Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Vegas 3:5 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:4 (po pr.)
Anaheim – Nashville 4:5 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:5 (1:2, 1:0, 2:2 - 0:1)
Nashville Predators
Pondělí 13.03.2023, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 Thomas NOVAK - 4:5
     
    61:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    A další útok dvou proti brankáři! A tentokrát už úspěšný! Nashville v neskutečné divočině rozhoduje díky souhře Tomasina a TOMMYHO NOVAKA, k němuž Tomasino před brankovištěm přiťukl kotouč, a hostující útočník rozhodl z levé strany brankoviště o vítězství Nashvillu. Asistence: Philip Tomasino.
    59:34 Mason MCTAVISH - 4:4
     
    59:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je paráda od Anaheimu, který povstal z popela a dvěma góly při hře bez brankáře srovnává na 4:4! O vyrovnání se postaral MASON MCTAVISH, který úspěšně dorazil za Sarosova záda střelu Fowlera! Asistence: Cam Fowler, Trevor Zegras.
    57:39 Troy TERRY - 3:4
     
    57:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Výtečně vykombinovaná akce a ještě je, o co hrát! Parádní křižná přihrávka Whitea, jenž našel v pravém kruhu volného TROYE TERRYHO, který si puk zpracoval a využil odkryté brány Nashvillu. Stál proti němu sice obránce, ale brankář Saros byl na opačné straně brankoviště a vůbec se nestihl přesunout. Asistence: Colton White, Cam Fowler.
    53:36 Jakov TRENIN - 2:4
     
    53:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    A nakonec se jim to také daří! Sissons i vkleče udržel kotouč a rozehrál rychlou akci na Smitha, jenž si objel branku Anaheimu a našel před brankovištěm JAKOVA TRENINA, který ideální střelecké pozice využil dokonale. Nashville vede 4:2! Asistence: Cole Smith, Colton Sissons.
    41:47 Kiefer SHERWOOD - 2:3
     
    41:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení! Ale gól to tedy byl... více než šťastný. KIEFER SHERWOOD zajel na zadní mantinel a viděl, že Gibson je nakloněný více, než by bylo záhodno. Zkusil tedy od zadního mantinelu poslat střelu do zad brankáře Anaheimu a povedlo se! Puk se odrazil od zad Gibsona do jeho branky. Asistence: Tommy Novak, Roman Josi.
    24:46 Frank VATRANO - 2:2
     
    24:46
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Původně se zdálo, že střela FRANKA VATRANA se odrazila od horní tyče zpět do hřiště, ale rozhodčí okamžitě signalizoval gól Anaheimu! Kotouč se totiž odrazil od spojnice v brance, parádní trefa Vatrana. Asistence: Cam Fowler, Jakob Silfverberg.
    15:44 Mason MCTAVISH - 1:2
     
    15:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A teď ukázali svou ofenzivní sílu také domácí! Jones protlačil puk na MASONA MCTAVISHE, který z pravého kruhu prostřelil Sarose a snižuje na 1:2. Asistence: Max Jones.
    13:40 Thomas NOVAK - 0:2
     
    13:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ztráta domácích pustila do šance TOMMYHO NOVAKA, který si najel mezi kruhy a zamířil přesně k levé tyči Gibsonovy brány! Nashville vede 2:0. Asistence: Roman Josi.
    09:01 Philip TOMASINO - 0:1
     
    09:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další střela ale už končí za Gibsonovými zády! Střela PHILIPA TOMASINA z levého kruhu lehce tečovala hokejku bránícího protihráče, zaletěla do pravé tyče a od ní se odrazila do branky Anaheimu. Asistence: Dante Fabbro, Colton Sissons.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. McTavish (Max Jones), 25. Vatrano (Fowler, Silfverberg), 58. Terry (Colt. White, Fowler), 60. McTavish (Fowler, Zegras) – 10. Tomasino (Fabbro, Sissons), 14. Novak (Josi), 42. Sherwood (Novak, Josi), 54. Trenin (Co. Smith, Sissons), 62. Novak (Tomasino)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler (A), Harrington, Shattenkirk, Benoit, Colt. White, Beaulieu – McGinn, Zegras, R. Strome – McTavish, Terry (A), Max Jones – Vatrano, Silfverberg (A), Lundeström – Grant, Comtois, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), Fabbro, McDonagh (A), Barrie, C. Foote, Lauzon – Glass, Tomasino, Duchene – Sherwood, Novak, Asplund – Sissons (A), Trenin, Co. Smith – Jankowski, McCarron, Afanasjev.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Kozari, Hanson – Knorr, Toomey

    Diváci: 15098
    bahis siteleri