NY Rangers – Carolina 2:3 (kon.) | Washington – Columbus 6:7 (po pr.) | Philadelphia – Florida 6:3 (kon.)
New Jersey – Minnesota 1:2 (po pr.) | Buffalo – Nashville 3:7 (kon.) | Boston – Ottawa 2:1 (kon.)
Montreal – Tampa 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 7:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Dallas – Seattle 4:5 (po pr.) | Anaheim – Calgary 1:5 (kon.)
Vancouver – Vegas 3:4 (kon.)
konec
New York Islanders
7:2 (0:1, 3:0, 4:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 22.03.2023, 00:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:46 Anders LEE - 7:2
     
    56:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    V UBS Aréně ještě veseleji, protože síť Toronta se vlní posedmé! Noah Dobson nahodil od pravého hrazení, přičemž jeho pokus skvěle tečoval ANDERS LEE, který tak skvěle zaskočil Ilju Samsonova. Ten už se musí těšit na odchod z ledu. Asistence: Noah Dobson, Cal Clutterbuck.
     
    56:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Matt Martin – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Noel Acciari – 5 min., bitka.
    53:56 Noah DOBSON - 6:2
     
    53:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nejspíš už je hotovo, protože Toronto prohrává dokonce o čtyři branky! Jean-Gabriel Pageau vyhrál důležité vhazování ve vlastním pásmu na NOAHA DOBSONA, který přes celé kluziště neomylně trefil prázdnou klec. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    50:00 Simon HOLMSTRÖM - 5:2
     
    50:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další chyba při rozehrávce a Islanders to trestají už počtvrté v zápase! Chybu tentokrát vyrobil Ilja Samsonov, který zpoza své klece poslal kotouč jen na protihráče. Mezi tyče se sice stihl vrátit, ale kotouč neschoval do své výstroje, takže ho nakonec dostal do sítě SIMON HOLMSTRÖM. Asistence: Anders Lee.
    44:13 Cal CLUTTERBUCK - 4:2
     
    44:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    CALU CLUTTERBUCKOVI to dnes lepí a vrací svému týmu dvoubrankové vedení! O celý gól se postaral úplně sám, protože vypíchl kotouč na modré čáře a následně se vrhl do úniku, který proměnil neomylnou střelou do vzdálenější šibenice. Bez asistence.
    43:29 Mitchell MARNER - 3:2
     
    43:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté protočili formaci na ledě a hned následně využívají tlaku a snižují! Auston Matthews sice spíše střílí, ale tentokrát se stal klíčovým asistentem, protože přenesl hru prudkou přihrávkou na MITCHELLA MARNERA, který prudkou střelou z první nedal Sorokinovi žádnou šanci k přesunu. Asistence: Auston Matthews, Justin Holl.
    37:26 Cal CLUTTERBUCK - 3:1
     
    37:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Velký šok pro Toronto, které opět doplácí na svou špatnou rozehrávkou! Po tvrdém hitu se kotouč odrazil na modrou čáru, kde byl připravený Ryan Pulock, a ten okamžitě vypálil. Do jeho rány se pak vložil CAL CLUTTERBUCK, jenž kotouč poslal přímo do protipohybu brankáře a zajišťuje svému týmu dvoubrankový náskok. Asistence: Ryan Pulock.
    33:50 Hudson FASCHING - 2:1
     
    33:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované otáčejí vývoj duelu! Timothy Liljegren totálně zpackal rozehrávku, i když na ní měl dostatek času, kotouč tak namazal přímo na hůl HUDSONA FASCHINGA, který zakončil přímo ke vzdálenější tyči. Ilja Samsonov nedokázal lapačkou zareagovat. Bez asistence.
     
    25:29
    David Kämpf výborně zapracoval při bránění, vypíchl kotouč a mířil tak do samostatného úniku, který řešil kličkou do forhendu, ale to Ilja Sorokin přečetl a má tedy další zázračný zákrok!
     
    24:48
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Sam Lafferty – 2 min., podrážení.
    20:28 Zach PARISE - 1:1
     
    20:28
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hra čtyř proti čtyřem jednoznačně sedla více Islanders, kteří se dočkali vyrovnání! Scott Mayfield po vyhraném buly obkroužil bránu a následně puk poslal před brankoviště, kde číhal ZACH PARISE, který z první neomylně zametl kotouč do odkryté klece. Asistence: Scott Mayfield, Jean-Gabriel Pageau.
     
    19:55
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Auston Matthews – 2 min., hákování.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Alexandr Romanov – 2 min., podrážení.
     
    12:45
    Ilja Sorokin vytahuje zatím nejlepší zákrok utkání, protože Mitchell Marner před prázdnou bránou uvolnil Erika Gustafssona, ale ten nastřelil pouze hokejku domácího gólmana!
    11:01 Sam LAFFERTY - 0:1
     
    11:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs jsou za svou aktivitu odměněni a dostávají se do vedení! Po kombinaci v útočném pásmu od modré čáry pálil Timothy Liljegren, jehož puk se před bránou otřel o SAMA LAFFERTYHO, který ho tak srazil až záda Iljy Sorokina, jenž toho nemohl moc dělat. Asistence: Timothy Liljegren, Bobby McMann.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 21. Parise (Mayfield, Pageau), 34. Fasching, 38. Clutterbuck (Pulock), 45. Clutterbuck, 50. Holmström (Lee), 54. Dobson (Pageau), 57. Lee (Dobson, Clutterbuck) – 12. Lafferty (Liljegren, McMann), 44. Marner (Matthews, Holl)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pelech, Mayfield, Romanov, Pulock, Bolduc, Dobson – Lee (C), Horvat, Holmström – Engvall, Nelson (A), Palmieri – Parise, Pageau, Fasching – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Trenér: Lane Lambert.

    Toronto Maple Leafs: Samsonov (M. Murray I) – Giordano, Holl, McCabe, Liljegren, Rielly (A), E. Gustafsson – Järnkrok, Matthews (A), Kerfoot – Bunting, Tavares (C), Marner – McMann, Lafferty, W. Nylander – Aston-Reese, Kämpf, Acciari.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: St. Pierre, Charron – Gawryletz, Jackson

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri