Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 8:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Toronto 5:3 (kon.)
Dallas – Vancouver 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Edmonton – Vegas 3:4 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Arizona – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Dallas Stars
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
Vancouver Canucks
Neděle 26.03.2023, 00:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:30 Jack RATHBONE - 1:3
     
    25:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Aktivita hostujících hokejistů přináší další branku! Pettersson přihrál kotouč na levou stranu Kuzmenkovi, který si velmi dobře všiml najíždějícího JACKA RATHBONA, kterému přihrál a obránce Canucks už prostřelil přesunujícího se Murrayho. Asistence: Andrej Kuzmenko, Elias Pettersson.
    23:57 Brock BOESER - 1:2
     
    23:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks otáčejí stav utkání na svou stranu. Boeser vyvezl kotouč až do útočného pásma, kde ho přihrál na pravou stranu Millerovi, který mu ihned poslal touš zpět a následnou střelu BROCKA BOESERA lehce přizvedl bránící Heiskanen a díky tomu končí puk za zády Murrayho. Asistence: J.T. Miller, Filip Hronek.
    18:24 Dakota JOSHUA - 1:1
     
    18:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks srovnávají stav zápasu v oslabení! Aman získal puk v obranném pásmu a zavezl jej do útoku, kde poté přihrál na střed a zde byl zcela volný DAKOTA JOSHUA, jenž tváří v tvář poslal touš pod vyrážečku Murrayho. Asistence: Nils Aman.
    11:28 Ryan SUTER - 1:0
     
    11:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhráli následné vhazování a po souboji za bránou Vancouveru nakonec Seguin nahrál kotouč na modrou RYANU SUTEROVI, který se do něj pořádně opřel a jeho rána proletěla až do hostující sítě! Asistence: Tyler Seguin, Ty Dellandrea.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. R. Suter (Seguin, Dellandrea) – 19. Joshua (Aman), 24. Boeser (J. Miller, Hronek), 26. Rathbone (Kuzmenko, E. Pettersson)


    Dallas Stars: M. Murray II (Oettinger) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, R. Suter, Lundkvist – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – Domi, Seguin, Dellandrea – Kiviranta, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Q. Hughes, Bear, Hronek, T. Myers, Rathbone, Burroughs – Kuzmenko, E. Pettersson, Podkolzin – Di Giuseppe, J. Miller, Boeser – Joshua, Aman, Kravcov – Beauvillier, Dries, Garland.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Pollock, South – Baker, Nansen

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri