Chorvatsko – Island 6:2 (kon.) | Izrael – Gruzie 3:7 (kon.) | Španělsko – Austrálie 8:1 (kon.)
konec
Španělsko
8:1 (2:0, 4:0, 2:1)
Austrálie
Pondělí 17.04.2023, 19:30 • Pista de Hielo Madrid • Mistrovství světa - II. A Divize • 2. kolo
Partner:
     
    51:25
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vedou o sedm branek! Ke třem asistencím přidává vstřelený gól ALEJANDRO BURGOS – 8:1. Asistence: Alejandro Carbonell a Oriol Rubio.
    50:46 Vadim VIRJASSOV - 7:1
     
    50:46
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Španělskému brankáři se omlouvám, evidentně jsem mu čisté konto zakřikl. Casey Kubara našel přihrávkou zpoza branky zcela volného VADIMA VIRJASSOVA a naturalizovaný Estonec zblízka poslal kotouč do brankové síťky. Asistence: Casey Kubara a Kieren Webster.
    46:15 Alejandro CARBONELL - 7:0
     
    46:15
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ALEJANDRO CARBONELL završuje hattrick! Od modré čáry vypálil Bruno Baldris, který trefil horní tyčku. Puk se pak odrazil do betonů klečícího Kimlina a zůstal před brankovou čáru. Pohotový Carbonell ho následně posunul za ní a zvyšuje tak na 7:0. Asistence: Bruno Baldris a Alejandro Burgos.
    37:19 Gaston GONZALEZ - 6:0
     
    37:19
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli krásnou souhru, která končí dalším gólem! Jaime Capillas v útočném pásmu posunul puk na GASTONA GONZALEZE, jehož obránci Austrálie nezachytili a domácí útočník jel sám na Kimlina, kterého překonává forhendovým blafákem – 6:0. Asistence: Jaime Capillas a Adrian Torralba.
    35:32 Gaston GONZALEZ - 5:0
     
    35:32
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé dnes poprvé využívají přesilovku a zvyšují už na 5:0! Oriol Rubio nahodil zleva puk na branku. Kimlin ho betonem vyrazil jen ke GASTONOVI GONZALEZOVI, který měl už snadnou práci. Asistence: Oriol Rubio a Alejandro Carbonell.
    22:56 Alejandro CARBONELL - 4:0
     
    22:56
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Další gól Španělů a opět ho dává kapitán týmu ALEJANDRO CARBONELL! Přihrávku od pravého mantinelu mu adresoval Oriol Rubio. Carbonell už byl úplně sám před Kimlinem, kterého překonal kličkou do bekhendu. Asistence: Oriol Rubio a Alejandro Burgos.
    20:38 Alejandro CARBONELL - 3:0
     
    20:38
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Skvělý nástup domácích do druhé třetiny! Už po 38 sekundách zvyšuje na 3:0 ALEJANDRO CARBONELL, kterého uvolnil Burgos a kapitán Španělska zamířil zblízka pod horní tyčku. Asistence: Alejandro Burgos.
    15:30 Jaime CAPILLAS - 2:0
     
    15:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! Do útočného pásma se dostal JAIME CAPILLAS, který se prosadil chytrou střelou z mezikruží, jež schoval za bránícího hráče. Kotouč zapadl k pravé tyčce z Kimlinova pohledu – 2:0. Asistence: Arturo Guerra.
    13:45 Jaime De BONILLA - 1:0
     
    13:45
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Obránce JAIME DE BONILLA si sjel na levý kruh, kam přišla přihrávka z rohu kluziště. Mladý hokejista, který působí ve Švédsku, zamířil zápěstím k bližší tyčce a Kimlin na jeho střelu nedosáhl. Asistence: Jaime Capillas a Adrian Torralba.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. De Bonilla (Capillas, Torralba), 16. Capillas (Guerra), 21. Carbonell (Burgos), 23. Carbonell (Rubio, Burgos), 36. Gonzalez (Rubio, Carbonell), 38. Gonzalez (Capillas, Torralba), 47. Carbonell (Baldris, Burgos), 52. Burgos (Carbonell, Rubio) – 51. Virjassov (C. Kubara, Webster)


    Španělsko: Barbo (Reina) – Baldris (A), García (A), De Bonilla, Guerra, Escartin, Calvo, Fernández, Encinar – Burgos, Carbonell (C), Rubio – Gonzalez, Capillas, Torralba – Donath, Muratet, Granell – Zaballa, Basile, Munoz.
    Trenér: Luciano Basile

    Austrálie: Kimlin (Smart) – Haselhurst, B. Kubara, Pataky, Kennedy, McGregor, Lodge, Woodman (A), Malloy (C) – Darge, C. Kubara, Caruana – Landa, Todd (A), Taylor – Manwarring, Newmark, T. Kubara – Webster, Camenzind, Virjassov.
    Trenér: Matti Luoma

    Rozhodčí: Terakado (JPN) – Fuchs (SUI), Hašimoto (JPN)

    Diváci: 967
    bahis siteleri