Plzeň – Kladno 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Svítkov 2:4 (kon.) | Letohrad – Dobřany 7:6 (po pr.)
Hostivař – Karviná 4:3 (kon.) | Pardubice – Prachatice 8:0 (kon.) | Kert Park Praha – Hr. Králové 12:1 (kon.)
po prodl.
SK Hokejbal Letohrad
7:6 (2:1, 2:2, 2:3 - 1:0)
TJ Snack Dobřany
Sobota 01.04.2023, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 20. kolo
     
    47:29
    Letohrad právě vstřelil branku! Navzdory zápisu o utkání se do branky hostujícího týmu dostal podle všeho Fukárek, který pouze s velkou nejistotou vyrazil ránu Michala Macháčka. K míčku se před ním dostal nejrychleji FILIP LUX, ten si ho stáhl a s přehledem překonal rozhozeného golmana. Zápas je u konce, pravidlo zlatého gólu bere Dobřanům další naděje v tomto utkání.

    Asistence: Michal Macháček, Vojtěch Bogdány.
     
    41:39
    Dobřany právě vstřelily branku! Po faulu Víta Rozlílka bylo nařízeno trestné střílení, které s přehledem proměňuje forhendovou kličkou JAN KOVÁŘÍK.
     
    40:46
    Letohrad právě vstřelil branku! Z otočky před brankou se prosazuje MICHAL MACHÁČEK. 4 minuty a 14 vteřin před koncem základní hrací doby si domácí opět berou vedení na svou stranu, závěrečná třetina opravdu napětí nepostrádá!

    Asistence: Vojtěch Bogdány, David Halbrštát.
     
    38:55
    Dobřany právě vstřelily branku! Wow, Krch se trefuje zázračně z poloviny hřiště a srovnává skóre! Hodně odvážný pokus, ale jak se říká, odvážným štěstí přeje. Zápas je vyrovnaný a Dobřany si bodovat zaslouží, snad i proto se teď štěstěna přiklonila na jejich stranu a umožňuje jim zůstat i po třetí přesilovce stoprocentní v této herní činnosti.

    Asistence: Václav Šlehofer.
     
    34:03
    Dobřany právě vstřelily branku! Náhodný odražený balónek skončil těsně před golmanem Letohradu a ten po pohotové reakci Šlehofera, který hned našel MARKA RUBNERA, neměl nárok. Rubner zakončil s přehledem a dostává tak Dobřany zpět do kontaktu.

    Asistence: Václav Šlehofer.
     
    31:24
    Letohrad právě vstřelil branku! Rána ONDŘEJE HUBÁLKA hned na úvod třetiny s pořadovým číslem tři dodává klid domácím hokejbalistům, mají náskok již o dva góly a je to vidět i na euforii, kterou na hřišti projevují.

    Asistence: Tomáš Fořt.
     
    26:36
    Letohrad právě vstřelil branku! Suverénní, drtivé, geniální. Tlak domácích hokejbalistů, kterým si opět berou vedení na svou stranu si proměnění bez pochyby zasloužil, po sérii skvělých chytrých přihrávek se prosazuje VOJTĚCH BOGDÁNY.

    Asistence: Vít Rozlílek
     
    23:09
    Letohrad právě vstřelil branku! Do rány Filipa Luxe šáhl MICHAL MACHÁČEK a srovnává stav zápasu na 3:3. Okamžiky dominance dobřanského hokejbalu jsou tedy prozatím u konce, uvidíme, jak se hosté dokáží s rychlou ztrátou vedení vypořádat.

    Asistence: Filip Lux, Vojtěch Bogdány
     
    18:31
    Dobřany právě vstřelily branku! JAN KOVAŘÍK zapisuje necelé dvě minuty po Rudově brance gól také a otáčí stav zápasu. Poměrně z ničeho nic dokázali hosté získat míček ve středu hřiště a akci velmi pohotově zakončit.

    Asistence: Pavel Sloup, Daniel Michálek
     
    16:48
    Dobřany právě vstřelily branku! Ve chvíli, kdy domácí fanoušci skandují "Letohrad jede", Letohrad moc nejede. Přesilovou hru využívá TOMÁŠ RUDA, který před brankou tečoval střílený pas Martina Krcha. Z těsné blízkosti neměl Sterenčák žádnou možnost zakročit.
     
    11:29
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Přece jen hosté přesilovku využili a je to o jediný gól! FILIP MICHEL je zatím hodně aktivní a i tentokrát to potvrdil skvělým náběhem, po které následovala přesná střela přímo nad vyrážečku Sterenčáka. Asistence: Václav Šlehofer, Marek Košňar.
     
    05:00
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Letohradu opět stačila jedna přihrávka a je z toho druhá branka! Fořt za obranou našel nabíhajícího LUKÁŠE LAJČIAKA, který následně z bezprostřední blízkosti zvednul míček pod horní tyč. Asistence: Tomáš Fořt.
     
    00:38
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Přece jen se domácím nakonec zadařilo a dostávají se do rychlého vedení! DAVID HALBRŠTÁT ukázal, jak je to jednoduché, protože přebral přihrávku u modré čáry a následně vymetl pravou šibenice branky soupeře. Asistence: Peter Doskočil, Vojtěch Bogdány.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 1. Halbrštát (Doskočil, Bogdány), 5. Lajčiak (Fořt), 24. Macháček (Lux, Bogdány), 27. Bogdány (Rozlílek), 32. Hubálek (Fořt), 41. Macháček (Bogdány, Halbrštát), 48. Lux (Macháček, Bogdány) – 12. Michel (Šlehofer, Košňar), 17. Ruda (Krch, Rubner), 19. Kovařík (Sloup, Michálek), 35. Rubner (Šlehofer), 39. Krch, 42. Kovářík (TS)


    SK Hokejbal Letohrad: Sterenčák (Novák) – Adamec (A), Anýž (A), Doskočil, Dostál, Krejsa, Lux – Bogdány, Chovanec, Cvejn, Fořt, Halbrštát (C), Hubálek, Kohoutek, Lajčiak, Levý, Macenauer, Macháček, Rozlílek.
    Trenér: Tomáš Friml.

    TJ Snack Dobřany: Košňar (Fukárek) – A. Duchek, D. Kovářík, Šlehofer (A), Sloup (C) – T. Duchek, J. Kovářík (A), Krch, Michálek, Michel, Rubner, Ruda, Stránský, Strejček.
    Trenér: Václav Šlehofer.

    Rozhodčí: Černý, Záhora