Liberec – Jihlava 0:2 (kon.) | Slavia – Podbrezová 4:1 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Sparta 1:1 (kon.)
Olomouc – Trenčín 2:1 (kon.) | Plzeň – Hamburg 3:3 (kon.) | Wacker – Jablonec 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (1:2)
Hamburger SV
Pátek 07.07.2023, 18:00 • Westendorf, Rakousko. • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    V posledních vteřinách zápasu měl na hlavě vítězný gól Tomáš Chorý, v obrovské šanci nicméně z malého vápna netrefil bránu.
     
    88
    Krásnou individuální akcí se prezentoval Erik Jirka, který přešel snad přes čtyři hráče Hamburgeru, v poslední fázi přenechal balon Tomáši Chorému, ten však celou akci doslova zazdil.
     
    86
    Pavel Bucha povedeným centrem našel ve vápně hlavičku Tomáše Chorého, toho ovšem Raab dokázal vychytat.
    83. Matěj VYDRA - 3:3
     
    83
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. MATĚJ VYDRA dostal balon na levou stranu, plzeňského útočníka si dlouho nikdo nevšímal, tak si Vydra naběhl až do vápna, kde zamířil a mezi nohami bránícího hráče prostřelil i Raaba.
     
    76
    Tomáš Chorý skvěle napadal rozehrávku, míč nakonec i vybojoval. Ten posléze Ibrahimu Traorému, který jen o pár centimetrů minul branku Raaba.
     
    71
    A další nešetrný zákrok německého týmu, tentokrát už Bakery Jatta dostává za tento zákrok žlutou kartu.
     
    70
    Königsdörffer si naběhl na přihrávku do pokutového území, proti jeho křižné ráně se vyznamenal brankář Marián Tvrdoň.
     
    65
    Už mohlo být opět vyrovnáno. Na centr Pavla Buchy si naskočil stoper Sampson a nechybělo moc, aby se Plzeňané mohli začít radovat.
     
    61
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Hejda, přichází Paluska,
    ze hřiště odchází Hranáč, přichází Sampson.
    56. Ransfor-Yeboah KÖNIGSDÖRFFER - 2:3
     
    56
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Avšak vyrovnaný stav platil jen necelé tři minuty, Hamburger si totiž bere bleskově zpět ztracené vedení. Přihrávku za obranu si zpracoval RANSFORD-YEBOAH KÖNIGSDÖRFFER, který prostřelil brankáře Tvrdoně.
    53. Radim ŘEZNÍK - 2:2
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Matěj Vydra na levé straně zrychlil hru přihrávkou na Jhona Mosqueru, ten si posléze všiml v pokutovém území volného Erika Jirky, jehož ostrá rána skončila u levé tyče, kde míč do prázdné brány dorazil RADIM ŘEZNÍK.
    44. Rafiu DUROSIMNI - 1:2
     
    44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělou střeleckou formu potvrzuje RAFIU DUROSINMI, který vzal penaltu na sebe a přesnou ranou k pravé tyči se nemýlil. Plzeňský útočník se tak trefuje i v pátém přípravném utkání před novou sezónou.
     
    43
    Viktoria obléhala před koncem prvního poločasu pokutové území a výsledkem toho je po pádu Durosinmiho pokutový kop.
     
    38
    Plzeň měla velkou šanci na zkorigování skóre. Jan Sýkora opět ukázal svou chytrost na pravé straně, následně našel ve středu pole volného Adama Vlkanovu, ten nicméně ostrou ranou trefil jen prostředek brány.
    34. Levin ÖZTUNALI - 0:2
     
    34
    Hamburg právě vstřelil branku!
    A rázem to je o dvě branky. V pokutovém území Viktorie vznikly menší zmatky, Glatzel přiťukl míč ke kopačce LEVINA ÖZTUNALIHO a ten se trefil po zemi přesně k tyči.
    31. Robert GLATZEL - 0:1
     
    31
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Balon si penaltový puntík postavil ROBERT GLATZEL, který se ranou k levé tyči nemýlil, brankář Staněk skákal na opačnou stranu. Hamburger SV se po ujímá vedení v utkání.
     
    30
    Penalta pro Hamburger SV po zákroku Jindřicha Staňka, který podrazil protihráče v pokutovém území.
     
    27
    Po nedovoleném zákroku rozehrál Jan Sýkora volný přímý kop. Na jeho centrovaný balon skákal Lukáš Hejda i Rafiu Durosinmi, balon lehce trkl první jmenovaný, avšak jen těsně vedle levé tyče.
     
    9
    Plzeň výborně presovala rozehrávku Hamburgeru a ve finále měla Viktoria další velkou šanci. Lukáš Kalvach měl ve středu pole spoustu prostoru kolem sebe, z hranice šestnáctky zkusil rovnou vystřelit a nechybělo moc, abyy kulatý nesmysl skončil v pravé šibenici.
     
    7
    Velká chyba v obraně Hambuergeru! Rafiu Durosinmi běžel následně zcela sám na brankáře, vracejícímu Mikelbrencisovi ještě plzeňský útočník udělal zpětnou kličku, poté to ale mírně překombinoval a Fernandes jeho pokus dokázal vyrazit.

    Jakub Štěrba

    Branky: 44. Durosimni, 53. Řezník, 83. Vydra – 31. Glatzel (pen.), 34. Öztunali, 56. Königsdörffer

    Karty:   71. Jatta (HAM)


    FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Hejda (C), Sýkora, Jemelka, Hranáč, Kopic, Květ, Cadu, Kalvach, Vlkanova, Durosinmi.
    2. poločas: Tvrdoň – Řezník, Hejda (61. Paluska), Traoré, Hranáč (61. Sampson), Bucha, Šulc, Mosquera, Vydra, Jirka, Chorý.

    Trenér: Miroslav Koubek.

    Hamburger SV: 1. poločas: Heuer Fernandes (C) – Mikelbrencis, Glatzel, Pherai, Königsdörffer, Öztunali, Dompe, David, Zumberi, Krahn, Oliveira.
    2. poločas: Raab – Mikelbrencis, Glatzel, Königsdörffer (84. Paschke), Jatta, Öztunali (84. Sanne), David, Suhonen, Krahn (84. Megeed), Oliveira, Seifert.

    Trenér: Tim Walter.

    Rozhodčí: Astl (AUS)

    Diváci: 1100
    bahis siteleri