Chomutov – Č. Budějovice 0:5 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 30.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    59:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID HEINRICH ze středního pásma trefuje prázdnou přerovskou bránu. Asistece: Marek Melenovský.
     
    57:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jenže Přerov nekončí a opět se dostává na dostřel. Z předbrankového prostoru dostal kotouč při power play za přemisťujícího se vsetínského brankáře MIROSLAV ŠTÍBR. Asistence: Radim Hradil, Ludvík Lysoněk.
     
    56:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Zubry velká rána. Celou třetí třetinu buší do vsetínské obrany, která odolává, a zdálo se, že domácí už jsou připraveni jen bránit. Jenže pak jeden z Přerovských ztratil kotouč v rohu za svou brankou a Martin Janíček poslal puk na připraveného TOMÁŠE ÜRGEHO, jenž přesně z té pozice, kterou před pár sekundami neproměnil Lysoněk, navýšil střelou nad pravý beton vsetínské vedení. Asistence: Martin Janíček, Ondřej Hrdý
     
    39:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští si vyrovnání nenechali líbit a devatenáct sekund před koncem druhé třetiny si berou zpět jednobrankové vedení. Domácí rozehráli zpoza vlastní branky, DAVID HEINRICH pak prošel mezi dvěma hráči Přerova a nikým nehlídán překonal Žurka pokusem mezi betony. Asistence: Štěpán Jurek, Jakub Kráčalík.
     
    37:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Také Zubři totiž využívají přesilovou hru. RADIM HRADIL podržel kotouč na vrcholu levého kruhu, otočkou si kolem sebe udělal prostor a vystřelil. Jeho pokus se ještě v mezikruží otřel o jednoho z hráčů a skončil v pravém horním rohu vsetínské branky. Asistence: David Buršík, Jan Billa.
     
    25:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Hosté jako blesk z čistého nebe snižují na jednobrankový rozdíl. Jeden z domácích neuhlídal kotouč na pravém křídle vlastního pásma, čímž dal prostor TOBIÁŠI KUCHTOVI. Přerovští byli najednou ve dvou sami před vsetínským gólmanem, kterého Kuchta prostřelil mezi vyrážečku a levý beton. Asistence: Matěj Halík, Adam Holík.
     
    22:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka, druhá branka. JAN MATĚJÍČEK před gólmanem tečoval střelu Jana Hamříka od modré čáry a poslal tak puk přesně k levé tyči. Asistence: Adam Pavlíček, Marek Melenovský.
     
    16:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská přesilovková formace se stáhla do blízkosti brankoviště, vyměnila si kotouč a TOBIÁŠ MOŠNIČKA z levého kruhu poslal puk přesně do vzdálenějšího horního rohu. Valaši tak i ve třetím semifinálovém utkání skórují jako první. Asistence: Marek Melenovský, Jan Hamřík.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 17. Mošnička (Melenovský, Hamřík), 23. Matějíček (Pavlíček, Melenovský), 40. Heinrich (Jurek, Kráčalík), 57. Ürge (Janíček, Hrdý), 60. Heinrich (Melenovský) – 26. Kuchta (Halík, Holík), 38. Hradil (Buršík, Billa), 58. Štíbr (Hradil, Lysoněk)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tesař) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík (C), Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Juráň, Janíček (A), Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Jurek, Ürge, Smetana, Rigo, Melenovský.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Koblížek, Nesvadba (C), Holík, Billa (A), Harásek, Brázda, Veselý, Pekr – Šilhavý, Hanák, Buršík, Halík, Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Kuchta, Hradil, Štíbr (A).
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Václav Šutara, Jakub Koziol — Přemysl Bartek, Dominik Klimek
    thejrc.org