Zlín – Žilina 2:2 (kon.) | Dunajská Streda – Rapid Buk. 1:1 (kon.) | Příbram – Dukla Praha 2:2 (kon.)
Michalovce – Humenné 0:0 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:2 (kon.) | Jablonec – Karkonosze 5:2 (kon.)
FC Košice – Ružomberok 2:3 (kon.) | Plzeň – Táborsko 8:2 (kon.) | Ostrava – Myjava 8:1 (kon.)
Hr. Králové – Vyškov 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Považská Bystrica 4:0 (kon.) | Hajduk Split – Trnava 1:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:1 (1:0)
MFK Vyškov
Středa 28.06.2023, 17:00 • Sportovní areál Bavlna, Hradec Králové • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    88
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil JAKUB RADA a poradil si znamenitě. Počkal si s pomalým rozběhem na pohyb Borka a míč následně poslal pod víko na střed. Votroci tak budou i nadále v přípravě neporaženi – 3:1!
     
    87
    Penalta pro Hradec! Grant zcela nesmyslně podrazil jednoho z domácích v momentě, kdy vybíhal z vápna a nebyl nijak nebezpečný. Hradec bude kopat desítku!
     
    84
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov to ještě nebalí a snižuje, nutno říci, že po určitém nedorozumění hradecké obrany! Krátkou malou domů vytušil METSOKO a šel sám na Bajzu. Ten ho poprvé vychytal, míč ale nezastavil. Při couvání Bajzy zpět na brankovou čáru dostal Metsoko druhou možnost a povedeným lobem snižuje – 2:1!
     
    79
    K ní sáhl až o útok později. Michal Leibl (HKR) byl ještě nedávno u porodu dcery Beáty, teď chytal nedovoleným způsobem zezadu Němečka. Dostává tak první žlutou kartu utkání.
     
    76
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Smrž, přichází Hlaváč,
    ze hřiště odchází Čech, přichází Baloun.
     
    73
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A z něj se urodilo, ačkoliv branka samotná krásy mnoho nepobrala. Vašulín vyhrál hlavičkový souboj na penaltě a střílel na branku. Pokus byl sice zablokován, ale propadl k FRANTIŠKU ČECHOVI, který jej s notnou dávkou štěstí přes padajícího obránce a brankáře podél tyče dostal do branky – 2:0!
     
    67
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Leibl, přichází Ševčík,
    ze hřiště odchází Juliš, přichází Šašinka.
     
    66
    Štěpánek zachraňoval potenciální propad Vyškova nouzovým odkopem, ale také připravil tutovku pro Granta! Hradecká obrana možná i pod vlivem potenciálního ofsajdu přestala hrát a vyškovský štírek byl sám před Bajzou. Toho si nejprve posadil a následně z ostrého úhlu střílel na bližší tyč, situaci však zachránil Čech, od nějž se balon odrazil vedle tyče!
     
    64
    Kučera skvěle vyhrál souboj ve středu pole a šlo se 3 na 2. Přes Hlaváče dostal míč do loženky Vašulín, který byl sám na malém vápně před Borkem, ale z kroku netrefil ani branku!
     
    62
    Kodeš měl velkou příležitost na trefu! Zprava mu přišel po zemi výborný míč do kapsy, těsně před zakončením ale přilétl skluzem Štěpánek a čistým způsobem odpravil míč na roh.
     
    56
    Na druhé straně to bylo již o poznání nebezpečnější! Hlaváč připravil střeleckou pozici pro Pudhorockého, který však jenom trefil Jaroše, jenž se posunul na stoperský post!
     
    46
    Hradec otevřel druhý poločas v naprosto odlišné sestavě a Hlaváč připravil po necelé minutě tutovku pro Vašulína, který naskakoval sám na malém vápně. Hlavička mu však vůbec nesedla a nezamířila ani mezi tři tyče!
     
    46
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Ilko, přichází Němeček,
    ze hřiště odchází Krška, přichází Jambor,
    ze hřiště odchází Diallo, přichází Metsoko.
     
    43
    Bavlna se radovala potřetí, stav je stále jenom 1:0. Pilař vyslal z rozehrávky opět další parádní centr, tentokrát na Ševčíka. Ten si naskočil na malém vápně a trefil vingl, jenže byl předtím v ofsajdu.
     
    42
    Přichází střídání po 42 minutách hry. Ladislav Krejčí má splněno, na jeho místo jde Horák.
     
    39
    Hradecká obrana lehce zachybovala a přišla přesná přihrávka na Kršku, který zůstal zcela opomenut na ose hřiště. Krška šel v první chvíli fakticky sám na branku, hned záhy byl ale dostižen a jeho střela byla zablokována.
     
    38
    Z první hlavičky Šašinka trefil jenom blokujícího hráče, druhý pokus prolétl dozadu až na Kodeše, který byl sám u tyče. Pohotově prostřelil Borka, nikdo se ale moc neradoval. Všem bylo totiž jasné, že stál Kodeš v ofsajdu.
     
    24
    Pilař se prezentoval velmi zajímavou střelou, která rychle padala pod břevno. Borek musel do vzduchu a vyrazil na roh, tohle nebyl snadný zákrok!
     
    17
    Vyškov přežil ohromné šance Hradce! Oulehla při zpracování míče podklouzl a napadajícímu Julišovi se naskytla rázem tutová akce. Mohl přitom počkat na dobíhající spoluhráče, chtěl to ale řešit sám a z úhlu trefil jenom Borka. Odražený balon se dostal zhruba na deset metrů a na protější tyč ho střílel Pilař, jenže do míče skočil po hlavě Sampson a uchránil MFK od druhé branky!
     
    8
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    V osmé minutě jdou Hradečtí do vedení! Všechno to začalo u rychlé rozehrávky faulu, po níž se otevřel prostor pro Šašinku na levé straně. Ten do toho šlápl a odcentroval do vápna přesně do místa, kde si nabíhal PETR JULIŠ. Jeho hlavičku sice Borek utlumil, prudkému zakončení pod břevno ale moc čelit nemohl – 1:0!

    Tomáš Kalas

    Branky: 8. Juliš, 73. Čech, 88. Rada (pen.) – 84. Metsoko

    Karty:   79. Leibl (HKR)


    FC Hradec Králové: Vízek – Čech (76. Baloun), Juliš, Klíma, Kodeš, Krejčí (42. Horák), Kučera, Pilař, Smrž (76. Hlaváč), Ševčík (67. Leibl), Šašinka
    Náhradníci: Bajza – Baloun, Harazim, Hlaváč, Horák, Leibl, Pudhorocký, Rada, Vašulín

    Trenér: Jozef Weber

    MFK Vyškov: Borek – Ilko (46. Němeček), Sampson, Štěpánek, Oulehla – Sulejman, Jaroš – Krška (46. Jambor), Vintr, Grant – Diallo (46. Metsoko)
    Náhradníci: Lahodný, Němeček, Jambor, Metsoko, Fauje, Jaroš, Klimeš, Rez, Rogožan, Ondra

    Trenér: Jan Kameník

    Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Matoušek

    Diváci: 370
    bahis siteleri