San Jose – Seattle 4:0 (kon.) | Calgary – Philadelphia 3:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 2:4 (kon.)
NY Rangers – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Winnipeg Jets
Úterý 21.02.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:29 Mark SCHEIFELE - 1:4
     
    55:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je nejspíše definitivně rozhodnuto. MARK SCHEIFELE vystřelil bekhendem z mezikruží a Šesťorkin nedokázal tento pokus zastavit. Asistence: Kyle Connor a Mason Appleton.
     
    46:51
    Za nedovolené bránění je vyloučen na dvě minuty Barron a Rangers dostávají obrovskou příležitost na skórování.
     
    46:40
    Winnipeg přežil obrovskou příležitost domácích. Helllebuyck neudržel střelu od modré čáry na své výstroji a puk mu vypadl. K dorážce se dostal Zibanejad, brankář Jets ale dokázal i tento pokus vyrazit.
     
    38:20
    Šesťorkin podržel svůj tým. Connor se dostal do brejku, který střelou pod vyrážečku gólem neskončil, brankář Rangers úspěšně zasáhl.
    31:00 Vincent TROCHECK - 1:3
     
    31:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Silný tlak Rangers končí gólem. Tarasenko z pravé strany našel před brankovištěm postaveného VINCENTA TROCHECKA, který pohotově uklidil kotouč do branky. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    26:04 Kyle CONNOR - 0:3
     
    26:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets dávají svému soupeři pořádnou lekci z produktivity. Přesný pas na levý kruh dostal KYLE CONNOR, který si puk zpracoval a střelou zápěstím ho poslal pod horní tyčku. Asistence: Mason Appleton a Josh Morrissey.
     
    23:10
    Za hákování je vyloučen na dvě minuty Dubois a Rangers si zahrají další přesilovou hru.
     
    19:12
    Chytil si šikovně podržel v útočném pásmu kotouč a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru. Za sekání je vyloučen na dvě minuty DeMelo.
    16:32 Mark SCHEIFELE - 0:2
     
    16:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se krátce po ubráněném oslabení dostávají do dvoubrankového vedení. Střelu Connora vyrazil Šesťorkin pouze před sebe, kde se k dorážce dostal MARK SCHEIFELE a procpal puk do sítě. Asistence: Kyle Connor a Neal Pionk.
     
    14:28
    Barron trefil hokejkou do obličeje jednoho ze soupeřů a je vyloučen na dvě minuty. Rangers mají šanci na srovnání výsledku.
     
    08:39
    Trošku boxerské vložky v utkání. Ve středním pásmu se do sebe pustili Trocheck a Gagner. Oba hráči si nyní posedí pět minut na trestné lavici.
    05:12 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    05:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský celek se dostává v přesilové hře do vedení. Od modré čáry vystřelil Morrissey a jeho rána skončila skončila po teči PIERRA-LUCA DUBOISE až za zády brankáře Rangers. Asistence: Nikolaj Ehlers a Nikolaj Ehlers.
     
    04:37
    Winnipeg se zahraje úvodní přesilovou hru utkání. Miller vyhodil smolně kotouč do hlediště a oslabí svůj tým.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 31. Trocheck (Tarasenko) – 6. Dubois (Morrissey, Ehlers), 17. Scheifele (Connor, Pionk), 27. Connor (Appleton, Morrissey), 56. Scheifele (Connor, Appleton)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Mikkola – Vesey, Zibanejad, Kreider (A) – Tarasenko, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Lafreniere – Goodrow, Leschyshyn, Motte.
    Trenér: Gerard Gallant

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Stanley – Mäenalanen, Dubois, Connor – Appleton, Scheifele (A), Gagner – Wheeler, Lowry (A), Ehlers – Kuhlman, Stenlund, M. Barron.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Luxmore, Chmielewski – Marquis, Kovachik

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri