New Jersey – Buffalo 6:2 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Tampa – Toronto 3:4 (kon.) | Boston – Washington 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:5 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:2 (po pr.) | Vegas – Seattle 4:1 (kon.)
Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (0:3, 0:1, 3:1) Stav série: 3:3
HC Dynamo Pardubice
Středa 12.04.2023, 17:00 • Werk arena, Třinec • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Lukáš RADIL - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vypadalo to, že Nestrašil nakonec dokázal odzbrojit Radila a rozjet útočnou akci, ale hosté odzbrojili Daňa a nakonec LUKÁŠ RADIL poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Robert Kousal. Stav utkání 3:5.
     
    57:15
    Jeřábkovo zakončení bekhendem se jen těsně nevešlo mezi tři Willovy tyče.
    53:27 Andrej NESTRAŠIL - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přeci jen to byla branka, dámy a pánové. Čas se vracel z hodnoty 53:43, kdy byla ohlášená komerční přestávka, na čas 53:27, kdy puk z hole ANDREJE NESTRAŠILA přešel brankovou čáru. Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička. Stav utkání 3:4.
     
    53:43
    Probíhá komerční přestávka a hlavní rozhodčí dnešního zápasu si šli na pokyn videorozhodčího prohlídnout videozáznam hry. Podle mého názoru jdou prozkoumat, zda Nestrašilovo zakončení nepřekročilo brankovou čáru.
     
    53:30
    Neuvěřitelný tlak Ocelářů v závěru početní převahy! Daňova střela a Nestrašilovo zakončení z vrcholu brankoviště po rychlé kombinaci domácích, to byly střely s brankovými parametry, ale Will nemusí lovit další puk z vlastní sítě.
     
    52:04
    Marinčin – Hrňa a Chmielewski střílí z první z vrcholu pravého kruhu. Kotouč prosvištěl kolem vikýře pardubické branky.
     
    51:29
    Které teď podpořil Jan Košťálek (PCE) tím, že si nepohlídal vyhození z obranného pásma. Kotouč z jeho hole končí čistě v hledišti, za což je menší trest.
    49:10 Libor HUDÁČEK - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ale pokračovali v útočném snažení a jsou odměněni druhou brankou ve Willově síti. LIBOR HUDÁČEK vyvážel puk z rohu, snažil se nahrát někomu v lepší střelecké pozici, ale kotouč zablokoval pardubický bránící hráč. Hudáček tak vystřelil sám a puk končí ve Willově brance. Asistence: Karlis Čukste. Stav utkání 2:4.
     
    49:00
    Hudáček potáhl puk v akci dva na jednoho a následně těsně minul Willovu branku, když mu v zakončení lehce utekl puk.
     
    48:28
    Marinčin poslal od modré puk po pravém hrazení Daňovi, který z otočky snad poslepu vybídl k druhé brance v zápase na levý kruh Smithe. Tentokrát však kanadský obránce zamířil do boční sítě.
     
    47:21
    Hrňa zaváhal a nechal uniknout po levém křídle Sedláka. Ten se natlačil před Marinčina do zakončení, ale třinecký obránce mu nedal moc prostoru. Hostující útočník neměl, jak zakončit a situaci si pokryl Mazanec.
     
    45:42
    Marcinko od pravé tyče chtěl dát puk křížně přes brankoviště na pravý kruh Nestrašilovi. Puk byl zadržen před brankou, odkud dorážel ve velké šanci Daňo, ale Will kryje a přerušuje.
     
    45:25
    Daňo hned po vyhraném buly v útočném pásmu střílel a následně šel pro puk za branku a přepadl při tom přes Petera Čerešňáka (PCE). Ten je vyloučen za podrážení, i když se tomu vehementně diví. Přesilovka pro Třinec.
     
    43:04
    Po vstřelené brance domácích vznikla rozmíška v rohu obranného pásma Pardubic, kterou teď museli řešit rozhodčí. Ti situaci vyřešili tak, že Andreje Nestrašila (TRI) a Roberta Kousala (PCE) poslali na dvě minuty na trestnou lavici, oba za hrubost. Následně si ještě předchozí situaci vysvětlovali Hudáček se Zohornou.
    43:04 Adam SMITH - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Libor Hudáček teď povozil Zohornu na kolotoči, prakticky kolem celého pásma, uhájil modrou čáru a namířil si to před pardubickou branku. Hudáček celou situaci ustál, byť Zohorna používal velice aktivně hokejku. V předbrankovém prostoru poslal puk doleva na ADAMA SMITHE, který měl snadnou pozici a poslal puk do sítě. Asistence: Libor Hudáček, Martin Marinčin. Stav utkání 1:4.
     
    39:16
    Pokračovala útočná aktivita hostů v pásmu před Mazancem, kterou utnul až faul Andreje Nestrašila (TRI), který je vyloučen za podrážení. Následně si ještě vyloučený hráč situaci vysvětloval se Sedlákem.
     
    38:55
    Hostující euforii ještě mohl podpořit Hyka, který se natlačil před Douderu a unikal sám na Mazance. Doudera se o něj postaral celkem ostře, ale dle rozhodčích ve shodě s pravidly.
    38:31 Tomáš ZOHORNA - 0:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neštěstí na domácí straně demonstruje čtvrtý puk v třinecké síti. Domácí se snažili o tlak v útočném pásmu, Marcinkovu přihrávku v obranné třetině vystihl Kousal, Jeřábkovi se ho nepodařilo zachránit ani za cenu faulu a následný únik tři na jednoho zakončil TOMÁŠ ZOHORNA přesnou střelou. Asistence: Robert Kousal. Stav utkání 0:4.
     
    37:44
    Radil poté, co Pardubice vyhrály buly v útočné třetině, udělal takový půloblouk a z rohu nahrál Kousalovi v ideální pozici na slotu. Mazanec zachraňuje Třinec od čtvrté inkasované branky.
     
    30:35
    Zohorna dostal puk na pravý kruh a využil Radilovy clony k ohrožení Mazancovy branky. Domácí gólman byl překonán, ale Třinecké od čtvrtého puku ve vlastní síti zachránila horní tyč.
     
    30:23
    Když se zdálo, že se domácí už ubránili a podniknou něco dopředu, přišlo držení Marka Daňa (TRI) a první přesilová hra v zápase pro hosty.
     
    26:33
    Jednoduchá akce domácích. Růžička dostal puk z pásma na Marcinka, který jel dva na jednoho s Daněm a druhý jmenovaný pak svižně protáhl z levého kruhu Willa.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Oceláři Třinec:
    ze hřiště odchází Ondřej Kacetl, přichází Marek Mazanec.
     
    14:13
    Tvrdý zákrok Adama Musila (PCE) v útočném pásmu, kde poslal na mantinel Jeřábka. Druhá přesilovka po Třinec. Po tomto zákroku ještě vznikla v obranném pásmu domácích mela, v níž byl aktivní Čukste s Dvořákem, ale Musil je jediným vykázaným hráčem.
    13:13 Tomáš VONDRÁČEK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se zase prosazují a zase velmi jednoduchým způsobem. Paulovič zatáhl puk do útočného pásma, u levého mantinelu se s kotoučem otočil a poslal jej na modrou Košťálkovi, jehož svižné nahození odrazil do sítě úplně volný TOMÁŠ VONDRÁČEK. Asistence: Jan Košťálek, Matej Paulovič. Stav utkání 0:3.
    04:42 Daniel RÁKOS - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Čerešňák vezl puk po levém mantinelu a nebyl dostatečně pevně bráněn třineckou defenzivou. Podařilo se mu zajet za Kacetlovu branku a následně poslat puk do slotu, kam si sjel DANIEL RÁKOS a podruhé překonal Kacetla. Asistence: Peter Čerešňák, Robert Říčka. Stav utkání 0:2.
    03:40 Ondřej VÁLA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tlak Pardubic pokračoval. Kacetl byl rozhozený soubojem, který probíhal u jeho pravé tyči, a do jeho sítě zaplulo nahození ONDŘEJE VÁLY od modré čáry. Asistence: Robert Kousal, Tomáš Zohorna. Stav utkání 0:1.
     
    02:22
    Další obrovská šance po střele Voženílka z pravého kruhu, kterou se snažil dorážet Chmielewski za rozhozeného Willa. Následně ještě sebral odražený puk Marinčin, ale střílel nad.
     
    02:13
    Marinčin nabil na levý kruh Hudáčkovi a jeho pumelenice z první končí na horní tyči.
     
    00:34
    Kotouč se dostal až za Willovu branku, kde v následujícím souboji fauloval Tomáš Dvořák (PCE) a Oceláři mají po půlminutě první přesilovku v zápase. Důvodem je sekání.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 44. Smith (Hudáček, Marinčin), 50. Hudáček (Čukste), 54. Nestrašil (Marcinko, M. Růžička) – 4. Vála (R. Kousal, Zohorna), 5. Rákos (Čerešňák, Říčka), 14. Vondráček (Košťálek, Paulovič), 39. Zohorna (R. Kousal), 59. Radil (R. Kousal)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (21. Mazanec) – Marinčin, Smith, Čukste, J. Jeřábek, Mar. Adámek, Doudera, Kaňák – M. Růžička (C), Marcinko (A), Chmielewski – Kurovský, M. Roman, Nestrašil – Daňo, Voženílek, Hudáček – Hrňa, Dravecký (A), Svačina.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Dynamo Pardubice: Will (Frodl) – Košťálek, T. Dvořák, Čerešňák, D. Musil, J. Kolář (A), Vála, Hrádek – Hyka, L. Sedlák, Cienciala – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Vondráček, Poulíček (C), A. Musil – Paulovič, Rákos, Říčka.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: A. Jeřábek, Pražák – J. Ondráček, Rampír

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 4 3 Pardubice
    #1 Neděle 02.04.2023 • 17:00
    Pardubice - Třinec 4:2
    #2 Pondělí 03.04.2023 • 18:00
    Pardubice - Třinec 0:3
    #3 Čtvrtek 06.04.2023 • 17:00
    Třinec - Pardubice 2:1
    #4 Pátek 07.04.2023 • 17:00
    Třinec - Pardubice 0:2
    #5 Pondělí 10.04.2023 • 17:00
    Pardubice - Třinec 2:4
    #6 Středa 12.04.2023 • 17:00
    Třinec - Pardubice 3:5
    #7 Pátek 14.04.2023 • 17:00
    Pardubice - Třinec 1:2
    bahis siteleri