St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:1 (kon.) | Toronto – Detroit 2:5 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
New Jersey Devils
Pondělí 03.04.2023, 01:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Nico HISCHIER - 6:1
     
    59:46
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak to opravdu naštve, protože Connor Hellebuyck čtrnáct sekund před koncem přichází o čisté konto! Postaral se o to NICO HISCHIER, který si před bránou šikovně zpracoval těžkou přihrávku a následně prostě dotlačil puk do sítě. Kus gumy nakonec prošel mezi betony domácího brankáře. Asistence: Jack Hughes, Jesper Bratt.
    54:10 Nikolaj EHLERS - 6:0
     
    54:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nakonec je přesilovka využita a je určitě hotovo! Mark Scheifele číhal u levé tyče, kde nakonec nic nevymyslel, proto objel branku a poté přenesl hru na NIKOLAJE EHLERSE, který bleskovou střelou dopravil kotouč do sítě a podruhé se zapsal na střeleckou listinu. Asistence: Mark Scheifele, Josh Morrissey.
    50:19 Pierre-Luc DUBOIS - 5:0
     
    50:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Ďáblové sice tlačili, branku však nedali a nyní inkasují popáté! Winnipeg v útočném pásmu předvedl výbornou kombinaci, nakonec klíčovou přihrávku přes střed vymyslel Josh Morrissey, který tak vybídl k zakončení PIERRA-LUCA DUBOISE, jenž nedal brankáři žádnou šanci k zákroku. Asistence: Josh Morrissey, Dylan DeMelo.
    30:34 Kyle CONNOR - 4:0
     
    30:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí stále navyšují vedení, už je to o čtyři branky! Stíhačky úspěšně vybojovali kotouč za brankou soupeře, do mezikruží ho následně poslal Pierre-Luc Dubois a následovala prudká střela KYLEA CONNORA, na kterou brankář New Jersey nestihl zareagovat. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    22:42 Morgan BARRON - 3:0
     
    22:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MORGAN BARRON při trestném střílení nic nevymýšlel a prostě poslal kotouč mezi betony Vítka Vaněčka. Winnipeg tak skvěle vstupuje do druhé části a vede už 3:0.
    16:15 Nino NIEDERREITER - 2:0
     
    16:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Devils pokazili rozehrávku a doplácí na to! Díky tomu před bránou tečoval přihrávku Blake Wheeler, ale to český brankář ještě vychytal. Na dorážku NINA NIEDERREITERA už ale byl krátký. Asistence: Blake Wheeler, Vladislav Naměstnikov.
    04:59 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    04:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets skórují jako první a jdou do vedení! Blake Wheeler výborně zapracoval v rohu, kde vyhrál souboj proti dvěma protihráčům a následně poslal kotouč před bránu, kde číhal NIKOLAJ EHLERS, který z první zakončil mimo dosah Vítka Vaněčka. Asistence: Blake Wheeler, Nate Schmidt.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Ehlers (Wheeler, Schmidt), 17. Niederreiter (Wheeler, Naměstnikov), 23. M. Barron (TS), 31. Connor (Dubois), 51. Dubois (Morrissey, DeMelo), 55. Ehlers (Scheifele, Morrissey) – 60. Hischier (J. Hughes, Bratt)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey (A), DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Dubois, Scheifele – Ehlers, Naměstnikov, Wheeler – Niederreiter, Lowry (A), Appleton – M. Barron, Stenlund, Kuhlman.
    Trenér: Rick Bowness.

    New Jersey Devils: Vaněček (41. Blackwood) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Bahl, Severson – Meier, Hischier (C), Mercer – Palát (A), J. Hughes (A), Bratt – Tatar, Haula, J. Boqvist – Wood, M. McLeod, Šarangovič.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Rooney, Chmielewski – Galloway, Toomey
    bahis siteleri