Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Dallas – Calgary 4:5 (kon.)
Chicago – Ottawa 5:0 (kon.) | Vancouver – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Washington 4:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Ottawa Senators
Úterý 07.03.2023, 03:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:18 Lukas REICHEL - 5:0
     
    43:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ottawa hraje a domácí dávají góly! Andreas Athanasiou poslal do samostatného úniku LUKASE REICHELA, který překonal Sögaarda precizní bekhendovou kličkou. Asistence: Andreas Athanasiou.
    30:31 Jason DICKINSON - 4:0
     
    30:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům se ve druhé třetině totálně rozpadla hra! Anders Bjork, který přišel do Chicaga na konci přestupového termínu z Buffala, si připisuje už třetí asistenci. Zpoza branky oslovil JASONA DICKINSONA, jenž zůstal na ose úplně volný a střelou na vyrážečku upravuje už na 4:0. Asistence: Anders Bjork a MacKenzie Entwistle.
    25:29 Seth JONES - 3:0
     
    25:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Góly však dávají jen domácí! Jejich sedmá střela v utkání znamená třetí trefu. Anders Bjork přenesl v útočném pásmu hru z pravé strany na levou. Tam si sjel na jeho příhru SETH JONES, jehož střelu na vzdálenější tyčku Sögaard lapačkou nedokázal zastavit – 3:0. Asistence: Anders Bjork a Andreas Athanasiou.
    22:00 Seth JONES - 2:0
     
    22:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V momentě, kdy naskakovali oba vyloučení hráči z trestných lavic, se domácí prosazují podruhé! Gólem skončila krásná spolupráce SETHA JONESE s Andersem Bjorkem. Jones v útočném pásmu nahrál doprava Bjorkovi a sám si sjel před branku. Jeho spoluhráč mu tam kotouč vrátil a Sögaard se už neměl šanci přemístit včas. Hostující gólman se navíc poté srazil s projíždějícím obráncem a otřesen zůstal ležet na ledě. Asistence: Anders Bjork a Jason Dickinson.
    16:22 Philipp KURASHEV - 1:0
     
    16:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté teď měli více ze hry, ale nepohlídali si PHILIPPA KURASHEVA! Švýcar si vzal puk na levém křídle a zamířil do útočného pásma. Tam si položil obránce Sandersona a střelou pod lapačku překonal Sögaarda. Gólman Ottawy si na puk sáhl, gólu však nezabránil. Asistence: Jarred Tinordi.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 17. Kurashev (Tinordi), 22. S. Jones (A. Bjork, Dickinson), 26. S. Jones (A. Bjork, Athanasiou), 31. Dickinson (A. Bjork, Entwistle), 44. L. Reichel (Athanasiou)


    Chicago Blackhawks: Stalock (Mrázek) – S. Jones (A), C. Jones, Murphy (A), Tinordi, Englund, Zajcev – Kurashev, L. Reichel, A. Bjork – T. Raddysh, T. Johnson (A), Guttman – Joe. Anderson, Dickinson, Athanasiou – Entwistle, Khaira, Katchouk.
    Trenér: Luke Richardson

    Ottawa Senators: Sögaard (Mandolese) – Chychrun, Chabot (A), Hamonic, Sanderson, Zub, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – Gauthier, Gambrell, M. Joseph – Watson, Kastelic, Brassard.
    Trenér: D.J. Smith

    Rozhodčí: Hanson, Blandina – Fournier, Smith

    Diváci: 15 049
    bahis siteleri