NY Islanders – Winnipeg 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 3:4 (kon.) | Arizona – Calgary 3:6 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:4 (2:0, 1:3, 0:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 23.02.2023, 03:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:13 Max DOMI - 3:4
     
    44:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Z posledních třech střel se dokázalo Chicago třikrát prosadit, a tak otáčí vývoj zápasu. Nyní se po rychlé akci do zakončení dostal MAX DOMI. Jeho rána zapadla přesně do horní části branky.
    38:05 Patrick KANE - 3:3
     
    38:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Prakticky totožná kombinace a je vyrovnáno. Po šikovné přihrávce se dokázal prosadit střelou do odkryté části branky osamocený PATRICK KANE. Asistence: Philipp Kurashev a Seth Jones.
    35:24 Patrick KANE - 3:2
     
    35:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace hostujícího celku znamená, že je sníženo na rozdíl jediné branky. Do prázdné branky poslal kotouč zcela osamocený PATRICK KANE. Asistence: Max Domi.
    30:10 Max DOMI - 3:1
     
    30:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí brankář čisté konto mít v tomto zápase nebude, to je v tuto chvíli jasné. Po výborné přihrávce před branku dostal puk MAX DOMI. Jeho zakončení ke vzdálenější tyči bylo přesné. Asistence: Patrick Kane a Seth Jones.
    24:33 Jason ROBERTSON - 3:0
     
    24:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka a gól číslo 35 v sezoně pro JASONA ROBERTSONA. Dostal puk před braku, počkal si na správný moment, a pak poslal kotouč do horní části branky. Asistence: Miro Heiskanen a Jamie Benn.
    14:17 Jamie BENN - 2:0
     
    14:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek rychle přenesl hru, dostal se do situace dva na jednoho, kterou proměnil. Povedenou střelou uspěl JAMIE BENN. Asistence: Denis Gurjanov.
    12:58 Tyler SEGUIN - 1:0
     
    12:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek se k velké radosti publika dostává do vedení, ránou na lapačku uspěl z předbrankového prostoru dobře hrající TYLER SEGUIN.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Seguin, 15. Ja. Benn (Gurjanov), 25. J. Robertson (Heiskanen, Ja. Benn) – 31. Domi (P. Kane, S. Jones), 36. P. Kane (Domi), 39. P. Kane (Kurashev, S. Jones), 45. Domi


    Dallas Stars: Oettinger (M. Murray II) – Heiskanen, C. Miller, R. Suter, Lundkvist, Lindell (A), Hakanpää, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Marchment, Seguin (A), Dellandrea – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – F. Olofsson, Faksa.
    Trenér: Peter DeBoer

    Chicago Blackhawks: Stauber (Mrázek) – McCabe, S. Jones (A), J. Johnson, C. Jones, I. Phillips, Murphy (A) – Kurashev, Domi, P. Kane (A) – T. Johnson, Guttman, Raddysh – Dickinson, Lafferty, Athanasiou – Katchouk, Seney, Blackwell.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: O'Rourke, Markovic – Barton,Gawryletz

    Diváci: 18 326
    bahis siteleri