Táborsko – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Karviná – Prostějov 5:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
5:0 (2:0)
1. SK Prostějov
Neděle 07.05.2023, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Karviná právě vstřelila branku!
    Krásná akce domácích! Bartl z pravé strany poslal míč do středu na Boháče, ten vybídl k centru AMARA MEMIČE, který všechny překvapil a pravačkou napálil míč do brány – 5:0!
     
    55
    Karviná právě vstřelila branku!
    Standardní situace dnes domácím jdou! Po dalším rohovém kopu zůstal na zadní tyči nehlídaný SEBASTIAN BOHÁČ a hlavou zvýšil domácí náskok na 4:0!
     
    47
    Karviná právě vstřelila branku!
    Slezané mají podobný vstup jako v prvním poločase! Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Memič, jeho střelu pod břevno vyrazil na břevno brankář Vejmola, následně vznikl závar před brankou, který proměnil ve třetí gól SEBASTIÁN BOHÁČ, když hlavou dorazil míč za brankovou čáru – 3:0!
     
    31
    Karviná právě vstřelila branku!
    Prostějov se prezentoval dobrou hrou, ale přišel průnik Mikuše po pravé straně a zpětná přihrávka na osu za šestnáctku, kde se opřel do míče JAROSLAV MÁLEK a přízemní střelou zvýšil na 2:0! Brankář Vejmola si na míč sáhl, ale v cestě do brány mu nezabránil.
     
    1
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup! Pětatřicet sekund trval bezbrankový stav, pak z levé strany Memič odcentroval směrem k brance, kam si naběhl ADELEKE AKINYEMI a prvním kontaktem usměrnil balón do prostějovské brány – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 1. Akinyemi, 31. Málek, 47. Boháč, 55. Boháč, 68. Memić

    Karty:   45+1. Mikuš (KAR), 57. D. Krčík (KAR) – 83. Moučka (PRO), 85. Elbel (PRO)


    MFK Karviná: Ciupa – Soukeník, D. Krčík (59. Moses), Bederka, Antovski – Boháč, Budínský (C) (59. Bartl) – Mikuš (72. Mihalík), Málek (78. Papadopulos), Memić – Akinyemi (72. Ezeh).
    Náhradníci: Neuman – Boateng.

    Trenér: Luhový.

    1. SK Prostějov: Vejmola – Bialek, Gábriš, Schaffartzik (C), Bolf – Moučka, Gouamene (46. Elbel) – Vlachovský (87. Ali-Abubakar), Chvěja (78. Blahuta), Rolinek (87. J. Čermák) – Malec.
    Náhradníci: Krynskyj – Zbožínek, Píchal.

    Trenér: Šmarda.

    Rozhodčí: Klíma – Šimáček, Cichra.

    Diváci: 1251
    bahis siteleri