Indonésie – Kuvajt 2:4 (kon.) | Filipíny – Mongolsko 7:6 (po pr.)
konec
Indonésie
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
Kuvajt
Sobota 25.03.2023, 07:00 • Steppe Arena, Ulánbátar • Mistrovství světa - IV. Divize
Partner:
    58:08 A. Al Ajmi - 2:4
     
    58:08
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Dovolím si říct, že v ulánbátarské Steppe Areně je definitivně rozhodnuto! Necelé dvě minuty před koncem se tečí z hranice brankoviště prosazuje AHMAD AL AJMI, kterého indonéská obrana nechala úplně volného u pravé tyče – 2:4! Asistence: Jasem Al Awadhi, Ali Al Sarraf.
    45:41 Al SARRAF - 2:3
     
    45:41
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    ALI AL SARRAF nepovedené indonéské přesilovce nasadil pomyslnou korunu, Kuvajt ve vlastním oslabení poprvé v utkání odskakuje do vedení! Útočník elitní formace se po pěkné přihrávce dostal do úniku, který uzavřel zakončením k pravé tyči – 2:3! Asistence: Jasem Al Awadhi.
    41:33 H. Al Ajmi - 2:2
     
    41:33
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Kuvajt využívá přesilovku, a v Ulánbátaru tak začínáme zaes od začátku! Druhý gól týmu z Perského zálivu padá po naprosto chaotické skrumáží před brankovištěm, HAMAD AL AJMI zakončoval do takřka prázdné branky – 2:2! Asistence: Abdulaziz Al Maraghy.
    36:41 Al ZIDAN - 2:1
     
    36:41
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    V Ulánbátaru je to znovu jen o gól, tentokrát to Kuvajťanům už vyšlo! Al Khasan vyhrál vhazování a poslal puk za sebe na ABDULLAHA AL ZIDANA, jehož následné zakončení zaplulo za nepřipraveného Asmaru – 2:1! Asistence: Abdulmuhsen Al Khashram.
    30:32 Daffa BAGASKARA - 2:0
     
    30:32
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Jenže hned následná akce Indonésanů končí gólem, to je tedy pořádná lekce z produktivity! Chandra krátkou přihrávkou posunul puk skrz nepozornou kuvajtskou obranu na volného DAFFU BAGASKARU, který následně nemilosrdně vymetl pravý horní roh kuvajtské svatyně – 2:0! Asistence: Ronald Chandra.
    17:56 Arthur JORDAN - 1:0
     
    17:56
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že prvního gólu utkání se v úvodní třetině nedočkáme, ale opak je nakonec pravdou! Z omylu nás vyvedl ARTHUR JORDAN, který Al Saegha překvapil pěknou střelou z voleje jen sekundu po vyhraném vhazování v útočném pásmu – 1:0! Asistence: Abraham Novendra.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 18. Jordan (Novendra), 31. Bagaskara (Chandra) – 37. Al Zidan (Al Khashram), 42. H. Al Ajmi (Al Maraghy), 46. Al Sarraf (Al Awadhi), 59. A. Al Ajmi (Al Awadhi, Al Sarraf)


    Indonésie: Asmara (Rais) – Prijanto, Hie (A), Jordan, Alqaeda, Chandra, Bagaskara – Yussanto, Novendra, Praptasuganda – Salomo, Fadilla, Tedja – Sutanto, Saputra (A), Synarso – Zea, Wijaya (C).
    Trenér: Shawn Berg (CAN).

    Kuvajt: Al Saegh (Al Omran) – Al Daei, Al Awadhi, Al Duaij, Al Zidan, Khalaf, Al Foudari – Al Khashan, Ab. Al Ajmi, Al Sarraf – Ah. Al Ajmi (A), Al Khashram, Al Marghy – M. Al Ajmi, Al Mari, S. Al Ajmi (C) – Al Deai, Al Kandari (A).
    Trenér: Leo Gudas (CZE).

    Rozhodčí: Kosaka (JPN) – Brejcha (CZE), Huang (SGP).
    bahis siteleri