk. To využil Pohl, ktorý naservíroval puk MARTINOVI PRZYGODZKEMU, ktorý to mal so strelou do prázdnej brány jednoduché. Asistencia: Pohl.
    SHISHKOV - 1:3
     
    46:55
    HK Levice dávajú gól! Levice dnes na nule nezostanú. Postaral sa o to ruský útočník VLADISLAV SHISHKOV, ktorý sa zo samostatného úniku presadil zakončením z ľavého kruhu. Asistencia: Suľovský.
    34:07 HALAMA - 0:3
     
    34:07
    Vlci Žilina dali gól! Levice síce získali v posledných minútach kontrolu nad dianím na ľade, no sú to práve ony, ktoré inkasujú do svojej siete gól. Puk sa kostrbato poodrážal pred bránou Beržinca, našiel ho MARCO HALAMA, ktorý dokázal prekonať domáceho gólmana. Asistencie: Varga, Kluka.
    14:35 TIBENSKÝ - 0:2
     
    14:35
    Vlci Žilina dali gól! Hostia už vedú o dva góly a autorom gólu nie je nik iný ako JOZEF TIBENSKÝ. Tomu zatiaľ dnešný zápas chutí, veď si pripísal už druhý presný zásah. Rehák posielal prihrávku do útočného pásma na spomínaného strelca gólu, ktorý sa následne predral cez obranu až do samostatného nájazdu. V ňom nenechal Beržincovi žiadnu šancu na úspech. Asistencie: Rehák, Šidlík.
    04:45 TIBENSKÝ - 0:1
     
    04:45
    Vlci Žilina dali gól! Hostia idú do vedenia v dnešnom zápase, aj keď nezačali v zápase úplne ideálne. Žilinčania získali puk pri rozohrávke súpera, Macek naservíroval puk JOZEFOVI TIBENSKÉMU, ktorý následne len "doťukol" puk do prázdnej brány domácich. Asistencie: Macek, Koyš.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky: 47. Shishkov (Suľovský), 48. Przygodzki (Pohl) – 5. Tibenský (Macek, Koyš), 15. Tibenský (Rehák, Šidlík), 35. Halama (Varga, Kluka)


    HK Levice: Beržinec (Nagy) – Novák, Scheurer, Pánik, Shishkov, Rais, Moksunen, Korenko, Zajko – Vorona, Svitana, Przygodzki – Vorobyev, Král, Pohl – Gubo, Tužinský, Suľovský – Socha, Sulík, Hofer
    Trenér: Slavomír Chlebec

    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík (Kubiridžák) – Šidlík, Nahálka, Jakubík, Pišoja, Sloboda, Pobežal, Hajas, Lopušan – Kluka, Halama, Varga – Koyš, Paukovček, Macek – Melcher, Tibenský, Rehák – Uram, Ferenyi, Krajč
    Trenér: Jarrod Skalde

    Rozhodčí: Bachúrik, Mĺkvy – Olle, Ščurka
    bahis siteleri