Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 8:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Toronto 5:3 (kon.)
Dallas – Vancouver 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Edmonton – Vegas 3:4 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Arizona – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Carolina Hurricanes
5:3 (2:0, 0:2, 3:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 26.03.2023, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Teuvo TERÄVÄINEN - 5:3
     
    58:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    A rázem je rozhodnuto, neboť TEUVO TERÄVÄINEN ve středním pásmu chytře zabrzdil, předvedl krátkou otočku a pak už bez rozpaků střelil kotouč do prázdné branky. Asistence: Sebastian Aho a Jesper Fast.
    57:34 Sebastian AHO - 4:3
     
    57:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kontroverzní situace dlouho domácí fanoušky nemrzela, neboť Slavinovu střelu podobným způsobem dorážel SEBASTIAN AHO. Jeho trefa do odkryté části klece však přišla bez jakýchkoli problémů. Asistence: Jaccob Slavin a Martin Nečas.
    57:02 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    57:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po Buntingově teči a snaze o dorážení před brankou se puk odrazil k AUSTONU MATTHEWSOVI, jenž jednoduše zakončil do prázdné branky. Rozhodčí však před jeho finální střelou zapískal, takže by gól neměl platit, verdikt je ale opačný. Asistence: Michael Bunting a Morgan Rielly.
    48:13 Stefan NOESEN - 3:2
     
    48:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ubráněné oslabení dodalo domácímu týmu sebevědomí, což nyní dokázal Jesperi Kotkaniemi odvážným pasem z levého rohu skrz brankoviště, ale především STEFAN NOESEN. Ten dostal puk přesně na čepel, ovšem neunáhlil se, objel branku a nadvakrát procpal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jesperi Kotkaniemi.
    32:41 Auston MATTHEWS - 2:2
     
    32:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    V rychlém protiútoku se puk se štěstím odrazil do druhé vlny k AUSTONu MATTHEWSOVI, který ze středu útočného pásma okamžitě pálil zápěstím. Konečně v minisouboji překonává Pjotra Kočetkova, jemuž puk proletěl zřejmě nad betonem. Bez asistence.
    24:41 Calle JÄRNKROK - 2:1
     
    24:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    V podstatě až po skončení přesilové hry si Toronto vytvořilo v útočném pásmu tlak, který zakončil CALLE JÄRNKROK. Od modré si sjel níž na pravý kruh, aby vypustil skvělou střelu zápěstím od vzdálenější tyčku do branky. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.
    10:52 Jordan STAAL - 2:0
     
    10:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    V pravém rohu dobře bojoval Jordan Martinook, díky němuž puk vyskákal před branku. Tam přijel JORDAN STAAL, jenž do kotouče jen jednoduše plácnul, čímž ho poslal nad Murrayho lapačku. Asistence: Jordan Martinook a Jesper Fast.
    01:54 Brent BURNS - 1:0
     
    01:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Dvakrát dostal nabito Shayne Gostisbehere, jenž druhým pokusem minul branku, ale Martin Nečas puk rychle vracel k BRENTU BURNSOVI, který to tentokrát vzal na sebe. Dobře udělal, neboť zápěstím vypálil přesně do horního růžku, takže střelou o tyčku využívá přesilovku pěti proti třem.. Asistence: Martin Nečas a Shayne Gostisbehere.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 2. Burns (Nečas, Gostisbehere), 11. J. Staal (Martinook, Fast), 49. Noesen (Kotkaniemi), 58. S. Aho II (Slavin, Nečas), 59. Teräväinen (S. Aho II, Fast) – 25. Järnkrok (Rielly, Marner), 33. Matthews, 58. Matthews (Bunting, Rielly)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Andersen) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, Gostisbehere – Nečas, S. Aho II (A), Teräväinen – Noesen, Kotkaniemi, Jarvis – Fast, J. Staal (C), Martinook – Puljujärvi, Stepan, Drury.
    Trenér: Rod Brind'Amour.

    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (Woll) – Brodie, Rielly (A), Holl, Giordano, Liljegren, McCabe, L. Schenn – Marner, Matthews (A), Järnkrok – W. Nylander, Tavares (C), Bunting – Acciari, Kämpf, Aston-Reese – Lafferty, Kerfoot.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: Skilliter, Dunning – Tobias, Murray.

    Diváci: 18 895.
    bahis siteleri