NY Islanders – Winnipeg 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 3:4 (kon.) | Arizona – Calgary 3:6 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 23.02.2023, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 19. kolo
Partner:
     
    53:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. MATĚJ VOJÁČEK zavezl puk do pásma a z pravé strany vyslal prudkou ránu, která Poletínovi vypadla. Hostující brankář puk okamžitě zalehl, ale touš mu v té době zapadl do branky. Asistence: Vystrčil.
     
    51:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Chyba v komunikaci mezi hostujícími hráči znamenala, že Šindelář po zisku puku mohl najít úplně volného VOJTĚCHA STEKLÉHO, který byl před Poletínem sám. Domácí útočník si brankáře hostí položil a bekhendem zasunul puk do sítě. Asistence: Šindelář.
     
    27:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. Hosté ale z protiakce dokázali udeřit, když se ke střele z levého kruhu dostal NIKOLAS FILIP, jehož rána se otřela o břevínko a zapadla do sítě. Asistence: Hlavička a Havlíček.
     
    19:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V době, kdy MATĚJ VOJÁČEK naskočil zpět do hry, zavážel puk do pásma Hurt. Jeho ránu ještě Poletín vyrazil, na dorážku navrátilce z trestné lavice ale nestačil – 2:1. Asistence: Hurt.
     
    16:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další ránu Fišera z modré Poletín jen vyrazil do předbrankového prostoru, odkud ji do branky doklepl JAKUB KRISTEK. Obrana hostí byla dezorientovaná, čehož boleslavský střelec využil. Asistence: Fišer.
     
    08:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení poté, co Vystrčilovi vypadla za záda střela Kucharčíka a puk z brankové čáry dotlačil do sítě TOMÁŠ POLETÍN – 0:1. Asistence: Kucharčík a Pšenička.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 17. Kristek (Fišer), 20. Vojáček (Hurt), 52. Steklý (Šindelář), 54. Vojáček (Vystrčil) – 9. Poletín T. (Kucharčík, Pšenička), 28. Filip (Hlavička, Havlíček)


    BK Mladá Boleslav: Vystrčil (Kovář F.) – Průšek, Fišer, Šilhavý, Kubíček "A", Hlinský "A", Kovář D. – Beran, Trefil, Steklý, Hurt, Kurka, Vojáček, Kristek, Hájek, Šindelář "C", Konobelj, Lev
    HC Slavia Praha: Poletín F. (Bašta) – Ciolek, Lorenz, Kubánek "C", Labuzík, Pšenička, Marek – Grebeníček, Němeček, Kucharčík, Hlavička, Tittl, Poletín T. "A", Matějovský, Havlíček, Tichý, Filip

    Rozhodčí: Raška – Kettner, Hnilička

    Diváci: 88
    bahis siteleri