Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:3 (kon.) | Plzeň – Jihlava 3:4 (po pr.)
Vítkovice – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Třinec – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:0, 2:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 10.03.2023, 17:00 • Enteria arena, Pardubice • DHL Extraliga juniorů • 53. kolo
Partner:
     
    49:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP KŘÍŽ to vzal na sebe, držel kotouč na holi již od překročení modré čáry a krásnou ranou do vzdálenějšího růžku pardubické klece snížil náskok Pardubic.
     
    47:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přihrávku od Pavlaty z levého rohu kluziště dostal přímo před branku ADAM PALEČEK, který kotouč už s lehkostí dopravil do levého rohu liberecké klece.
     
    44:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Poté co se puk dostal z mezikruží před Hambálka se dostal k dorážce DANIEL HERČÍK a kotouč po vyvinutí velkého úsilí protlačil do branky prostorem mezi pravou bruslí brankáře a levou tyčkou.
     
    34:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice zanedlouho srovnávají skóre, po kombinaci Palečka s ADAMEM FIALOU, právě druhý jmenovaný překonal libereckému brankáře.
     
    26:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to tu! Snaha PETRA GAJDY se vyplatila a střelou z prostoru mezikruží se mu podařilo překonat pardubického brankáře.
     
    24:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Liberce na úvodní branku domácích! Skóre srovnal FILIP KŘÍŽ.
     
    20:35
    Po zmatcích před brankou Hambálka jej nakonec dokázal povedenou dorážkou překonat DANIEL HERČÍK a dostává tak domácí do vedení.

    Tereza Víšková

    Branky a nahrávky: 21. Herčík, 34. Fiala (Paleček), 45. Herčík, 48. Paleček (Pavlata, Herčík) – 24. Kříž (Koštoval), 27. Gajda (Duschka), 50. Kříž


    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Červinka) – Helikar, Chabada (C), Rájek, Koudelka, Tvrdík (A), Červenka, Hebek, Vachun – Novotný (A), Burda, Fiala, Kubíček, Herčík, Tomas, Pavlata, Kalužík, Gromadzki, Paleček
    Trenér: Jiří Malinský

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Krátký) – Culek, Meisel, Koštoval, Hladík (A), Duschka, Ehrenberger, Jakubec – Hois, Gajda, Jenčovský (C), Janata, Kofroň, Kříž, Vološín, Pérez Lisa (A), Jansa, Hrabčák
    Trenér: Richard Lobo
    bahis siteleri