Florida – Buffalo 1:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Montreal 2:5 (kon.)
Carolina – Ottawa 4:0 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 1:5 (kon.)
Columbus – Edmonton 6:5 (kon.) | Washington – NY Rangers 6:3 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Buffalo Sabres
Sobota 25.02.2023, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:36 Jeff SKINNER - 1:3
     
    50:36
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelně důležitý gól! JEFF SKINNER se dokázal vytočit od mantinelu a srovnat si puk na holi. Zkušený útočník se rozhodl to zkusit, zamířil a z podstatě nulového úhlu náramně trefil přesně do víka – 1:3. Druhý gól pro Skinnera v zápase. Asistence: Tage Thompson.
    48:24 Carter VERHAEGHE - 1:2
     
    48:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak je to tady! K této situaci se schylovalo od začátku třetiny, Panteři hráli opravdu neskutečně dominantně. Anthony Duclair zakládal další útočnou akci, po přechodu modré od mantinelu našel volného CARTERA VERHAEGHEHO, jenž si puk zpracoval nohou, zamířil a parádně trefil – 1:2. Čeká nás ještě zajímavých 11 minut. Asistence: Anthony Duclair a Eetu Luostarinen.
     
    28:44
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Tohle už platit bude! Hosté si předávali dlouhé přihrávky na modré čáře, Powerovi se nakonec podařilo prostrčil kotouč na kruh, kde byl absolutně nehlídaný ALEX TUCH! Stačilo "jen" zamířit a trefit, což se povedlo – 0:2! Asistence: Owen Power a Tage Thompson.
    23:51 Jeff SKINNER - 0:1
     
    23:51
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Buffalo šlo do přečíslení, Tage Thompson ještě elegantní pobídkou vyzval ke skórování dojíždějícího veterána JEFFA SKINNERA, jenž se na kruhu z první nemílil. Sergej Bobrovskij se snažil po puku ještě skočit, nicméně neměl šanci, kus černé gumy mu proplul mezi betony... Asistence: Tage Thompson a Henri Jokiharju.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 49. Verhaeghe (Duclair, Luostarinen) – 24. J. Skinner (Ta. Thompson, Jokiharju), 29. Tuch (Power, Ta. Thompson), 51. J. Skinner (Ta. Thompson)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Forsling, Ekblad (A), M. Staal, Montour, Kiersted, Gudas – Verhaeghe, Luostarinen, M. Tkachuk (A) – Duclair, Lundell, Reinhart – Lomberg, E. Staal, Cousins – Děnisenko, Coli. White, Dalpe.
    Trenér: Paul Maurice

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Comrie) – Dahlin (A), Jokiharju, Samuelsson, Power, Bryson, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, V. Olofsson – Mittelstadt, Krebs, Quinn – Girgensons (A), Jost, Okposo (C).
    bahis siteleri