Olomouc – Sparta 0:1 (kon.) | Slavia – Bohemians 1905 6:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 07.05.2023, 18:00 • Fortuna Arena, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Václav JUREČKA - 6:0
     
    84
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaný koncert nekončí a jeho dirigentem je i nadále VÁCLAV JUREČKA. Tentokráte měl ale poměrně jednoduchou práci. Střídající Stanislav Tecl na sebe totiž navázal hned dvojici bránících hráčů a vyslal jej do stoprocentní šance, kterou Jurečka ve své současné pohodě proměnit jednoduše musel. 6:0!
    82. Mick Van Buren - 5:0
     
    82
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hráče Bohemians bude v kabině po zápase zajisté čekat „fén“ za který by se nestyděl ani legendární Sir Alex Ferguson. Slávisté se lehce dostali až k šestnáctce, kde si MICK VAN BUREN narazil s Lukášem Provodem a sám před Jedlličkou nezaváhal. Ačkoliv jeho zakončení možná ještě tečoval jeden z bránících hráčů, střela nizozemského forvarda si cestu do sítě našla. 5:0!
    57. David DOUDĚRA - 4:0
     
    57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtvrtý hřebíček do klokaní rakve. Igoh Ogbu dalekonosným nákopem rozeběhl DAVIDA DOUDĚRU, který si v rychlostním souboji poradil s bránícím Dostálem a krkolomným zaknočením v pádu efektně přehodil lehce vyběhnutého Jedličku. 4:0!
    53. Václav JUREČKA - 3:0
     
    53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jestli jsem po předešlé brance psal něco o one-man show, tak nyní VÁCLAV JUREČKA má slova jen potvrzuje. Asi 25 metrů od Jedličkovy svatyně napřáhl ke střele a jeho tvrdá pumelice zapadla k tyči. Domácí útočník tak stylově završuje hattrick a ještě o něco více kazí nedělní odpoledne fanouškům Bohemians.
    48. Václav JUREČKA - 2:0
     
    48
    Slavia právě vstřelila branku!
    One-man show VÁCLAVA JUREČKY pokračuje. Tentokráte si forvard Slavie našel kolmici Matěje Juráska, kterou k němu ve skluzu pouze protečoval bránící Lukáš Hůlka, a ranou z pravé strany vápna pod břevno propálil Martina Jedličku. Domácí tak zdvojnásobují své vedení!
    31. Václav JUREČKA - 1:0
     
    31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Eden slaví, máme tu první gól vršovického derby! Akci Slavie rozjel Kačaraba parádní kolmicí na Van Burena, který míč udržel na pravém křídle. Po následné kombinaci a centru Douděry z pravé strany se v malém vápně nejlépe zorientoval VÁCLAV JUREČKA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal kulatý nesmysl za Jedličkova záda. 1:0!

    Michal Nussbauer

    Branky: 31. Jurečka (Douděra), 48. Jurečka (M. Jurásek), 53. Jurečka (Hromada), 57. Douděra (Ogbu), 82. Van Buren (Provod), 84. Jurečka (Tecl)

    Karty:   38. Jurečka (SLA) – 23. Hůlka (BOH)


    Držení míče: 77 % : 23 %.
    Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:10.
    SK Slavia Praha: Kolář – Douděra (65. Da. Pech), Kačaraba, Ogbu (65. Ousou), D. Jurásek – Schranz, Zafeiris (46. Hromada), Oscar (72. Tecl), M. Jurásek (65. Provod) – Jurečka, Van Buren (C).
    Náhradníci: Mandous – Bořil, Traoré, Lingr, Kričfaluši, Do. Pech.

    Trenér: Jindřich Trpišovský

    Bohemians Praha 1905: Jedlička – Hůlka, Křapka, A. Kadlec – Köstl, Jindřišek (C), Jánoš (75. Nový), Dostál (67. Kovařík) – Hála (86. Necid), Prekop (75. Mužík) – Drchal (67. Morávek).
    Náhradníci: Valeš – Novák.

    Trenér: Jaroslav Veselý

    Rozhodčí: Szikszay – Kubr, Volf

    Diváci: 17132
    bahis siteleri