Buffalo – Dallas 4:10 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – New Jersey 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – Philadelphia 1:0 (kon.) | Tampa – Vegas 3:4 (po pr.)
Boston – Edmonton 2:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 4:2 (kon.) | Colorado – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Nashville 4:1 (kon.) | Seattle – Ottawa 4:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:10 (1:3, 1:2, 2:5)
Dallas Stars
Pátek 10.03.2023, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Mason MARCHMENT - 4:10
     
    56:12
    Dallas právě vstřelil branku!¨
    Stars podruhé ve své historii dávají deset gólů v jednom zápase! Skóre zakulatil MASON MARCHMENT, který obdržel do pravého kruhu křížný pas Heiskanena a zápěstím neomylně zamířil na zadní tyč. Asistence: Miro Heiskanen, Colin Miller.
     
    54:40
    Domi si počkal na Faksu. Dal mu puk do prostoru a držel mu palce v cestě za hattrickem. Comrie byl Čechem trefen do vyrážečky.
    52:31 Victor OLOFSSON - 4:9
     
    52:31
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Stav 3:9 vydržel pouhých šestnáct sekund! Krebs středem vytáhl puk do útočného pásma a rozhodil ho doleva. Peterka bez dívání vyslal přihrávku přes šířku hřiště a křížná střela VICTORA OLOFSSONA ladně zapadla za zadní tyč. Asistence: John Peterka, Peyton Krebs.
    52:15 Roope HINTZ - 3:9
     
    52:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kalamita Buffala nekončí. Joe Pavelski legálně sebral puk z hokejky rozehrávajícího Cozense. Jason Robertson na sebe navázal posledního obránce Powera a originální zadovkou uvolnil ROOPEHO HINTZE, od kterého vzešla parádní střela pod horní tyč. Asistence. Jason Robertson, Joe Pavelski.
    51:38 Radek FAKSA - 3:8
     
    51:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Asi nebudu daleko od pravdy s tvrzením, že Tage Thompson hraje jeden z nejhorších zápasů v sezóně. Jeho ztráta na modré čáře předcházela dalšímu úprku RADKA FAKSY a hlavně jeho desátému gólu v sezoně. Comrie po střele k horní tyčce ani nestihl zvednout lapačku. Asistence: Mason Marchment.
    49:41 Radek FAKSA - 3:7
     
    49:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Už potřetí v zápase Comrie inkasuje dva góly v krátkém časovém sledu! Kiviranta vyšťoural puk od pravého mantinelu, vyřadil tím ze hry čtyři protihráče a RADEK FAKSA zůstal spolu s Domim před Comriem. Oba útočníci si narážečkou rozhýbali gólmana a český centr mohl pohodlně zakončovat do prázdné brány. Asistence: Max Domi, Joel Kiviranta.
    49:12 Jevgenij DADONOV - 3:6
     
    49:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Šavlovačku u mantinelu mezi Dahlinem a Bennem zvládl lépe kapitán Dallasu. Současně dal puk pod sebe a JEVGENIJ DADONOV z pravého kruhu vymetl pavučiny ve vzdálenější šibenici. Nechytatelná střela! Asistence: Jamie Benn, Jani Hakanpää.
    43:49 Jeff SKINNER - 3:5
     
    43:49
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Další důkaz o tom, že buly v útočném pásmu dnes hrají obrovskou roli! Hintz ho prohrál s Thompsonem, jenž předal puk JEFFU SKINNEROVI a ten dokonale zaskočil Oettingera střelou z pravého mantinelu. Asistence: Tage Thompson.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Rasmus Dahlin – 2 min., hákování.
     
    38:11
    Max Domi byl ve středu hřiště jeden na jednoho. Z Dahlina udělal tréninkový kužel a stejně jako Faksa si neporadil až s poslední překážkou. Comrie vychytal bekhendový blafák levým betonem.
     
    37:18
    Suterova famózní přihrávka z obranného pásma přistála na hokejce Faksy, který číhal u útočné modré. Stillman ho nestíhal, jenže brejk českého hráče ztroskotal na Comrieho vyrážečce.
    30:36 Ryan SUTER - 2:5
     
    30:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Naděje Buffala na lepší výsledek dlouho nevydržel! Marchment udělal stahovačku padajícímu Dahlinovi a vypálil do nohy Cozense. Kotouč vyplaval na hraně brankoviště a vysunutý obránce RYAN SUTER jej s velkým štěstím propašoval za Comrieho, který se ho neúspěšně snažil zalehnout. Mason Marchment, Ty Dellandrea.
    29:51 Kyle OKPOSO - 2:4
     
    29:51
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Po Peterkově nepřesné střele zápěstím setrval tlak Sabres a vygradoval gólem na 2:4! Německý útočník Peterka převezl hosty rychlou otočkou za brankou, poskytl puk do druhého sledu a KYLE OKPOSO ho procedil mezi nohama Oettingera. Asistence: John Peterka, Ilja Ljubuškin.
    28:37 Joel KIVIRANTA - 1:4
     
    28:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Comrie měl štěstí po střele Kiviranty a teči Faksy. Puk mu letěl do protipohybu a skončil těsně vedle branky. To nejhorší pro domácího gólmana teprve následovalo, jeho obrana opět byla nedůrazná v předbrankovém prostoru a nechala JOELA KIVIRANTU využít bekhendové zadovky Robertsona. Asistence: Jason Robertson, Joel Hanley.
     
    25:06
    Faksova přihrávka o mantinel poslala do samostatného úniku Hintze. Ten jel zprava na Comrieho a o kousek minul vzdálenější tyč.
    19:35 Jordan GREENWAY - 1:3
     
    19:35
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Rozhodčí neodpustili Hakanpäämu nahození zpoza červené čáry a pískli mu zakázané uvolnění, po kterém spadl puk i do branky Jakea Oettingera! Thompson procedil přihrávku z levého mantinelu na Skinnera a ten definitivně vyšachoval obranu střílenou přihrávkou. JORDAN GREENWAY do ní vložil hůl a zasunul kotouč za marně se přemisťujícího gólmana. Asistence: Jeff Skinner, Tage Thompson.
    19:24 Jamie BENN - 0:3
     
    19:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jokiharju chybně rozehrál a zavinil icing. JAMIE BENN vyhrál vhazování a pak si počkal před brankovištěm na perfektní Heiskanenovu nahrávku ze zadního mantinelu. Kapitán Stars měl kolem sebe čtyři soupeře, kteří mu trestuhodně nechali volnou hůl na rychlé zakončení nad rameno klečícího Comrieho. Asistence: Miro Heiskanen, Ryan Suter.
    19:07 Joe PAVELSKI - 0:2
     
    19:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    První šanci měl v této přesilovce Robertson, jenomže u prázdné zadní tyče selhal. Kotouč přesto zůstal Texasanům a JOE PAVELSKI ho po Robertsonově přihrávce z rohu hřiště uklidil tam, kam potřeboval. Asistence: Jason Robertson, Jason Benn.
     
    18:46
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Eric Comrie – 2 min., podrážení, odpyká Casey Mittelstadt.
     
    17:33
    Další hrubka v přípravné fázi od Thompsona! Bez větší snahy jej o kotouč připravil Domi a jel sám na Comrieho, který chytil střelu na vyrážečku.
     
    14:05
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Roope Hintz – 2 min., hákování.
     
    09:18
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Owen Power – 2 min., hákování.
    07:06 Wyatt JOHNSTON - 0:1
     
    07:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Thompson potopil svůj tým ledabylou zadovkou v obranném pásmu. Puk daroval Dadonovovi a přispěl k Hakanpääho střele od modré čáry, která zapadla za Comrieho po teči WYATTA JOHNSTONA. Asistence: Jani Hakanpää, Jevgenij Dadonov.
     
    00:24
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Roope Hintz – 2 min., vysoká hůl.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Greenway (J. Skinner, Ta. Thompson), 30. Okposo (Peterka, Ljubuškin), 44. J. Skinner (Ta. Thompson), 53. V. Olofsson (Peterka, Krebs) – 8. W. Johnston (Hakanpää, Dadonov), 20. Pavelski (J. Robertson, Ja. Benn), 20. Ja. Benn (Heiskanen, R. Suter), 29. Kiviranta (J. Robertson, Hanley), 31. R. Suter (Marchment, Dellandrea), 50. Dadonov (Ja. Benn, Hakanpää), 50. Faksa (Domi, Kiviranta), 52. Faksa (Marchment), 53. Hintz (J. Robertson, Pavelski), 57. Marchment (Heiskanen, C. Miller)


    Buffalo Sabres: Comrie (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Stillman – Greenway, Ta. Thompson, J. Skinner – Quinn, Cozens, Mittelstadt – V. Olofsson, Krebs, Peterka – Okposo (C), Jost, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Dallas Stars: Oettinger (M. Murray II) – C. Miller, Heiskanen (A), Hakanpää, Lindell, Hanley, R. Suter – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Dadonov, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Seguin, Domi, Marchment – Dellandrea, Faksa, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Pochmara, Markovic – Baker, Berg

    Diváci: 14 174
    bahis siteleri