St. Louis – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (kon.) | Columbus – Ottawa 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:1 (kon.) | Toronto – Detroit 2:5 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 1:4 (kon.) | Calgary – Anaheim 5:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:5 (1:3, 0:0, 1:2)
Detroit Red Wings
Pondělí 03.04.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Dylan LARKIN - 2:5
     
    57:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! DYLAN LARKIN od levého mantinelu vyhodil puk přes celé kluziště a ten zamířil až do odkryté branky. Jeho cestu ještě kontroloval Perron, jenž si ale nedovolil sebrat hattrick svému kapitánovi a puku se nedotkl. Bez asistence.
    50:16 Dylan LARKIN - 2:4
     
    50:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tvrdý direkt pro Leafs, kteří znovu prohrávají o dvě branky! Samsonov si dokázal poradit se střelou Chiarota z modré čáry, která byla možná i tečovaná. Ve výsledku je to jedno, protože na dorážku DYLANA LARKINA už nestačil – 2:4. Asistence Ben Chiarot a Moritz Seider.
    46:00 John TAVARES - 2:3
     
    46:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se na dostřel! Rielly to po kombinaci s Nylanderem a Matthewsem zkusil znovu a jeho ránu před brankou přizvedl JOHN TAVARES nad dosah Nedeljkovice. Asistence: Morgan Rielly a Auston Matthews.
    19:22 Dylan LARKIN - 1:3
     
    19:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings vedou už o dvě branky! Gól do šatny Torontu vstřelil DYLAN LARKIN, který po přistrčení spoluhráče pálil z levého kruhu přesně. Celé to ale způsobila nepřesná přihrávka Tavarese k mantinelu pro Nylandera, jehož okamžitě napadala trojice hostujících hráčů – 1:3. Asistence: Dominik Kubalík a Olli Määttä.
    12:45 Jonatan BERGGREN - 1:2
     
    12:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    A to teď bude domácí hráče mrzet, protože skóre se mění nad druhé straně! JONATAN BERGGREN si na útočné modré převzal vysoký oblouček Hägga, oklamal Brodieho a dostal se do úniku. Ten zakončil střelou o tyčku a Detroit tak znovu vede. Asistence: Robert Hägg a Lucas Raymond.
    07:33 Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    07:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Zdá se, že v přesilovce už se to nestihlo, to ale CALLEHO JÄRNKROKA nezajímá. Švédský útočník dostal od Abruzzeseho puk do mezikruží, odkud dorážkou své vlastní střely překonal Nedeljkovice. Asistence: Nick Abruzzese a Connor Timmins.
    01:30 Olli MÄÄTTÄ - 0:1
     
    01:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hosté rázem vedou! OLLI MÄÄTTÄ po buly vyrazil směrem k modré čáře, sebral puk mezi obránci Toronta a ujel vstříc brance. Před ní se podíval, zamířil a propálil Murrayho. Bez asistence.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 8. Järnkrok (Abruzzese, Timmins), 46. Tavares (Rielly, Matthews) – 2. Määttä, 13. Berggren (Hägg, Raymond), 20. Larkin (Kubalík, Määttä), 51. Larkin (Chiarot, Seider), 58. Larkin


    Toronto Maple Leafs: M. Murray I (17. Samsonov) – Rielly, L. Schenn, Timmins, Holl, Brodie, Liljegren – Bunting, Matthews, Järnkrok – Kerfoot, Tavares, W. Nylander – Zohorna, Kämpf, Lafferty – Aston-Reese, Simmonds, Abruzzese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Hellberg) – Walman, Seider, Chiarot, Edvinsson, Määttä, Hägg – Kubalík, Larkin, Perron – Copp, Raymond, Erne – Veleno, P. Suter, Berggren – Chiasson, Luff, Kasper.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Furlatt, Lambert – Shewchyk, Murchison
    bahis siteleri