Radovan Úškrt - Melvin van Suijdam Vítěz: van Suijdam (kon.) | Bojan Veličković - Ion Surdu Vítěz: Veličković (kon.)
Máté Kertész - Marcel Mohamed Grabinski Vítěz: Grabinski (kon.) | Leandro Silva - Andreas Michailidis Vítěz: Michailidis (kon.)
Louis Glismann - Andrej Kalašnik Vítěz: Glismann (kon.) | Christian Jungwirth - Tato Primera Vítěz: Jungwirth (kon.)
Samuel Krištofič - Alex Lohoré Vítěz: Lohoré (kon.) | David Kozma - Łukasz Siwiec Vítěz: Kozma (kon.)
konec
Christian Jungwirth - Tato Primera

Vítěz: Jungwirth

Sobota 04.03.2023, 22:00 • Ostravar Aréna, Ostrava • Oktagon MMA
     
    Christian Jungwirth podává čím dál lepší výkony. Po slabším prvním kole nabral tempo a nepustil už Primeru prakticky k ničemu. Obrovsky tlačil, rozkopával mu nohu a nenechal ho ani chvíli vydechnout. Všichni tři bodoví rozhodčí se tak přiklonili na jeho stranu a ve čtvrtfinále je tak i druhý z Němců! (22:29:17)
     
    Vítěz: Christian Jungwirth (na body – 3x 29:28).
     
    05:00
    Konec zápasu.
     
    04:55
    Primera se na závěr kola pokouší o takedown, ale nakonec končí pod JUngwirthem a oba se zasypávají vzájemnými údery na zemi.
     
    04:40
    hDobrý zadní direkt na nos Primery. Christian vypadá lépe a lépe. Mohl by možná absolvovat další tři kola ve stejném tempu.
     
    03:55
    Round kick Němce a následně minutý levý hák Primery. Minuta do konce a Christian si kráčí za postupem.
     
    03:20
    Christian Jungwirth stále diktuje tempo zápasu a tlačí. Teď také dobře zakombinoval a Primera měl co dělat, aby se vyhnul té nejprudší zadní z celé kombinace.
     
    02:26
    Tvrdý high kick Jungwirtha! Primera ho ale ustál. Působí však dost unaveně, padají mu ruce a zkouší tahat tvrdé údery až od pasu.
     
    02:04
    Němec nenechává Španěla vůbec začínat kombinace a naopak ho drží v neustálém pozoru. Jsou borci, kterým tlak soupeře vyhovuje, ale Primera to rozhodně není. Toto je přesně hra pro Christiana.
     
    01:10
    Jungwirth nedá soupeři ani chvíli vydechnout. Naskočený round kick a překvapivý takedown od Němce. Primera se ale rychle vymanil a je tu znovu postojový boj.
     
    00:31
    Od začátku třetího kola útočí víc Primera. Nic z toho ale nevytěžil a je zase zády blízko k pletivu a s Jungwirthem blízko před sebou.
     
    00:00
    Začátek 3. kola.
     
    05:00
    Konec 2. kola.
     
    04:53
    Kelt našel své tempo a vidíme jeho klasický výkon. Kolo si jasně bere na svou stranu a dále okopává Primerovy spodní končetiny.
     
    04:30
    Španělův příliš pomalý pokus o high kick. Němec před ním mění postoje z leváka na praváka a zpět a po úderech znovu chvíli držel Primeru u pletiva.
     
    03:41
    Primera je stále nebezpečný, ale jeho přesnost upadá. Jungwirth začíná získávat čím dál větší převahu. Naměřuje si Španěla na další údery.
     
    02:56
    Obrovská síla Jungwirtha, který nedovolil Primerovi žádnou iniciativu v krátkém klinči. Tlačí a tlačí. Navíc začíná dobře trefovat.
     
    02:04
    Tato už ví, že musí přední nohu bránit. Němec stále okopává jeho levou holeň s lýtkem a zkusil také naskočené koleno.
     
    01:26
    Nyní vidíme tržnou ránu nad pravým obočím Primery. Toto Jungwirt miluje. Krvavé zápasy jsou jeho.

    Michal Hromas

    Pavel Touš
    bahis siteleri