Kolín – Přepeře 2:1 (kon.) | Zápy – Benešov 1:5 (kon.)
konec
SK Zápy
1:5 (0:4)
FK Benešov
Středa 17.05.2023, 18:00 • Teletník Aréna, Zápy • Česká fotbalová liga (B) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Kamil KULHAVÝ - 1:5
     
    90
    Benešov právě vstřelil branku!
    Měsíček musí ze své brány lovit ještě jeden míč! Pomyslnou tečku za dnešní veledůležitou výhru Benešova dělá KAMIL KULHAVÝ, který si hravě zpracoval pěkný pas spoluhráče a následně bez váhání poslal balón přesně mezi tři tyče – 1:5!
    56. Patrik KAVALÍR - 1:4
     
    56
    Zápy právě vstřelily branku!
    Domácí stahují své manko na tři branky! Pod první zásah Záp v tomto utkání se podepisuje nikým nehlídaný PATRIK KAVALÍR, který v pozici před levou tyčí zachytil přihrávku z opačné strany a následně zakončil přesně do brány – 1:4!
    45. Martin SLÁDEK - 0:4
     
    45
    Benešov právě vstřelil branku!
    Tak tohle už zavání pořádným debaklem, hosté následný roh zahráli naprosto bravurně a znovu skórují! Na letící míč si ve vápně vyskočil MARTIN SLÁDEK a hlavou ho nasměroval mimo dosah domácího brankáře – 0:4!
    40. Ondřej KUBIŠ - 0:3
     
    40
    Benešov právě vstřelil branku!
    Zápy jsou v rozkladu, hosté utíkají do třígólového trháku a dělají obrovský krok směrem k záchraně ve třetí nejvyšší soutěži! Pěknou střelou pod břevno se nyní prezentoval před chvilkou inzultovaný ONDŘEJ KUBIŠ, který Měsíčkovi tentokrát vůbec nedal šanci – 0:3!
    35. Mabrouk AL-HAMMAMI - 0:2
     
    35
    Benešov právě vstřelil branku!
    Hosté po obrovité minele domácích rozšiřují svůj náskok na dvě branky! MABROUK AL-HAMMAMI se ve vápně dostal do zakončení a jeho velmi slabý pokus proklouzl za nepřipraveného Měsíčka, který nezvládl zareagovat – 0:2!
    21. Miroslav TOMEK - 0:1
     
    21
    Benešov právě vstřelil branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení! Po autovém vhazování Benešova na konci dvacáté minuty vznikla před Měsíčkem celkem chaotická situace, které využil nehlídaný MIROSLAV TOMEK a dorážkou do horní části svatyně otevřel skóre dnešního střentutí – 0:1!

    Vojtěch Martinek


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 56. Kavalír – 21. Tomek, 35. al-Hammami, 40. Kubiš, 45. Sládek, 90. Kulhavý

    Karty:   39. Duben (ZAP) – 60. Vrňák (BNS)


    SK Zápy: Měsíček – Duben (C), Růžek, Woitek (88. Tarasiuk), M. Jelínek, Eliáš (74. Tvaroh), Kavalír, Koutenský (46. Matějka), Petrlák, Dočekal (46. J. Jelínek), Khrolenok (46. Kocourek).
    Náhradníci: Durov.

    Trenér: Petr Vrabec.

    FK Benešov: Schummer – Vosáhlo (90. Bílek), Filip, Kulhavý, Sládek, Mareš (90. Kacafírek), Tomek, Vrňák (C) (84. Vorel), Kubiš (90. Stejskal), al-Hammami (82. Dušek), Krunert.
    Náhradníci: Stareček – Čížek.

    Trenér: Vasil Boev.

    Rozhodčí: Hanousek – Bohata, Mrkáček.

    Diváci: 145
    bahis siteleri