Liberec – Jihlava 0:2 (kon.) | Slavia – Podbrezová 4:1 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Sparta 1:1 (kon.)
Olomouc – Trenčín 2:1 (kon.) | Plzeň – Hamburg 3:3 (kon.) | Wacker – Jablonec 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (1:2)
Hamburger SV
Pátek 07.07.2023, 18:00 • Westendorf, Rakousko. • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    83. Matěj VYDRA - 3:3
     
    83
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. MATĚJ VYDRA dostal balon na levou stranu, plzeňského útočníka si dlouho nikdo nevšímal, tak si Vydra naběhl až do vápna, kde zamířil a mezi nohami bránícího hráče prostřelil i Raaba.
    56. Ransfor-Yeboah KÖNIGSDÖRFFER - 2:3
     
    56
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Avšak vyrovnaný stav platil jen necelé tři minuty, Hamburger si totiž bere bleskově zpět ztracené vedení. Přihrávku za obranu si zpracoval RANSFORD-YEBOAH KÖNIGSDÖRFFER, který prostřelil brankáře Tvrdoně.
    53. Radim ŘEZNÍK - 2:2
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Matěj Vydra na levé straně zrychlil hru přihrávkou na Jhona Mosqueru, ten si posléze všiml v pokutovém území volného Erika Jirky, jehož ostrá rána skončila u levé tyče, kde míč do prázdné brány dorazil RADIM ŘEZNÍK.
    44. Rafiu DUROSIMNI - 1:2
     
    44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělou střeleckou formu potvrzuje RAFIU DUROSINMI, který vzal penaltu na sebe a přesnou ranou k pravé tyči se nemýlil. Plzeňský útočník se tak trefuje i v pátém přípravném utkání před novou sezónou.
    34. Levin ÖZTUNALI - 0:2
     
    34
    Hamburg právě vstřelil branku!
    A rázem to je o dvě branky. V pokutovém území Viktorie vznikly menší zmatky, Glatzel přiťukl míč ke kopačce LEVINA ÖZTUNALIHO a ten se trefil po zemi přesně k tyči.
    31. Robert GLATZEL - 0:1
     
    31
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Balon si penaltový puntík postavil ROBERT GLATZEL, který se ranou k levé tyči nemýlil, brankář Staněk skákal na opačnou stranu. Hamburger SV se po ujímá vedení v utkání.

    Jakub Štěrba

    Branky: 44. Durosimni, 53. Řezník, 83. Vydra – 31. Glatzel (pen.), 34. Öztunali, 56. Königsdörffer

    Karty:   71. Jatta (HAM)


    FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Hejda (C), Sýkora, Jemelka, Hranáč, Kopic, Květ, Cadu, Kalvach, Vlkanova, Durosinmi.
    2. poločas: Tvrdoň – Řezník, Hejda (61. Paluska), Traoré, Hranáč (61. Sampson), Bucha, Šulc, Mosquera, Vydra, Jirka, Chorý.

    Trenér: Miroslav Koubek.

    Hamburger SV: 1. poločas: Heuer Fernandes (C) – Mikelbrencis, Glatzel, Pherai, Königsdörffer, Öztunali, Dompe, David, Zumberi, Krahn, Oliveira.
    2. poločas: Raab – Mikelbrencis, Glatzel, Königsdörffer (84. Paschke), Jatta, Öztunali (84. Sanne), David, Suhonen, Krahn (84. Megeed), Oliveira, Seifert.

    Trenér: Tim Walter.

    Rozhodčí: Astl (AUS)

    Diváci: 1100
    bahis siteleri