Sassuolo – Monza 1:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:2 (1:0)
AC Monza
Pátek 19.05.2023, 20:45 • Mapei Stadium – Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování předehrávky 36. kola italské Serie A, u zápasu mezi Sassuolem a Monzou.
     
    US Sassuolo Calcio

    Sassuolo může dohrávat zbytek sezóny ve velkém klidu. Aktuálně se nachází na třináctém místě s náskokem čtrnácti bodů na sestupovou zónu, přičemž když se ve zbývajících třech utkáních zadaří, může klidně skončit osmé. Svěřenci kouče Dionisiho v doposud posledním střetnutí nedokázali obrat favorita, na San Siru podlehli Interu 2:4. Nejlepším střelcem týmu je Domenico Berardi s deseti góly.
     
    AC Monza

    Fotbalisté Monzy musí být s nováčkovskou sezónou nadmíru spokojeni. Okupují dokonce umístění v lepší polovině tabulky, z deváté příčky vzhlíží na osmý Turín pouze z důvodu horšího skóre, ve vyrovnané tabulce jsou zase o skóre před desátou Fiorentinou. O víkendu si Palladinova družina vyšlápla na již jistého mistra, Neapol na domácí půdě pokořila výsledkem 2:0. Střelecké produktivitě mužstva vévodí šestigóloví Carlos Augusto a Gianluca Caprari.
     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Toljan, Erlić, Ruan, Rogério – Frattesi, López, Henrique – D. Berardi, Pinamonti, Bajrami.
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Ceïde, Defrel, G. Ferrari, Harroui, Marchizza, Müldür, Obiang, Romagna, Thorstvedt, Zortea.
    Trenér: Alessio Dionisi

    AC Monza: Di Gregorio – Izzo, Marí, Caldirola – Ciurria, Pessina (C), Sensi, Augusto – Mota, Caprari – Petagna.
    Náhradníci: Cragno, Al. Sorrentino – Antov, Barberis, Birindelli, F. Carboni, D'Alessandro, Donati, Gytkjær, Machín, Marlon, F. Ranocchia, Rovella, Valoti, S. Vignato.
    Trenér: Raffaele Palladino

    Rozhodčí: Santoro – D'Ascanio, Fontani.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních zelených dresech. Také hosté vsadili na klasiku, pro dnešní předehrávku oblékli dresy barvy červené.
     
    3
    Domenico Berardi potáhl míč po pravé lajně, načež odcentroval do pokutového území, v něm kraloval Luca Caldirola.
     
    4
    Nákop na levou stranu dostal Carlos Augusto, jenž naslepo sklepával pod sebe přímo k nohám protihráče Matheuse Henriqueho.
     
    5
    Průnikovou přihrávku za obranu dostával Gianluca Caprari. Míče se nedočkal, Rogério zapracoval směrem dozadu na jedničku.
     
    6
    Monza po dobrém obranném zákroku na balónu příliš dlouho nezůstala, Matteu Pessinovi ve snaze o zpracování podjel míč pod levou nohou.
     
    7
    Bolestivý střet absolvoval Andrea Pinamonti, k němuž pozdě dostoupil Pablo Marí a zezadu ho postrčil k zemi, rozhodčí nařídil volný přímý kop.
     
    8
    S centrem do vnitra pokutového území si defenziva Monzy věděla rady, Armando Izzo byl tím, kdo kraloval vzdušnému prostoru.
     
    9
    Sassuolo pokračuje v tlaku. Za velkým vápnem si našel prostor ke střele Davide Frattesi, přízemní projektil usměrnil vedle pravé tyče.
     
    10
    Konečně podnikli pořádný útok i fotbalisté hostujícího celku. Přetažený centr vracel do ohně Dany Mota, Rogério nepustil ke střele Sensiho.
     
    11
    Hráči v zelených dresech obsadili útočnou polovinu. Jeremy Toljan už mohl centrovat, ale ještě volil pas dozadu na Ruana.
     
    12
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Pablo Marí, který přišlápl pravou nohu Domenicu Berardimu, ten zůstal v bolestech pár vteřin ležet na trávníku.
     
    13
    Ani druhou standardku Sassuolo nevyužilo. S míčem poslaným na přední tyč si věděl rady Pablo Marí, odehrál jej mimo velké vápno.
     
    14
    Máme tu druhou žlutou kartu, opět do domácích řad. Pěkně zblízka si ji prohlédl Gianluca Caprari za sestřelení Berardiho ve vzdušném souboji.
     
    15
    Adresátem centru na zadní tyč byl Martin Erlić, avšak těsně bráněný stoper zakončoval v těžké pozici jenom vedle pravé tyče.
     
    16
    S malou domů si Michele Di Gregorio věděl rady, po rychlém zpracování rozehrál k levé laně na volného Caldirolu.
     
    17
    Monza rychle přenesla hru na útočnou polovinu. Gianluca Caprari rozběhl po levém křídle Carlose Augusta, jehož centr doputoval do rukavic gólmana.
     
    18
    Velmi dobře si pod tlakem počínal Davide Frattesi, pod tlakem dvojice konkurentů ukázkově přenesl hru doleva na Rogéria.
     
    19
    Do akce musel Michele Di Gregorio. Poradil si na jedničku, když vystartoval proti přízemnímu pasu zleva a míč nepustil z rukavic.
     
    20
    Carlos Augusto dostal po autovém vhazování narážečku zpět od Stefana Sensiho, nahrávku usměrnil pouze mimo hrací plochu.
     
    21
    Po ztrátě Izza zamířili domácí do nadějného brejku. Domenico Berardi poslal balón po levé ruce na Andreu Pinamontiho, jenž si věřil na střelu, slabý pokus poslal o kus vedle brány.
     
    22
    Tentokráte už Michele Di Gregorio musel do akce! Nejprve vyboxoval střelu Nedima Bajramiho ze střední vzdálenosti, stejným způsobem pokryl i dorážku Domenica Berardiho.
     
    23
    Akce Sassuola pokračovala rohovým kopem. V záklonu hlavičkoval ve vzduchu často hledaný Martin Erlić, leč zase mimo cílové zařízení.
     
    24
    Bude se kopat penalta! Nedim Bajrami stříleným pasem do vnitra vápna našel Domenica Berardiho, který nastřelil Sensiho dle uvážení rozhodčího do ruky, ale opakované záběry ukazují, že to bylo spíše do oblasti lopatky.
     
    25
    Každopádně se neřeší, zda-li Sensi hrál rukou, ale či náhodou akci nepředcházelo ofsajdové postavení jednoho z domácích hráčů.
     
    26
    A předcházelo, penalta se ruší! Za posledního obránce dostal nahrávku Nedim Bajrami, což se vůbec nelíbí domácímu trenérovi. Karta pro Sensiho je samozřejmě zrušena.
    26. Sensi ve vápně zahrál rukou, penalta se však nekopala pro ofsajd
     
    27
    Výborně reagoval na nákop za obranu hostující brankář Michele Di Gregorio, u míče byl jako první a odpálil jej do zámezí.
     
    28
    Protože Gianluca Caprari neměl komu nahrát, tak volil tvrdou střelu pravou nohou z druhého doteku, balón prosvištěl nad břevnem.
     
    29
    Ne, tenhle nákop za obranu nevyšel. Gianluca Caprari za ním vůbec nevystartoval, takže Rogério si mohl dovolit klidné zpracování.
     
    30
    Šikovně si na polovině hřiště počínal Gianluca Caprari, míč si pokryl tělem a zezadu se nechal zfaulovat Martinem Erlićem.
     
    31
    Andrea Petagna měl před sebou posledního protihráče. Věřil si na Ruana, ale neoběhl ho, nakonec se dopustil faulu na brankáři Consiglim.
     
    32
    Příliš dlouho Andrea Pinamonti čekal na přihrávku ve středu pole, předskočil ho Pablo Marí a kulatý nesmysl uzmul pro sebe.
     
    33
    Na pravou stranu šestnáctky obdržel zajímavou přihrávku Gianluca Caprari, který z první centroval na střed, Stefano Sensi na míč nedosáhl.
     
    34
    Fotbalisté v červených dresech kombinovali na útočné polovině, avšak vysunutý presink soupeře přiměl Pabla Marího k zacouvání o pár metrů dozadu.
     
    35
    Poměrně dlouho na pravém křídle otálel Domenico Berardi, aby nakonec zvolil centr do vápna, s ním si Carlos Augusto poradil bez problémů.
     
    36
    Ruanovi byl odpískán útočný faul, načež se nechal vyprovokovat Petagnou a ohnal se po něm, za což následovala žlutá karta, a protože e desátá v sezóně, tak si stoper Sassuola příští ligové utkání nezahraje.
     
    37
    Nedorozumění mezi Stefanem Sensim a Danym Motou vedlo ke ztrátě balónu. První jmenovaný přihrával za obranu, ten druhý počítal s pasem do nohy.
     
    38
    Monza postupně začíná kousat víc a víc. Andrea Petagna dostal nahrávku do vnitra vápna, ale přes Ruana se obtočit nezvládl, proto přihrával dozadu.
     
    39
    Jako další do vápna soupeře pronikl Gianluca Caprari. Těsně bráněný sáhl k centru, nastřelil Rogéria, ale nevybojoval ani rohový kop, protože balón se odrazil ještě od něj mimo hrací plochu.
     
    40
    Po Ruanovi má příští víkend volno taktéž hostující Luca Caldirola, i tento obránce se po ostřejším faulu vykartoval.
     
    41
    Sassuolo si věří konstruktivně. Domenico Berardi vyzkoušel oblouček za defenzivní linii, Pablo Marí pohlídal Andreu Pinamontiho.
     
    42
    Sprintující Andrea Petagna dostal pod velký tlak Ruana, kterého donutil jít k zemi, hlavou poslal malou domů Consiglimu.
     
    43
    Nadějná příležitost domácího mužstva k vedoucí trefě nevedla. Michele Di Gregorio ve spolupráci s Marím a Caldirolou pokryli hlavičku z levé strany.
     
    44
    Domácí chtějí vstřelit gól do šatny. Matheus Henrique ještě chytře posouval balón doleva na Nedima Bajramiho, jeho pokus zblokoval Pablo Marí.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Marně se Domenico Berardi pokoušel získat pro svůj tým standardku v podobě rohového kopu, nepodařilo se mu totiž nastřelit Augusta.
     
    45+2
    Nepovedený nákop za obranu pohlídal Rogério, před Motou si pomohl jistou nahrávkou směrem k brankáři Consiglimu.
     
    45+3
    Domácí ještě v závěru úvodního dějství kopali rohový kop, po němž Martin Erlić hlavičkoval do Armanda Izza
     
    45+4
    Tak pozor! Ještě se řeší, zda Armando Izzo náhodou nezahrál ve vlastním pokutovém území rukou.
     
    45+5
    Arbitr Santoro si jde celu situaci prohlédnou na obrazovku.
     
    45+5
    A je jasno, Sassuolo už se napodruhé dočkalo a bude mít možnost vstřelit po ruce Izza gól do šatny z penalty!
     
    45+6
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tradiční exekutor DOMENICO BERARDI nezaváhal! Bez rozmýšlení napálil balón levačkou po své pravé ruce, zatímco brankář Michele Di Gregorio si vybral opačnou stranu.
    45+6. Domenico BERARDI - 1:0
     
    45+7
    První poločas skončil.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi Sassuolem a Monzou přinesl jediný gól, o nějž se postaral domácí favorit. Stalo se tak až v nastaveném čase, kdy rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů na obrazovce nařídil penaltu po ruce Izza a tu Domenica Berardi proměnil s velkým přehledem ránou k levé tyči do protipohybu gólmana. Jinak sledujeme poměrně neatraktní utkání, zajímavých příležitostí bylo v první půli pomálu.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:53.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Standardku si kopne Monza. Proti pravidlům hrál Rogério, jenž neodhadl směr Sensiho kličky a soka podrazil.
     
    49
    Centr na přední tyč nebyl dobrou volbou. V tomto prostoru měl situaci pod kontrolou Matheus Henrique, kulatý nesmysl odehrál mimo šestnáctku.
     
    49
    Hodně zbytečnou žlutou katu dostal Dany Mota, který úplně mimo dění hry podle všeho úmyslně stoupl na levou nohu Rogériovi.
     
    50
    Před Sassuolem se otevírala možnost rychlého protiútoku, ale Domenico Berardi situace vůbec nezvládl a pas poslal mimo Frattesiho dosah.
     
    51
    Přetažený centr vyprodukoval Davide Frattesi. Andrea Pinamonti hlavou sklepával pod sebe, Domenico Berardi napálil clonícího Caldirolu.
     
    52
    Hodně nepovedenou střílenou přihrávku posílal na střed Rogério, Pablo Marí ji zachytil bez výraznějších problémů.
     
    53
    Útočný faul odpískán Nedimu Bajramimu, jenž se při výskoku ohnal loktem a neúmyslně zasáhl do hrudi Carlose Augusta.
     
    54
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Luca Caldirola, přichází Marlon.
     
    54
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Nicolo Rovella.
     
    55
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Samuele Birindelli.
     
    55
    Kousek za polovinou hřiště fauloval Matheus Henrique, který vystoupil proti čerstvému Nicolu Rovellovi, místo míče ve skluzu trefil nohu konkurenta.
     
    56
    Matteo Pessina chtěl hrát dopředu, jenže neměl na koho. Proto se natočil čelem k vlastní bráně a zapojil do hry Di Gregoria.
     
    57
    Pěknou kličkou se Domenico Berardi zbavil Marlona, ale hned za ním figuroval Pablo Marí, ten Itala k zakončení nepustil.
     
    58
    Vzápětí Domenico Berardi rozehrával rohový kop. Centr posílal na přední tyčku, Marlon nepustil k zakončení Rogéria.
     
    59
    Matheus Henrique viděl na pravém křídle nabíhajícího Nedima Bajramiho, avšak přihrávka byla příliš pomalá, vystoupil proti ní Carlos Augusto.
     
    60
    Monza právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Střídající Samuele Birindelli na pravé straně šestnáctky s velkým štěstím propasíroval balón mezi nohama konkurenta na střed vápna k nohám PATRICKA CIURRII, jenž poodstoupil od stoperské dvojice a z první napálil míč pravačkou nechytatelně pod břevno.
    .
    60. Patrick CIURRIA - 1:1
     
    62
    Samuele Birindelli chtěl k asistenci přidat i vstřelený gól. Napřáhl za velkým vápnem, rozhozený blížícím se protihráčem poslal hrací předmět vysoko nad břevno.
     
    63
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Grégoire Defrel.
     
    63
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Nedim Bajrami, přichází Emil Ceïde.
     
    64
    Matheus Henrique vymýšlel přízemní nahrávku středem na Domenica Berardiho, ten neuspěl jeden na jednoho proti Marlonovi.
     
    65
    Dobře myšlenou nahrávku na šestnáctku Patrick Ciurria přeběhl. Ještě za sebe natáhl pravou nohu, leč ani tak na kulatý nesmysl nedosáhl.
     
    66
    Už to vypadalo, že Maxime López projde skrze trojicí konkurentů, ale nakonec po poslední kličce ztratil stabilitu a skončil na trávníku.
     
    67
    Rohový kop pro domácí celek vybojoval Matheus Henrique. V obležení nastřelil Nicola Rovellu, jenž hrací předmět neudržel ve hře.
     
    68
    Velká komplikace pro Sassuolo, které míří do deseti! Důvodem je skluz Ruana, jímž místo balón zasáhl Danyho Motu, za tento počin si vysloužil druhou žlutou, a tedy následně červenou kartu.
    68. Ruan si za skluz na Motu vysloužil druhou žlutou kartu
     
    69
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Matheus Henrique, přichází Gian Marco Ferrari.
     
    70
    A nechybělo moc, aby Monza okamžitě přesilovku využila! Na malém prostoru si už uvnitř vápna vytvořil prostor ke střele Patrick Ciurria, dobře mířenou střelu do pravého horního rohu ovšem Andrea Consigli parádně vyrazil rukou.
    70. Ciurria útočil na druhý gól, Consigli jej vychytal pravou rukou
     
    71
    Nákop do pokutového území zpracoval Dany Mota, jenže potom mu nevyšel kok, Rogério protihráče zdárně odstavil tělem.
     
    72
    Na podobné zákroky si Marlon bude muset ve zbytku zápasu dávat velký pozor, za podražení Berardiho zezadu zaslouženě dostal kartónek žluté barvy.
     
    73
    S faulovaným Domenicem Berardim to nevypadá dobře, sám hráč dal gestem mlýnku jasně najevo, že se bude muset střídat.
     
    74
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Davide Frattesi, přichází Nadir Zortea.
     
    74
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Kristian Thorstvedt.
     
    75
    Emil Ceïde si věřil jeden na jednoho proti Marlonovi, ale hostující obránce křídelníka skvěle vystál a pokus o nahrávku zblokoval do zámezí.
     
    76
    S malou domů si Andrea Consigli. Nikoho kolem sebe neměl, po komfortním zpracování volil přenesení doprava na Rogéria.
     
    77
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Dany Mota, přichází Samuele Vignato.
     
    78
    Zprava centroval do vápna Patrick Ciurria. Rogério hlavičkoval balón jenom nad sebe, spoluhráči pomohl k zažehnání nebezpečí Gian Marco Ferrari.
     
    79
    Povedenou ránu vyslal nově příchozí Samuele Vignato. Andrea Consigli nakonec zasahovat nemusel, míč se vynesl těsně nad břevno.
     
    80
    Zpoza velkého pokutového území vypálil levačkou Patrick Ciurria, Gian Marco Ferrari pokus zblokoval povoleným způsobem, a sice levým ramenem.
     
    81
    Ale videorozhodčí situaci zřejmě viděl jinak, hlavního Santora posílá dnes podruhé k obrazovce.
     
    82
    Hlavní rozhodčí Santoro po zhlédnutí opakovaných záběrů penaltu nenařídil. Zvláštní rozhodnutí arbitra u videa, protože bylo jasně viditelné, že Ferrari prostě rukou nehrál.
     
    83
    Zmatky ve vápně domácího týmu gólem neskončily. Šanci měl Matteo Pessina, ale z bezprostřední blízkosti, navíc v pádu, na Consigliho nevyzrál.
     
    84
    Nadir Zortea prodlužoval míč za sebe, ale mimo dosah Emila Ceïdeho, Pablo Marí si pomohl dlouhou přihrávkou na brankáře.
     
    85
    Sassuolo rozhodně nechce strávit zbytek utkání jenom v defenzivě. Tuto skutečnost právě potvrdil Emil Ceïde, se střelou z hranice šestnáctky do středu brány Michele Di Gregorio neměl výraznější starosti.
     
    86
    Pohybem si o balón za obranu řekl Patrick Ciurria. Dostal ho, ale chybělo mu pár kroků k tomu, aby balón doběhl.
     
    87
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Christian Gytkjær.
     
    88
    V plném sprintu zvládl Samuele Vignato zajímavě odcentrovat před bránu, mimo Gytkjærův dosah míč popostrčil levou rukou Consigli.
     
    89
    Za šestnáctkou vypálil Armando Izzo. Nepovedená rána levačkou skončil u blokujícího Giana Marca Ferrariho.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Samuele Birindelli vyslal od pravé lajny přesně mířený centr do vápna na Armanda Izza, který se nenastavil ideálně a zakončoval nad horní tyčku.
     
    90+2
    Další akci hostujícího mužstva zastavil svým hvizdem arbitr Santoro, protože Christian Gytkjær dostal nahrávku do ofsajdu.
     
    90+3
    Zprava centroval i Marlon, ovšem z prvního doteku balón netrefil vůbec dobře a celé pokutové území překopl.
     
    90+3
    Monza právě vstřelila branku!
    Hosté v nastaveném čase druhého poločasu dokonávají obrat! MATTEO PESSINA nahrál Vignatovi, naběhl si blíže bráně, dostal přesný zpětný pas, píchl si mezi Toljanem a Erlićem míč na levou stranu velkého vápna, a odtud vyslal přízemní křižnou střelu, ta Consiglimu prošla do sítě pod rukama.
    90+3. Matteo PESSINA - 1:2
     
    90+4
    Po vstřeleném gólu hostů vzplály emoce jak na hřišti, tak na střídačkách. Červenou kartu vyfasoval jeden z členů realizačního týmu Monzy.
     
    90+5
    Situaci dvou proti dvěma Nicolo Rovella nevyřešil vůbec dobře, zbytečně vysokou nahrávku poslal mimo dosah Christiana Gytkjæra.
     
    90+6
    Z velké vzdálenosti vypálil Nicolo Rovella, poměrně dlouho letící balón k pravé tyčce Andrea Consigli bez problémů zachytil.
     
    90+7
    Sassuolo mělo poslední příležitost ke srovnání v podobě rohového kopu, jeho součástí byl i gólman Consigli, Monza se však ubránila.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Předehrávku 36. kola italské Serie A ovládla Monza, která vyloupila stadión Sassuola po vítězství 2:1.

    Do vedení se přitom dostali domácí, v nastavení první půle nařízenou penaltu s přehledem proměnil Domenico Berardi. Hosté se dočkali vyrovnání v 60. minutě, po stříleném centru Birindelliho vypálil nechytatelně pod břevno Patrick Ciurria. Sassuolu výrazně zkomplikoval situaci stoper Ruan, který v 68. minutě dostal druhou žlutou, a tedy červenou kartu. Monza přesilovku využila v nastavení, z levé strany šestnáctky uspěl křižnou přízemní ránou kapitán Matteo Pessina.

    Svěřenci kouče Palladina si díky vítězství polepšili na osmé místo, za sedmou Atalantou zaostávají rozdílem šesti bodů. Sassuolo figuruje na třináctém místě o dva body za Udinese.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:17. (23:00:25)

    Milan Huppert

    Branky: 45+6. D. Berardi (pen.) – 60. Ciurria (Birindelli), 90+3. Pessina (S. Vignato)

    Karty:   36. Ruan (SAS) – 12. Marí (MOA), 14. Caprari (MOA), 40. Caldirola (MOA), 49. Mota (MOA), 72. Marlon (MOA)   68. Ruan (SAS)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:17.
    US Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Toljan, Erlić, Ruan, Rogério – Frattesi (74. Zortea), López, Henrique (69. G. Ferrari) – D. Berardi (74. Thorstvedt), Pinamonti (63. Defrel), Bajrami (63. Ceïde).
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Harroui, Marchizza, Müldür, Obiang, Romagna.

    Trenér: Alessio Dionisi

    AC Monza: Di Gregorio – Izzo, Marí, Caldirola (54. Marlon) – Ciurria, Pessina (C), Sensi (55. Birindelli), Augusto – Mota (77. S. Vignato), Caprari (54. Rovella) – Petagna (87. Gytkjær).
    Náhradníci: Cragno, Al. Sorrentino – Antov, Barberis, F. Carboni, D'Alessandro, Donati, Machín, F. Ranocchia, Valoti.

    Trenér: Raffaele Palladino

    Rozhodčí: Santoro – D'Ascanio, Fontani

    Diváci: 11 745
    bahis siteleri