Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:5 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:4 (po pr.)
Anaheim – Nashville 4:5 (po pr.)
konec
Calgary Flames
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Ottawa Senators
Pondělí 13.03.2023, 02:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:30 Trevor LEWIS - 5:1
     
    45:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Brady Tkachuk se v rohu obranného pásma zalekl blížícího se hitu napadajícího Lucice. Přihrávkou naslepo ale minul hokejku Sandersona, kotouč nebezpečně pokračoval před brankoviště k TREVORU LEWISOVI a ten vstřelil svůj první gól po třiadvacet zápasů dlouhém půstu. Asistence: Milan Lucic.
    33:08 Noah HANIFIN - 4:1
     
    33:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jednoduše vypadající souhra dovedla Plameny ke čtvrtému gólu! Stützle zapomněl puk ve středu hřiště a Huberdeau ihned reagoval přihrávkou na útočnou modrou. Kadri si kotouč dlouho nenechal, předal jej do jízdy NOAHU HANIFINOVI a ten z pravého kruhu vystřelil za Mandoleseho lapačku. Asistence: Nazem Kadri, Jonathan Huberdeau.
    27:03 Jonathan HUBERDEAU - 3:1
     
    27:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Pintova ztráta ve středním pásmu vyšla hosty draho! Toffoliho přihrávka o mantinel rozjela brejk dvou na jednoho. Kadriho přihrávku Zub přizvedl do vzduchu, což JONATHANU HUBERDEAUOVI vůbec nevadilo a bekhendem tečoval puk do šibenice. Asistence: Nazem Kadri, Tyler Toffoli.
    25:55 Tim STÜTZLE - 2:1
     
    25:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to byl nevídaný dárek pro Ottawu! Markström rozehrával společně s Backlundem. Ten mu nechtěně vrátil puk na beton a z toho pramenil odraz před prázdnou branku, kde byl připraven jednoduše skórovat TIM STÜTZLE. Bez asistence.
    18:26 Elias LINDHOLM - 2:0
     
    18:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Velká chyba bránících hráčů Ottawy! Zub s Chychrunem naháněli přihrávky a vůbec netušili, že za jejich zády číhá ELIAS LINDHOLM. Backlund mu narýsoval přihrávku na zadní tyč a Mandolese nemohl se zakončením zblízka dělat vůbec nic. Asistence: Mikael Backlund, Rasmus Andersson.
    12:09 Rasmus ANDERSSON - 1:0
     
    12:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Senators už podesáté v sezoně inkasují ve vlastní přesilovce! Minimálně polovina gólu jde za Backlundem a jeho zadovkou z úrovně brankové čáry. RASMUS ANDERSSON bez zpracování napálil puk na Mandoleseho a ten nenašel pořádnou odpověď. Asistence: Mikael Backlund, Elias Lindholm.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. R. Andersson (Backlund, E. Lindholm), 19. E. Lindholm (Backlund, R. Andersson), 28. Huberdeau (Kadri, Toffoli), 34. Hanifin (Kadri, Huberdeau), 46. Lewis (Lucic) – 26. Stützle


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Hanifin, Stecher, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm, Pelletier – Dubé, Kadri, Huberdeau (A) – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – Duehr, Lewis, Lucic.
    Trenér: Darryl Sutter

    Ottawa Senators: Mandolese (Sögaard) – Zub, Chabot (A), Chychrun, Sanderson, Hamonic, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Pinto, DeBrincat – Gauthier, Gambrell, M. Joseph – Watson, Kastelic, Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: Beach, Furlatt – Gawryletz, Alphonso

    Diváci: 17 031
    bahis siteleri