Česko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (3:2, 1:1)
Finsko
Pátek 21.07.2023, 15:15 • Charleroi • Mistrovství Evropy v inline hokeji U19
Partner:
    38:53 Adam HAMRLA - 4:3
     
    38:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól, Češi se ujímají těsného náskoku pouhých 67 vteřin před koncem základní hrací doby! Hanák se neprocpal skrze dvěma protihráči, načež v levém kruhu převzal puk ADAM HAMRLA a zápěstím mířil neomylně do levé šibenice. Asistence: Jan Hanák.
    23:26 Severi VARE - 3:3
     
    23:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Suomi se nevzdá bez boje. Inhala ve středu přenechal touš SEVERIMU VAREMI, následovalo stažení hry k pravému mantinelu, odkud Lequina dokonale zaskočila střela z velkého úhlu. Asistence: Joose Inhala.
     
    20:01
    Finský trenér se pro druhý poločas rozhodl k vystřídání brankářů, místo Misky Podschivalowa nastupuje do brány Mio Rantanen.
    19:13 Lukáš NOVÁK - 3:2
     
    19:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitý gól do šatny! Jak je to jednoduché. Po levém mantinelu se rozjel Beran, křižnou přihrávkou napříč kruhy vybídl k zakončení LUKÁŠE NOVÁKA, který vypálil nechytatelnou dělovku do protější šibenice. Asistence: Matyáš Beran.
     
    15:58
    Dokonale se za finskou obranou schoval Jan Hanák, jenže si najel příliš blízko bráně, po dobrém zpracování si na gólmana nepřišel.
    13:33 Adam VOSMÍK - 2:2
     
    13:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, česká reprezentace i napodruhé srovnává! Pěknou kombinační akci završil Šimek pasem mezi kruhy na ADAMA VOSMÍKA a ten našel mezeru mezi Podschivalowými betony. Asistence: Pavel Šimek.
     
    12:26
    První přesilovou hru si zahrají Češi. Na trestnou lavici již usedl Romeo Kuloaro, ten si vysloužil dvě minuty za podrážení.
    04:22 Casper JOHANSSON - 1:2
     
    04:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A znovu jsou o gól napřed hráči ze severu Evropy! I v tomto případě padla branka z mezikruží, když tvrdou ránu CASPERA JOHANSSONA sice Lequin ztlumil, ale nevytěsnil mimo tři tyče. Bez asistence.
    02:39 Lukáš NOVÁK - 1:1
     
    02:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Václav Komínek obhlédl prostor a dlouhým pasem od vlastní brány v levém kruhu našel najetého LUKÁŠE NOVÁKA, proti jehož křižnému pokusu byl Podschivalow bezmocný. Asistence: Václav Komínek.
    01:12 Jesse NUUTTINEN - 0:1
     
    01:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí Finové! Pravou stranou nastartoval JESSE NUUTTINEN, v kruhu dostal dost prostoru na zamíření a křižnou střelou propálil Lequina mezi pravou rukou a tělem. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Novák (Komínek), 14. Vosmík (Šimek), 20. Novák (Beran), 39. Hamrla (Hanák) – 2. Nuuttinen, 5. Johansson, 24. Vare (Inhala)


    Česko: Lequin (Hejpetr) – Šimek (C), Dobner, Hanák, Vosmík, Zdeněk (A), Komínek (A), Novák, Žmola, Beran, Hamrla, Dunda, Žaba.
    Finsko: Podschivalow (21. Rantanen) – Johansson, Inhala (C), Jylha, Kangasniemi, Korpisaari, Kuloaro (A), Nuutinen (A), Puolanne, Rannikko, Rautee, Sandman, Suonpää, Valve, Vare, Villanen.

    Rozhodčí: Grayson, Siegl
    bahis siteleri