Kanada – Německo 8:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 2:5 (kon.) | Slovensko – Švédsko 3:5 (kon.)
Norsko – Švýcarsko 0:5 (kon.)
konec
Norsko
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
Švýcarsko
Pátek 21.04.2023, 20:00Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! I tak je to 5:0. Švýcaři se dostali lehce do třetiny protivníka, tam MATTEO WAGNER vypálil přes obránce hezky ke vzdálenější tyči lehce nad ledem a Lundberg tak přijde o čisté konto, jež mohl vychytat, kdyby vydržel bez inkasované branky ještě 46 sekund. Asistence: Endo Meier.
     
    31:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Střela od modré, která se ujala. Autorem branky je ERIC SCHNELLER. Schneller zamíchal s kotoučem, vyslal ho směr brána a díky clonícím spoluhráčům skóroval počtvrté. Asistence: Jamiro Reber, Rico Gredig.
     
    27:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Krásný brejk Švýcarů. Ti se v situaci 5 na 5 vydali na zteč a přečíslili soupeře dva na jednoho. JAN DORTHE prostřelil brankáře mezi betony. Asistence: Jamiro Reber, Danijl Ustinkov.
     
    12:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Využitá přesilovka, Autorem branky je RAFAEL MEIER. Ten si vzal kotouč v rohu, vyjel s ním až do slotu a vypálil přesně na první tyč, překonal Bjorngaarda.
     
    07:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Autorem branky je ANDRO KADERLI. Asistence: Rico Gredig, Leon Muggli.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 8. Kaderli (Gredig, Muggli), 13. R. Meier (Braillard, S. Meier), 28. Dorthe (Reber, Ustinkov), 32. Schneller (Reber, Gredig), 60. Wagner (E. Meier)


    Norsko: Björnsgaard (32. Lundberg) – Lafton, Solberg, Amundsen, Hagen, Semmerud-Garcia, Stöen, Översveen – Bah, Evensen, Sjöthun – Karlsen, Granath, Vatne – Klungtveit, Sandnes, Indergaard – Myhre, Langland, Sätre.
    Trenér: Christer Nylund

    Švýcarsko: Huet (Kirsch) – Bünzli, Ustinkov, Rhyn, Schneller, Muggli, Balestra, Martin – Braillard, Graf, S. Meier – Gredig, R. Meier, Kaderli – Zehnder, Wagner, E. Meier – Reber, Dorthe, Pedrazzini.
    Trenér: Marcel Jenni

    Rozhodčí: Brander, Kika – Nordlander, Rampír

    Diváci: 2126
    bahis siteleri