Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Litvínov – Olomouc 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (3:2 po s.n.) | Kladno – K. Vary 5:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:0 (0:0, 2:0, 2:0) Stav série: 2:0
HC Frýdek-Místek
Neděle 05.03.2023, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off Chance ligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Jiří GOIŠ - 4:0
     
    59:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Postup Zubrů je zpečetěn, JIŘÍ GOIŠ se trefuje přes celé kluziště do prázdné branky a zapisuje třetí úspěšný zásah v této sérii! V MEO Aréně už začínají oslavy naplno, Hanáci se totiž mohou těšit na vítěze základní části z Třebíče! Bez asistence.
     
    58:47
    Ševčík mohl vítězství Zubrů zpečetit, branku ale minul o několik málo centimetrů! Zakázané uvolnění Přerova.
     
    57:18
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Chroboček – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Hotěk – 2 min., hrubost.
     
    56:23
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení.
    55:21 Daniel INDRÁK - 3:0
     
    55:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle je ale pro frýdecké hokejisty velký problém a dost pravděpodobně i poslední hřebíček do rakve! U Švančarovy branky se totiž ocitl sám Pechanec, který si na šikovného gólmana hostů nepřišel, poté ale puk vyplaval na DANIELA INDRÁKA, který stejně jako Süss ve druhé třetině vyčkal s pukem na holi na lepší moment a poslal puk do branky, kterou Švančara vleže střežit nedokázal! Asistence: Antonín Pechanec.
     
    50:59
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Nico Geidl.
     
    49:25
    A na brankovišti Postavy je opět rušno! Puk vyletěl nad hlavy hráčů ve skrumáži, svezl se po zádech jednoho z Frýdeckých a poté přišlo několik dorážek! Zubři dokázali snížení zamezit i tentokráte!
     
    48:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Antonín Pechanec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    48:50
    První větší příležitost ve třetí třetině! Ramik sahal po srovnání, když se velmi hbitě obtočil kolem branky, od snížení jej ale dělila přerovská hůl a několik centimetrů!
     
    39:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Süss – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Aleš Sova – 2 min., hrubost.
     
    39:01
    Velká skrumáž před Švančarou! Süss se snažil dorážet kotouč a neuspěl, Sova ale okamžitě shodil rukavice a domácího útočníka frustrovaně naháněl po kluzišti a atakoval jej pěstmi! Süss, jenž se zcela evidentně stranil jakékoli bitky, ale na trestnou lavici zcela nepochopitelně putuje taky!
     
    38:41
    Švančara vyrazil Hrdinkovu střelu těsně vedle hole Pechance!
     
    38:06
    Frýdek ve velkých potížích! Svačina naprosto zbytečně za brankou soupeře atakoval brankáře Postavu a posílá své spoluhráče do tří!

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Vladimír Svačina – 2 min., sekání.
     
    37:40
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Hotěk – 2 min., nedovolené bránění.
     
    35:43
    Indrák hledal před brankou Kratochvila, ten z velké blízky těsně minul!
    28:59 Jan SÜSS - 2:0
     
    28:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    A MEO Aréna je na nohou, Zubři bleskově odskakují na rozdíl dvou branek! Ihned po buly se vrhli zpátky do útočení, defenziva Frýdku-Místku ale selhala a vůbec si nehlídala část kluziště, kde byl na střelu volný Kudělka. Jeho ránu zblokoval protihráč, hned vzápětí se ale do dorážky z téže pozice dostal JAN SÜSS, který si na rozhozenou obranu soupeře dobře počkal a přesně zamířil! Asistence: Tomáš Kudělka.
    28:33 Daniel INDRÁK - 1:0
     
    28:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku večera, skóre otevírá MEO! Co zatím dnes nebylo k vidění, to teď vedlo k úvodnímu gólu. Zubři zamkli soupeře v jeho pásmu. Sice honili puk po mantinelech, nakonec ale DANIEL INDRÁK nachytal Švančaru střelou z nulového úhlu na bližší tyči! Tentokráte už slaví regulérní branku! Asistence: Antonín Pechanec, Matouš Kratochvil.
     
    23:45
    Zubři už slavili branku, ta ale není uznána! Indrák se prohnal brankovištěm, zřejmě viděl kotouč proklouznout pod Švančarou a radoval se, sudí ale ihned rozpažil!
     
    23:17
    Velkou šanci měl teď ale Nico Geidl! Před Postavou zůstala jeho hůl nepokryta, a tak pálil rychle po přijetí přihrávky, domácí brankář byl ale úspěšnější!
     
    20:18
    Frýdečtí chybovali a nechali si za svými zády projít Matouše Kratochvila! Ten se ocitl sám před Švančarou, jehož chtěl vymíchat, nakonec mu ale kotouč sklouzl z hole!
     
    19:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Svoboda – 2 min., sekání.
     
    19:03
    S ohlášením poslední minuty první třetiny proletěl kotouč z Chrobočkovy hole od modré čáry jen těsně vedle Švančarovy tyče!
     
    14:08
    Frýdečtí opět chybovali ve vlastním pásmu, z čehož po šermované vznikla dobrá příležitost pro Březinu! Jeho nepříliš razantní přízemní střelu dokázal Švančara vytěsnit!
     
    08:40
    A vzápětí je na brankovišti Postavy opět rušno! Tomu propadla za záda střela jednoho z hostujících forvardů, naštěstí pro Hanáky byl ale poblíž obránce, který mohl vznikající požár rychle uhasit!
     
    08:01
    Zatím největší akce dosavadního průběhu zápasu a na svědomí ji měli rysi! Ramík se Zemanem sehráli rychlý brejk, nakonec ale kvůli pozdní zpětné přihrávce k zakončení nedošlo! Frýdek promarnil šanci na otevření skóre!
     
    05:25
    A dobrou příležitost měli také hosté! Ti znovu zkusili využít rychlého protiútoku, který zakončoval Homola. Postava jeho prudkou střelu zneškodnil jen krajem lapačky!
     
    03:47
    Dobrá příležitost Zubrů! Z rohu kluziště hledal Goiš na brankovišti Süsse, ten ale ze spleti hokejek nedokázal vyškrábnout kotouč a propašovat jej za brankovou čáru!

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 29. Indrák (Pechanec, Kratochvil), 29. Süss (Kudělka), 56. Indrák (Pechanec), 60. Goiš


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hrdinka, Chroboček, Kudělka (A), F. Němec, Krisl (C), Ševčík, Bystroň – Kratochvil, Pechanec, Indrák – Goiš, Süss, Okál – Jan Svoboda, F. Dvořák, Březina – Fencl, Ministr, Hradil.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, J. Michálek, Žůrek, J. Adámek, Sova, Homola, Kareš – Svačina (A), Zeman, Ramik – Doktor, Vrdlovec (C), Dostálek – Hotěk, Haas, Klimša (A) – Geidl, Matěj, Macháček.
    Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Bejček, Kostourek – Kráľ, Dědek
    Přerov 2 0 Frýdek-M.
    #1 Pátek 03.03.2023 • 18:00
    Frýdek-M. - Přerov 2:5
    #2 Neděle 05.03.2023 • 17:00
    Přerov - Frýdek-M. 4:0
    bahis siteleri