Trebišov – Prešov 1:5 (kon.) | Olomouc B – Kroměříž 3:1 (kon.) | Šamorín – Győr 0:3 (kon.)
Považská Bystrica – Skalica 0:1 (kon.) | Teplice – Žižkov 2:1 (kon.) | Liberec – Varnsdorf 4:0 (kon.)
Sparta B – Zagłębie II 0:3 (kon.) | Opava – Jastrzębie 5:4 (kon.) | Brno – B. Bystrica 2:0 (kon.)
Cracovia – Ostrava 0:1 (kon.) | Podbrezová – DVTK 1:2 (kon.) | Wisła Puławy – Karviná 2:2 (kon.)
Rapid Buk. – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
5:4 (2:1)
GKS Jastrzębie
Středa 05.07.2023, 15:00 • Žimrovice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    88. Adam ONDRÁČEK - 5:4
     
    88
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané trestají hodně laxní hostující rozehrávku a těsně před koncem základní hrací doby se vrací do vedení! Chybu brankáře a obránce Jastrzębie suverénním zásahem naprosto prázdné brány potrestal ADAM ONDRÁČEK – 5:4!
    73. hráč na zkoušce - 4:4
     
    73
    Jastrzębie právě vstřelil branku!
    Strhující podívaná je znovu vyrovnaná, začínáme zase od začátku! Jeden z hostů krátce po rohu poslal míč do břevna, od kterého se odrazil do vápna na jednoho z anonymních hráčů, kteří jsou v Jastrzębie na zkoušce. Asi si dokážete odvodit, jak to bylo dál – 4:4!
    70. Koki TOGITANI - 4:3
     
    70
    Jastrzębie právě vstřelil branku!
    Reakce GKS na sebe opět nenechala dlouho čekat! Za poněkud laxní obranu Opavy pronikl KOKI TOGITANI, který Thimela přivítal na hřišti zakončením do dolního růžku. Japonský borec má v Žimrovicích zaděláno na hattrick – 4:3!
    66. Matěj HELEBRAND - 4:2
     
    66
    Opava právě vstřelila branku!
    Tentokrát už domácí hráči rohový kop v zásah přetavili! V šestnáctce si na letící míč naskočil střídající MATĚJ HELEBRAND, který jej hlavou tečoval mimo dosah brankáře – 4:2!
    54. Koki TOGITANI - 3:2
     
    54
    Jastrzębie právě vstřelil branku!
    Žimrovická přestřelka dostává další zápletku, polský klub na inkasovaný gól znovu našel velmi rychlou odpověď! Obrana nedokázala včas odzbrojit KOKIHO TOGITANIHO, na jehož střelu sice Číž dosáhl, ale zastavit ji nedokázal – 3:2!
    47. Adam PROVAZNÍK - 3:1
     
    47
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí si berou dvougólový náskok zpět, a to díky chybě hostujícího brankáře! Hýblova standardka mu totiž nešikovně vyklouzla z rukavic, přičemž ve vápně pak míč do sítě doklepl úplně volný ADAM PROVAZNÍK – 3:1!
    45+1. Tymon KŁOSOWICZ - 2:1
     
    45+1
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté těsně před přestávkou využili rozháranosti opavské obrany a stahují domácí náskok na jediný zásah! O kontaktní trefu se postaral TYMON KŁOSOWICZ, jehož zakončení z voleje se od tyče odrazilo za bezmocného Číže – 2:1!
    42. Miloš KOPEČNÝ - 2:0
     
    42
    Opava právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Gólman zelenožlutých se sice po míči z přímého kopu parádně natáhl, jenže ho vyrazil jen na kopačku nehlídaného MILOŠE KOPEČNÉHO a ten bleskovou dorážkou upravil na rozdíl dvou gólů – 2:0!
    11. DOSTÁL - 1:0
     
    11
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané po chybě defenzívy Jastrzębie odskakují do vedení! Jako první se na střeleckou listinu zapisuje RADIM DOSTÁL, který zachytil přihrávku spoluhráče, dostal se za posledního obránce a v šestnáctce si obloukem překopl položeného hostujícího gólmana – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 11. Dostál, 42. Kopečný, 47. Provazník, 66. Helebrand, 88. Ondráček – 45+1. Kłosowicz, 54. Togitani, 70. Togitani, 73. hráč na zkoušce

    Neproměněná penalta: 52. hráč na zkoušce (JAS), brankář Číž zneškodnil


    Slezský FC Opava: Číž (69. Thimel) – Hýbl, Janoščín (46. Helebrand), Pejša, Kopečný (55. Ondráček) – Gorčica (46. Whiffen), Dostál (60. Kadlec), Blecha, Haitl (73. Vladař) – Vaněček (46. Rataj), Provazník (60. Velička).
    Náhradníci: Rychlý.

    Trenér: Miloslav Brožek.

    GKS Jastrzębie:
    1. poločas: (hráč na zkoušce) – (hráč na zkoušce), Kozłowski, Zacharčenko, (hráč na zkoušce), Lech, Ali, Katus, (hráč na zkoušce), Kłosowicz, Gołuch.
    2. poločas: (hráč na zkoušce) – Boruń, Bednorz, (hráč na zkoušce), Mucha, Jadach, (hráč na zkoušce), (hráč na zkoušce), (hráč na zkoušce), Togitani, (hráč na zkoušce).

    Trenér: Piotr Dziewicki.
    bahis siteleri