Přerov – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 02.04.2023, 12:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Pěkný den ze zlínského Zimního stadionu Luďka Čajky. Na konci prvního dubnového víkendu se zde uskuteční rozhodující pátý zápas semifinále play-off Ligy juniorů mezi týmy HC ZUBR Přerov a VHK ROBE Vsetín. Utkání se původně mělo hrát v Přerově, tam ale provoz ledové plochy skončil už v pátek 31. března. Zubři tak pro vyvrcholení semifinálových bitev museli hledat azyl a našli ho v nedalekém Zlíně.
     
    Oba celky už vědí, jaké to je v play-off hrát rozhodující páté utkání. Vyzkoušely si to ve čtvrtfinále a v klíčovém střetnutí dokázaly uspět. Přerov doma proti Havlíčkovu Brodu, Vsetín na ledě pražské Slavie. Nyní je jisté, že jeden z moravských účastníků Ligy juniorů po dnešním duelu postoupí do finále proti Českým Budějovicím, které v semifinále přehrály Chomutov 3:0 na zápasy. Druhému juniorskému týmu však skončí sezona.
     
    Před 5. zápasem

    Přerov musel ve čtvrtém semifinále, které proběhlo v pátek na Lapači, odvracet vsetínský mečbol. V těžké pozici ale dokázal obstát a vynutil si právě dnešní utkání, které určí vítěze druhé semifinálové série play-off Ligy juniorů. Zubři se před necelými dvěma dny vůbec poprvé v celé sérii prosadili jako první zásluhou Jana Hanáka. Stav 1:0 pro přerovský tým vydržel až do začátku třetí třetiny, kdy srovnal David Heinrich. Nerozhodné skóre pak deset minut před koncem změnil hostující Ludvík Lysoněk a vítězství Zubrů ještě v závěru, při vsetínské hře bez brankáře, pečetil Radim Hradil.
     
    Před 5. zápasem

    Do rozuzlení v netypickém zlínském prostředí tedy série míří za stavu 2:2 na zápasy.

    Semifinále začalo dvěma duely v Přerově. V tom prvním Vsetín udeřil při vlastním oslabení a dlouho to vypadalo, že Zubry hned na úvod bojů o postup do finále dokáže zdolat. Hanáci si ale v závěru pomohli přesilovkami, otočili skóre a nakonec vyhráli 3:1. O den později ale Valaši svého soupeře ani jednou nepustili do vedení. Přerované sice dvakrát dokázali vyrovnat, na Heinrichův gól z času 50:04 už se jim ale zareagovat nepodařilo a Vsetín po vítězství 3:2 srovnal sérii.

    Na Lapači se tým ctící žlutozelenou kombinaci dostal do dvoubrankového náskoku po dvou využitých přesilovkách. Zubři sice během druhé třetiny srovnali, krátce před koncem prostředního dějství ale inkasovali potřetí. Na rozdíl jediného gólu se ve čtvrtečním utkání dokázali dostat ještě jednou, jejich naděje na prodloužení ale definitivně vyhasly po vsetínské trefě do prázdné brány. Valaši se radovali po výsledku 5:3 a o den později mohli semifinále ukončit. To se jim ale nepovedlo a v neděli tak budou muset (nicméně stejně jako Přerov) cestovat na led, kde se jinak střetávají se svým velkým regionálním rivalem.
     
    Sestavy ze 4. semifinále

    Přerov: Žurek – Harásek, Holík, Nesvadba, Koblížek, Veselý, Billa, Pekr, Brázda – Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Šilhavý, Kuchta, Buršík, Hyža, Halík, Štíbr, Hanák, Hradil

    Vsetín: Pavlíček – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík, Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Janíček, Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Melenovský, Smetana, Urge, Juráň, Rigo, Jurek
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek, Holík (C), Nesvadba, Veselý, Billa (A), Brázda – Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Šilhavý, Hanák, Štíbr (A), Halík, Buršík, Hradil, Švejda, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tesař) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík (C), Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Janíček (A), Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Melenovský, Smetana, Urge, Juráň, Rigo, Jurek
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Ondřej Šudoma, Martin Rapák — Jan Vašíček, Henrich Kráľ.
     
    Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, Vsetín v zelenožlutých dresech.
     
    Oba týmy absolvují rozbruslení na hrací ploše.
     
    Oba týmy nastupují na led, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhrál Přerov.
     
    00:19
    Hradilovo nahození na zadní mantinel sebrala vsetínská obrana.
     
    00:47
    Přerov udržel útočné pásmo, Billovo nahození od modré čáry bylo tečováno mimo branku Pavlíčka.
     
    01:28
    Pekr nahodil puk za Pavlíčkovu branku ještě před červenou čárou, Přerovu se píská zakázané uvolnění.
     
    01:43
    Holík se vydal na útočný výpad, Pavlíček proti střele z hranice kruhu bez problému zakročil lapačkou.
     
    02:02
    Štíbr projel po pravém křídle zhruba na úroveň kruhů, odkud vyslal střelu na první tyč. Pavlíček schoval kotouč do lapačky.
     
    02:26
    Vsetínskou střelu zdálky vyrazil Žurek betonem do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici brankáře Přerova.
     
    02:39
    Po vyhraném buly střílel z prostoru mezi kruhy Heinrich, Žurek nebezpečnou střelu po ledě betonem vyrazil před sebe. Vzápětí se na druhé straně natlačil před bránu Billa, Pavlíček kleče ucpal místo u pravé tyče včas.
     
    03:10
    Přerovští nyní dvakrát zahrozili po buly v útočném pásmu. Pavlíček zlikvidoval táhlý pokus Hanáka a poté si poradil i s další střelou Zubrů.
     
    03:50
    Nahození zdálky sklepl Žurek betonem za branku, Zubři budou rozehrávat.
     
    04:32
    Lysoněk zachytil vsetínskou přihrávku ve vlastním obranném pásmu a ujížděl na Pavlíčka. Jeden z obránců Valachů mu ale dokázal puk včas vyseknout.
     
    05:19
    Přerovu se píská zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude před Žurkem.
     
    05:44
    Z pravého kruhu vystřelil Hrdý, Přerovští kotouč dokázali zablokovat. Vzápětí nezachytil dlouhý pas na levém křídle Hanák a je z toho další zakázané uvolnění Zubrů.
     
    06:45
    Vsetín nyní sevřel Přerov v jeho obranném pásmu. Od modré čáry vystřelil Kráčalík, Žurek vyrážečkou přizvedl puk nad horní tyčku. Zanedlouho to zkusil z otočky z pravé strany Melenovský a puk byl ještě těsně před brankářem Zubrů tečován. Naštěstí pro Přerov se ale odrazil mimo Žurkovu branku.
     
    08:13
    V rohu útočného pásma Zubrů se do sebe pustili Hradil a Hamřík. Útočník Přerova povalil obránce Vsetína na led a tím bitka v podstatě skončila. Oba hráči dostanou menší tresty.
     
    08:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Hradil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hamřík – 2 min., hrubost.
     
    08:49
    Holík vymanévroval s pukem u modré čáry a pak přihrál opodál stojícímu Buršíkovi. Ten vystřelil, Pavlíček skryl kotouč na hrudi.
     
    09:10
    Při prudkém nahození Nesvadby od levého mantinelu měl Pavlíček zakrytý výhled, obránce Přerova ale branku vůbec netrefil.
     
    10:13
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    11:56
    Dvě slibné šance Vsetína. Nejprve se až před bránu protáhl Rigo, ale Žurek mu dokázal kotouč hokejkou vypíchnout. Poté obdržel přihrávku zprava volný Matějíček, ale zblízka přerovskou bránu netrefil.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Urge – 2 min., vysoká hůl.
     
    12:29
    Billa nezachytil puk na modré čáře a Vsetín se tak osvobozuje.
     
    12:54
    Hradil se chtěl proháčkovat k Pavlíčkovi, ale bránící soupeři mu puk zvládli vypíchnout. Poté Vsetín vyhodil.
     
    13:24
    Zubři se nyní nemohou dostat do útočné třetiny.
     
    13:54
    Přerov se nyní na chvíli usadil v útočném pásmu. Od modré čáry zkusil nahodit kotouč na bránu Pekr, jeho pokus byl ale tečován na zadní mantinel.
     
    14:11
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    14:54
    Valaši vyhráli souboj o puk ve středním pásmu a z pravého kruhu vystřelil ve vzdálenější tyči Janíček. Žurek musel rychle vytrčit levý beton, kterým kotouč vytěsnil před sebe.
     
    16:11
    Hradil udělal kličku mezi kruhy, ale pak byl zastaven vsetínskými hráči. Na druhé straně se puk doklouzal k Žurkovi a přerovský brankář ho raději schoval pod lapačku.
     
    16:23
    Krátce po buly v útočném pásmu se zmocnil puku Heinrich a zblízka měl dobrou příležitost. Nad pravým kruhem zakončoval na Žurkovu vyrážečku a právě touto částí výstroje brankář Zubrů dokázal kotouč vyrazit.
     
    18:07
    Lysoněk si všiml volného Hradila a adresoval mu kotouč z osy hřiště na pravé křídlo. Hradil po pár krocích vystřelil, ale Vsetínští jeho střelu zablokovali.
     
    18:47
    Velká šance Zubrů! Kolařík dostal kotouč do předbrankového prostoru a Pavlíček jeho pokus vytěsnil před sebe. K dorážce se pak probil důrazný Halík a puk po ledě projel o kousek vedle branky Vsetína.
     
    19:01
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:47
    Stodůlka zdálky nahodil kotouč na Žurka. Ten si připsal rutinní zákrok lapačkou, ze které nicméně puk nepustil. Vhazovat se tak bude před brankou Zubrů.
     
    19:54
    Valaši sice udrželi kotouč v útočném pásmu, ale jeden z nich pak přihrál u modré čáry rukou, což čárovému rozhodčímu neuniklo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce, branka v ní k vidění nebyla. O něco více nebezpečných momentů v útočném pásmu předvedl Vsetín, na Žurka ale v úvodních dvaceti minutách recept nenašel. Krátce před první sirénou pak mohl otevřít skóre útočník Zubrů Kolařík, nicméně i Pavlíček svůj tým podržel.
     
    Druhá třetina začne zhruba ve 13:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrál Vsetín.
     
    20:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hamřík – 2 min., podrážení.
     
    20:41
    Od modré čáry vypálil příklepem z první Holík, kotouč ještě před brankou zřejmě tečoval Kolařík a poté skončil vedle branky Vsetína.
     
    21:30
    Nahození Pekra od modré čáry šlo po ledě. Pavlíček kotouč betony vyrazil před sebe a Kolařík už se poté k dorážce nedostal. Vsetín posléze zvládl vyhodit.
     
    22:26
    Billa věděl, že přesilovka Zubrů spěje ke konci, a tak od modré čáry nahodil kotouč. Valaši ho usměrnili mimo Pavlíčkovu branku.
     
    22:27
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    23:06
    Do útočného pásma se vřítil najetý Hrdý, Přerovští jeho pokus zápěstím ztečovali do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Žurkem.
     
    23:38
    Švejda obdržel nahrávku za obranu a z levé strany postupoval neatakovaný na Pavlíčka. Vsetínský brankář ale střelu na vyrážečku na první tyč dokázal vytěsnit.
     
    23:50
    Zanedlouho dorážel na Pavlíčka zblízka Kuchta, ale vsetínský brankář dál drží čisté konto. To byla další nebezpečná možnost Zubrů.
     
    25:03
    Hamřík na pravém kruhu vyrušil Buršíka a ten tak ve snaze vystřelit zápěstím promáchl.
     
    25:16
    Po úmyslném ofsajdu Přerova se hra stěhuje před Žurka.
     
    25:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Matějíček – 2 min., hákování.
     
    25:48
    Prudký pokus Pekra od modré čáry proletěl kolem klečícího Pavlíčka, ale také kolem vsetínské branky. Valaši pak dokázali vyhodit.
     
    26:37
    Pekrovu střelu z levé strany obětavě zablokoval Urge. Zanedlouho střílel po ledě Holík, Pavlíček sklapl betony včas a puk vyrazil před sebe.
     
    27:07
    Kotouče se v obranném pásmu zmocnil Stodůlka a vyhodil ho až k Žurkovi.
     
    27:42
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    27:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři sice přesilovku nevyužili, zanedlouho se ale dostávají do vedení. Buršík poslal kotouč před vsetínskou bránu, kde se nacházel LUDVÍK LYSONĚK, který úspěšným zakončením ruší bezbrankový stav zápasu. Pavlíček se přesunoval na led marně. Asistence: David Buršík.
     
    28:25
    Přerov mohl vést o dva góly. Kuchta se sice musel s pukem před bránou otáčet, aby si ho dokázal zpracovat. Poté ale vystřelil po ledě a Pavlíček měl co dělat, aby se natáhl levým betonem a kotouč zastavil.
     
    29:39
    Buršík za vsetínskou brankou atakoval Riga a Vsetín si zahraje přesilovku.
     
    29:39
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Buršík – 2 min., krosček.
     
    29:42
    Billa po buly vyhozením rychle osvobodil svůj tým.
     
    30:04
    A další přerovské vyhození, tentokrát od Štíbra.
     
    30:21
    Mošnička prošel přes modrou čáru, jeden z jeho spoluhráčů byl ale rychlejší a Valachům se tak píská ofsajd.
     
    30:45
    Heinrich prošel až mezi kruhy a vystřelil. Žurek dokázal střelu mířící do horní části branky zastavit lapačkou.
     
    31:11
    Stodůlka vjel do útočného pásma, nicméně jeden z přerovských beků ho na poslední chvíli dokázal zastavit. Žurek tak pro tuto chvíli zůstal bez práce.
     
    31:39
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    31:59
    Od levého mantinelu vystřelil k bližší tyči Urge, Žurek vyrážečkou srazil kotouč do rohu kluziště.
     
    32:23
    Hyža posílal dobrou přihrávku do slotu, tam se ale nikdo ze Zubrů nenacházel. Vsetín si poté nepohlídal přechod přes útočnou modrou čáru a rozhodčí mu odpískal ofsajd.
     
    32:56
    Vsetín byl blízko vyrovnání! Bekhendový pokus Žurek vytěsnil pouze před sebe a k dorážce se zblízka u levé tyče dostal Mošnička. Přerovský brankář se ale dokázal k brankové konstrukci natáhnout betonem a právě ten obránce Valachů nezvládl přehodit. To byla velká šance Vsetínských.
     
    34:39
    Kolařík se už už chystal vystřelit po zpětné nahrávce na pravý kruh, v rozhodující chvíli mu ale kotouč přeskočil hokejku.
     
    35:17
    Zubři už poněkolikáté posílali puk od zadního mantinelu před bránu, jenže situace je stále stejná. Před Pavlíčkem nikdo z Přerovských opět neoperoval.
     
    35:52
    Obrovská šance Zubrů! Brázda vyslal do samostatného úniku Lysoňka. Ten tváří v tvář brankáři zvolil střelu mezi betony, nicméně Pavlíček dokázal udržet puk před brankovou čárou a předvedl skvělý zákrok.
     
    36:54
    V útočném pásmu Přerova utržil nějaký nepříjemný šrám Štíbr. Po chvíli se zvedl z ledu, na tom ale pravděpodobně zůstal zub, který přerovskému útočníkovi vypadl. Vedle toho se zřejmě kousek plochy zbarvil krví, ledaři to tak musejí uklidit.
     
    37:01
    Přerov nedokázal odklidit kotouč z obranného pásma. Od modré čáry tak vystřelil Melenovský, Žurek kotouč srazil do rohu kluziště.
     
    38:14
    Brázda se vydal z pozice obránce dopředu, nicméně dostal se až moc blízko vsetínské brance, takže nakonec nemohl ani zakončit.
     
    38:45
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    38:50
    Vsetínskou střelu z levé strany po buly zastavuje Žurek.
     
    39:02
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:13
    Další samostatný únik Lysoňka a znovu famózní Pavlíček. Vsetínský brankář tentokrát zastavil pokus, který přerovský útočník nasměroval mezi jeho tělo a vyrážečku. Volný prostor zvládl ucpat v pravou chvíli.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Zatím jediný gól pátého semifinále padl ve 28. minutě, kdy se z prostoru před brankou prosadil přerovský Ludvík Lysoněk. Stejný hráč poté mohl klidně zkompletovat hattrick, ze dvou samostatných úniků si ale na brankáře Vsetína Pavlíčka ani jednou nepřišel. Zubři tak po 40 minutách hry vedou 1:0.
     
    Třetí třetina začne zhruba ve 14:05 a slibuje napínavou podívanou.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli začne třetí třetina zápasu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrál Vsetín.
     
    40:08
    Vsetínu se píská icing.
     
    40:20
    Z pravého kruhu to zkusil Lysoněk, trefil jen nohu před sebou stojícího soupeře.
     
    40:47
    Ofsajd Vsetína.
     
    41:12
    Halíkovu přihrávku si Hanák nedokázal pořádně zpracovat, jinak by jel sám na Pavlíčka.
     
    41:45
    Kuchta vystřelil z levé strany po dobré práci Šilhavého, který zavezl kotouč do útočné třetiny. Kuchta ale pravou tyč vsetínské branky minul.
     
    42:18
    Kuchta si najel od zadního mantinelu na pravé křídlo, odkud vystřelil z otočky. Pavlíček si u tyče připsal snadný zákrok.
     
    43:22
    Vsetín se udržel v útočném pásmu, ale všechny jeho pokusy byly buď zblokované, nebo nepřesné.
     
    44:12
    Nahození Velikovského od modré čáry tečoval mezi kruhy stojící Urge. Vznikla z toho šance Valachů na vyrovnání skóre. Žurek se v poslední chvíli dokázal natáhnout pravým betonem a kotouč vyrazil. Poté se ještě před bránu probíjel Janíček, ale v osudné chvíli mu kotouč ujel dál od hokejky, takže nemohl vystřelit.
     
    45:31
    Na druhé straně se protáhl před Pavlíčka Švejda, ale střelou tahem vzdálenější tyčku vsetínské branky minul. Teď měli možnost také Zubři.
     
    46:51
    Pekr vyhrál bruslařský souboj s Heinrichem v obranném pásmu Přerova a Vsetínu tak čárový rozhodčí píská icing.
     
    47:09
    Melenovský projel podél zadního mantinelu a poté našel nad levým kruhem obránce Hamříka. Jeho střelu Žurek vkleče ukryl ve výstroji.
     
    47:36
    Od modré čáry napřáhl Mošnička a vyslal pokus příklepem po ledě. Zubry nyní zachránila pravá tyčka, Žurek se jen ohlédl.
     
    48:12
    Přerov se vymanil ze sevření v obranném pásmu jen za cenu icingu.
     
    48:40
    Hanák objel vsetínskou branku, ale poté neprocpal kotouč do slotu přes dvojici bránících protihráčů.
     
    49:08
    Štíbr ztratil puk u obranné modré čáry a nabídl tak šanci Jurkovi. Ten si rozhýbal Žurka, nicméně poté už se dostal do příliš ostrého úhlu. Přesto ještě zakončil, Žurek v polosedě vyrazil kotouč před sebe, k dorážkám už se Valaši nepropracovali.
     
    50:23
    Střelu Kolaříka Pavlíček chytil do lapačky a ještě stačil rozehrát.
     
    50:52
    Hanák jel do souboje jeden na jednoho na Hamříka, ale ten mu puk ještě před pokusem o kličku zvládl vypíchnout.
     
    51:50
    Zubři drží kotouč ve svém obranném pásmu.
     
    52:03
    Pavlíček nyní zákrokem přerušil hru, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    52:27
    Lysoněk u kotouče rychleji nebyl a Přerovu se píská icing.
     
    52:54
    Kolařík to na levém kruhu zkusil přes bránícího soupeře, ten si nicméně připsal dobrý blok nohama.
     
    53:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Hanák – 2 min., podrážení.
     
    53:53
    Koblížek nevyhodil puk a Vsetín se usadil v útočném pásmu. Střela Kráčalíka od modré čáry byla tečovaná a odrazila se od zadního mantinelu přímo před Žurka. Ten raději lapačkou přerušil hru.
     
    54:32
    Urge si zpracoval kotouč mezi kruhy, ale bekhendem poté přerovskou branku přestřelil.
     
    55:01
    Jeden z Přerovských nyní vyhodil kotouč odrazem o plexisklo mimo hrací plochu. Rozhodčí nařizují buly v útočném pásmu Vsetína.
     
    55:21
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    55:59
    Švejda přihrál na osu hřiště, respektive mezi kruhy, najetému Kuchtovi, nicméně toho lapačkou parádně vychytal Pavlíček, který tak drží vsetínské akcie v tomto zápase nad vodou.
     
    57:14
    Z nahození Hamříka od modré čáry Žurek zřejmě vůbec nic neviděl, vsetínský obránce ho ale trefil přímo do betonů.
     
    58:02
    Poblíž Pavlíčka nyní zahrozil Šilhavý, ale brankář Vsetína tuto situaci dokázal úspěšně vyřešit.
     
    58:26
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:26
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    58:26
    Konec oddechového času.
     
    58:35
    Pavlíček je na střídačce, Vsetín to zkouší v šesti mužích do pole.
     
    58:56
    Janíček posílal puk do prostoru před bránou. Tam se kotouč několikrát odrazil, až se dostal do Žurkovy moci.
     
    59:14
    Přerov nyní docílil branky, ale té předcházela přihrávka rukou, takže rozhodčí gól po poradě neuznali. Ještě předtím nicméně Štíbr trestuhodně neposlal kotouč do zcela prázdné brány.
     
    59:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři nyní vyhráli důležitý souboj u mantinelu ve vlastním obranném pásmu. Kotouč poté od Hradila obdržel na levé křídlo MICHAL ŠILHAVÝ a střelou kousek nad ledem ho poslal do vsetínské branky, která už byla znovu prázdná. Asistence: Radim Hradil.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Přerov dokázal ve třetí části ustát vsetínský nápor i všechny šance Valachů. Ti v závěru sáhli ke hře bez gólmana, ani během ní se ale neprosadili. Výhru Zubrů pak do prázdné brány v posledních sekundách pojistil Michal Šilhavý. Přerov tak poráží Vsetín 2:0, v semifinále play-off Ligy juniorů vítězí 3:2 na zápasy a postupuje do finále. V něm se utká s Českými Budějovicemi.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek neděle. (14:40:56)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 28. Lysoněk (Buršík), 60. Šilhavý (Hradil)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Pekr, Koblížek, Holík (C), Nesvadba, Veselý, Billa (A), Brázda – Hyža, Svoboda, Lysoněk, Kolařík, Šilhavý, Hanák, Štíbr (A), Halík, Buršík, Hradil, Švejda, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tesař) – Mošnička, Zedek, Šedlbauer, Fojtík (C), Kráčalík, Hamřík, Velikovský – Janíček (A), Matějíček, Hrdý, Stodůlka, Heinrich, Melenovský, Smetana, Urge, Juráň, Rigo, Jurek
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Ondřej Šudoma, Martin Rapák — Jan Vašíček, Henrich Kráľ

    Diváci: 176
    bahis siteleri