Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 8:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Toronto 5:3 (kon.)
Dallas – Vancouver 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Edmonton – Vegas 3:4 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Arizona – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
3:6 (2:3, 0:2, 1:1)
St. Louis Blues
Neděle 26.03.2023, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:03 Ryan STROME - 3:6
     
    46:03
    Anaheim právě vstřelil branku! Ducks snižují. Trevor Zegras zpoza branky šťastně dostal puk za záda Binningtona. Touš poté do odkryté klece za jejího dezorientovaného strážce doklepl RYAN STROME. Asistence: Trevor Zegras, Max Jones.
    40:18 Kasperi KAPANEN - 2:6
     
    40:18
    St. Louis právě vstřelilo branku! I třetí třetinu začínají Blues gólem. Svou druhou přesnou trefu tohoto večera má na kontě KASPERI KAPANEN. Ten se chopil puku a zakončením do protipohybu Gibsona úspěšně zakončil. Asistence: Nick Leddy, Colton Parayko.
    21:45 Kasperi KAPANEN - 2:5
     
    21:45
    St. Louis právě vstřelilo branku! Tak to je opravdu divoký start druhé periody. Blues se ujímají vedení o tři branky. Střelu Kruga sice Gibson vykopl, pouze ale ke KASPERI KAPANENOVI, od něhož touš doputoval za brankovou čáru. Po nastřelené tyčce v závěru první třetiny se i on tedy dočká branky v tomto utkání. Asistence: Torey Krug, Samuel Blais.
    21:16 Brayden SCHENN - 2:4
     
    21:16
    St. Louis právě vstřelilo branku! Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Ducks trestuhodně propadli na modré, díky čemuž nabral rychlost Jakub Vrána. Místo střely ale na druhé straně našel BRAYDENA SCHENNA, který zakončil za natahujícího se Gibsona. Asistence: Jakub Vrána, Colton Parayko.
    15:35 Brayden SCHENN - 2:3
     
    15:35
    St. Louis právě vstřelilo branku! Gólostroj nepřestává střílet, Blues otáčí skóre a jdou do vedení. Obrana Ducks trestuhodně opomenula Braydena Schenna, jenž se zjevil sám před Gibsonem, jehož překonal zakončením na bližší tyčku. Asistence: Justin Faulk.
    15:27 Sammy BLAIS - 2:2
     
    15:27
    St. Louis právě vstřelilo branku! Dámy a pánové, tohle byla hokejová lahůdka v podání SAMMYHO BLAISE. Ten si ukázkově obhodil Benoita a rázem se dostal až do prostoru mezi kruhy, odkud se trefil přesně pod horní tyčku domácí branky. Asistence: Kasperi Kapanen, Colton Parayko.
    04:05 Nikita NESTERENKO - 2:1
     
    04:05
    Anaheim právě vstřelil branku! Ducks jdou po krásné akci opět do vedení. Mason McTavish si v mezikruží podržel puk a následně elegantně našel NIKITU NESTERENKA, který zametl puk za vyjetého Binningtona. Pro jednadvacetiletého forvarda je to tak první gól v NHL. Rodák z Brooklynu se dočkal ve třetím zápase. Asistence: Mason McTavish, Troy Terry.
    02:02 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    02:02
    St. Louis právě vstřelilo branku! Začínáme od nuly, Blues ihned odpovídají. Do dalšího přečíslení se tentokrát dostal Faulk s JAKUBEM VRÁNOU. Český forvard dostal nahrávku přesně na čepel a bez problému si připsal svou šestou přesnou trefu v dresu St. Louis. Asistence: Justin Faulk, Brayden Schenn.
    01:49 Troy TERRY - 1:0
     
    01:49
    Anaheim právě vstřelil branku! Tak to je bleskové využití početní výhody. Shattenkirk našel v kruhu TROYE TERRYHO a jeho rána z první zaplula nad pravici Binningtona. Asistence: Kevin Shattenkirk, Jakob Silfverberg.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 2. Terry (Shattenkirk, Silfverberg), 5. Nesterenko (McTavish, Terry), 47. R. Strome (Zegras, Max Jones) – 3. Vrána (Faulk, B. Schenn), 16. Blais (Kapanen, Parayko), 16. B. Schenn (Faulk), 22. B. Schenn (Vrána, Parayko), 22. Kapanen (Krug, Blais), 41. Kapanen (Leddy, Parayko)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler (A), Harrington, Benoit, Shattenkirk, Beaulieu, Colt. White – Max Jones, Zegras, R. Strome – Nesterenko, McTavish, Terry (A) – McGinn, Lundeström, Leason – Comtois, Grant, Silfverberg (A).
    Trenér: Eakins

    St. Louis Blues: Binnington (Hofer) – Parayko (C), Leddy, Faulk (A), Scandella, Bortuzzo, Krug – Kyrou, L. Brown, Neighbours – Kapanen, Bučněvič, Saad – Vrána, B. Schenn (A), Blais – T. Pitlick, N. Walker, Toropčenko.
    Trenér: Berube

    Rozhodčí: Rehman, Beach
    bahis siteleri